Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Sunny

Sunny   vriendin


Lees de berichten van Sunny

Onderwerp:  Kinderwens - Niet te vroeg testen

Lieve lezers, ik weet even niet zo goed wat te denken en heb moeite objectief naar mijn lichamelijke symptomen te kijken. rnrn30 dec. Zou mijn stopweek weer over zijn. Het viel mij op dat ik 29 dec. In de ochtend lichter menstrueerde als en korter. 30 dec. Ben ik weer een pilstrip begonnen. En ik start over 11 dagen weer een stopweek. Nu heb ik gelezen over innestelingsbloed en dat dit moeizaam te onderscheiden is van een menstruatie. Ik heb de bloeding van 29 dec tot en met 30 dec. Gezien als menstruatie. Maar stel nou dat dit innestelingsbloed was? De veranderingen die ik nu opmerk zijn: - vermoeid - pijnlijke borsten (beurs, zoals ze meestal 3 dagen voor menstruatie aanvoelen) - witte afscheiding (wat ik vaker heb, dus misschien hoort dit) - soms net even wat meer prikkelbaarder en emotioneler) Nu is mijn vraag eigenlijk, stel dat het 30 dec. Geen menstruatie was maar innestelingsbloed ben ik dan in dat geval 10 dagen overtijd? Stel dat het 30 dec. wel een menstruatie was, kan ik dan nu zwanger zijn van de keer onbeschermde seks die ik had vlak voor mijn menstruatie? Wie o wie kan mij vertellen wanneer ik het beste een zwangerschapstest kan doen. Ik zie uit naar jullie reactie. Liefs soraya

Laat een berichtje achter voor Sunny

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger
Wil jij ook leren vloggen over je zwangerschap of baby? We helpen je beroemd te worden! Word jij hét gezicht van ikbenZwanger.com?

Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje

Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje
Blog: "Ja, ik ben nu 27 weken en begin nu echt wel me razend te irriteren aan het zwangerschapskwaaltje MAAGZUUR… Herkennen jullie deze zwangerschapskwalen met 27 weken?"

Ik ben zwanger en werk in de kraamzorg

3   Ik ben zwanger en werk in de kraamzorg
Blog: "Als kraamverzorgende weet je als geen ander wat zwangerschap en geboorte met zich mee brengt. Jarenlang heb ik kersverse ouders mogen helpen in hun eerste week met hun nieuwe baby."

Leuk om te lezen