Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Amma

forum zwanger profiel

Amma   vriendin


Kinderen van Amma

baby

Kinnem dochter van Amma is geboren op woensdag 12 januari 2000

Lees de berichten van Amma

Onderwerp:  Zwangerschap - Geen miskraam!?

Hallo allemaal, Ik zou 8 weken en paardagen zwanger moeten zijn. Ben op 3 juli naar gynocoloog geweest voor mijn eerste echo, dit is bij een afdeling voor meerdere miskramen. Dit is mijn 4e. Gynocoloog zei dat het niet goed uitzag. Leeg vruchtzakje. Mijn wereld stortte in. Niet weer ging door m'n hoofd. Ben op 8 juli naar creta gegaan met m'n schoonzus voor ivf behandeling omdat zij niet zelf zwanger kan worden. Verdrietig ging ik met haar naar de kliniek. Daar tijdens het gesprek kwamen we op mijn verhaal meerdere miskramen ect. De gynocoloog stelde voor of hij mocht kijken voor mij. Ik ging akkoord. Met kloppende hart in m'n keel ging we de echo kamer in. Geloofde m'n ogen niet. Mooi vruchtzakje met mooi baby en kloppend hartje. Ik was in de wolken. 4 dagen later werd ik wakker daar en ik had ineens geen pijnlijke borsten meer. Ik in paniek gezien mijn eerdere 3 miskramen eindigde met een miskraam na dat mijn borsten niet meer pijnlijk werden. Gingen we de 12 juli weer naar de kliniek en ik vertelde de gynocoloog over wat ik voelde. Hij was zo aardig en maakte voor mij weer een echo. En gelukkig was alles oké. Kwam ik terug naar NL en had al een 2e echo afspraak staan. 17 juli kreeg mijn 2e echo in NL dan he. Alles was goed. Knipper de hartje. Wat ik vreemd vond. Bij de eerste echo in creta was ik dus 7 weken zwanger. Bij mijn 2 echo in NL dat was dus dik een week later moest dus eigenlijk 8 weken had moeten zijn. Zei mijn gynocoloog in NL dat ik 7 weken ongeveer ben. Zij was verbaasd om een hartslag te zien want ze had verwacht op een miskraam! Hopelijk begrijpen jullie wat ik probeer te zeggen. Maar goed dus vandaag weer een echo gehad. Werd verteld dat het weer niet goed is. Geen hartslag en baby is niet verder gegroeid. Terwijl naar mijn idee het was veel groter dan afgelopen week. Ik voel me verder zwanger. Misselijk, moe, borsten nog beetje gevoelig. Geen krampen en geen bloedverlies. Ik weet niet meer wat ik moet geloven. Ben verdrietig en heb dubbele gevoel. Is het nou wel een miskraam of niet. Dit is zo een mind fucking spelletje geworden. Gynocoloog hier in NL zegt een week is niet goed, een week later weer wel en dan een week later weer niet ????. Dit is zo slopend emotioneel en lichamelijke. Heeft iemand ooit zo iets mee gemaakt. Heb nog wel ergens in m'n achterhoofd toch nog hoop. Al hoewel de gynocoloog mijn geen afspraak heeft gegeven behalve een week later een bel afspraak. Heb advies nodig ????

Lees de blogs geschreven door Amma

Miskraam of geen miskraam

1. Miskraam of geen miskraam
Gynaecoloog zei dat het niet goed uitzag. Leeg vruchtzakje. Mijn wereld stortte in. Niet weer, ging door m'n hoofd. Een week later was alles weer goed... Een week verder niet goed...

Laat een berichtje achter voor Amma

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Mijn zwangerschapsbrein op het werk Mijn zwangerschapsbrein op het werk

Mijn zwangerschapsbrein
Blog: "Er waren zelfs steeds meer middagen waarin ik thuis lunchte, een schoonheidsslaapje hield en daarna achter mijn eigen laptop verder werkte. De productieve uren liepen hard achteruit."

Ik ben net zwanger en mijn schoonzus krijgt een miskraam Ik ben net zwanger en mijn schoonzus krijgt een miskraam

Schoonzus krijgt een miskraam
Blog: "Ik wist net een week dat ik zwanger was, toen mijn schoonzus mij huilend opbelde. Bij de 2e echo werd er geconstateerd dat het hartje van haar kindje niet meer klopte."

Zwangerschap en afstuderen valt mij wel zwaar af en toe Zwangerschap en afstuderen valt mij wel zwaar af en toe

Zwangerschap en afstuderen
Blog: "Als ik de stage maar met een voldoende kan afronden, de rest komt ook wel. Ik probeer mijn rust te nemen en een planning te maken voor mezelf. Het is belangrijk nu dat ik het overzicht "

Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen

1   Zwanger in China
Blog: "De eenkindpolitiek ervoor gezorgd dat de Chinese vrouwen maar 1x in hun leven zwanger mochten worden. Chinese vrouwen worden geacht hun leven stop te zetten zodra ze zwanger zijn."

Blog 37 weken zwanger, de laatste loodjes Blog 37 weken zwanger, de laatste loodjes

Blog 37 weken zwanger
Blog: "37 weken zwanger al weer, wat vliegt de tijd zeg. Alles is geregeld en als het goed is hebben we alle babyspulletjes in huis. Nu kan ik extra goed genieten van die laatste weken."

Erkenning van ons kindje bij de gemeente Erkenning van ons kindje bij de gemeente

Erkenning van ons kindje
Blog: "Wij zijn niet getrouwd en daarom moesten we bij de gemeente de erkenning van de ongeboren vrucht aanvragen. Dan gebeurt er iets waar ik zelf geen seconde over na had gedacht."

Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal

Pijnlijk harde buiken
Blog: "Op een dag werden de harden buiken zo hevig dat ik dacht dat de bevalling (veel te vroeg, ik was 37 weken zwanger) begonnen was. Wij naar het ziekenhuis waar ik weeen remmers kreeg."

Leuk om te lezen!