Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin


Kinderen van Nieuw lid

baby

Kinnem dochter van Nieuw lid is geboren op woensdag 12 januari 2000

Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Zwangerschap - Geen miskraam!?

Hallo allemaal, Ik zou 8 weken en paardagen zwanger moeten zijn. Ben op 3 juli naar gynocoloog geweest voor mijn eerste echo, dit is bij een afdeling voor meerdere miskramen. Dit is mijn 4e. Gynocoloog zei dat het niet goed uitzag. Leeg vruchtzakje. Mijn wereld stortte in. Niet weer ging door m'n hoofd. Ben op 8 juli naar creta gegaan met m'n schoonzus voor ivf behandeling omdat zij niet zelf zwanger kan worden. Verdrietig ging ik met haar naar de kliniek. Daar tijdens het gesprek kwamen we op mijn verhaal meerdere miskramen ect. De gynocoloog stelde voor of hij mocht kijken voor mij. Ik ging akkoord. Met kloppende hart in m'n keel ging we de echo kamer in. Geloofde m'n ogen niet. Mooi vruchtzakje met mooi baby en kloppend hartje. Ik was in de wolken. 4 dagen later werd ik wakker daar en ik had ineens geen pijnlijke borsten meer. Ik in paniek gezien mijn eerdere 3 miskramen eindigde met een miskraam na dat mijn borsten niet meer pijnlijk werden. Gingen we de 12 juli weer naar de kliniek en ik vertelde de gynocoloog over wat ik voelde. Hij was zo aardig en maakte voor mij weer een echo. En gelukkig was alles oké. Kwam ik terug naar NL en had al een 2e echo afspraak staan. 17 juli kreeg mijn 2e echo in NL dan he. Alles was goed. Knipper de hartje. Wat ik vreemd vond. Bij de eerste echo in creta was ik dus 7 weken zwanger. Bij mijn 2 echo in NL dat was dus dik een week later moest dus eigenlijk 8 weken had moeten zijn. Zei mijn gynocoloog in NL dat ik 7 weken ongeveer ben. Zij was verbaasd om een hartslag te zien want ze had verwacht op een miskraam! Hopelijk begrijpen jullie wat ik probeer te zeggen. Maar goed dus vandaag weer een echo gehad. Werd verteld dat het weer niet goed is. Geen hartslag en baby is niet verder gegroeid. Terwijl naar mijn idee het was veel groter dan afgelopen week. Ik voel me verder zwanger. Misselijk, moe, borsten nog beetje gevoelig. Geen krampen en geen bloedverlies. Ik weet niet meer wat ik moet geloven. Ben verdrietig en heb dubbele gevoel. Is het nou wel een miskraam of niet. Dit is zo een mind fucking spelletje geworden. Gynocoloog hier in NL zegt een week is niet goed, een week later weer wel en dan een week later weer niet ????. Dit is zo slopend emotioneel en lichamelijke. Heeft iemand ooit zo iets mee gemaakt. Heb nog wel ergens in m'n achterhoofd toch nog hoop. Al hoewel de gynocoloog mijn geen afspraak heeft gegeven behalve een week later een bel afspraak. Heb advies nodig ????

Lees de blogs geschreven door Nieuw lid

Miskraam of geen miskraam

1. Miskraam of geen miskraam
Gynaecoloog zei dat het niet goed uitzag. Leeg vruchtzakje. Mijn wereld stortte in. Niet weer, ging door m'n hoofd. Een week later was alles weer goed... Een week verder niet goed...

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap

Gevolg tienerzwanger
Blog: "Hoe heeft Dyna s moeder het ervaren dat Dyna ook zo jong moeder is geworden? Toen Dyna met 19 jaar zwanger was, was ze koppig: Ik weet wat ik doe en ik ga niet dezelfde fouten maken."

Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes

Regel-dingetjes
Blog: "De uitslag van de combinatietest, althans het bloedonderzoek, was nog niet binnen helaas. Dat is ook Curaçao: alles duurt vreselijk lang. Verder was alles prima en hebben we de hartslag"

Hechting met je baby in je buik Hechting met je baby in je buik

Hechting met je baby
Blog: "Apart. We hebben elkaar nog nooit fatsoenlijk in de ogen kunnen kijken. Laat staan kunnen besnuffelen of vasthouden. Toch voel ik al een onmiskenbare band met het mini mensje in mij."

Leuk om te lezen!