Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin


Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hoi, Ik had even een vraag ... Mijn partner en ik hebben besloten om voor ons eerste kindje te gaan. Ik ben dus gestopt met m'n pil op 15 mei, heb m'n regels nog gehad van 20 tem 24 mei. Nu zijn we ondertussen 23 juni en ik heb m'n regels nog niet gehad. Ik weet niet of m'n cyclus dezelfde is als met mijn pilgebruik maar normaal had ik ze toch al moeten krijgen ?Ik heb eergisteren avond een test gedaan, bleek negatief. Heb ik te vroeg getest? Of zou ik gewoon nog wat afwachten voor m'n regels of een nieuwe test of bloed laten nemen bij de dokter? Groetjes x

Onderwerp:  Zwangerschap - Uitslag combinatietest

Fijn dat je uitslag goed is! Op de foto zie ik dat jullie een Chicco draagzak hebben gekocht. Sorry maar deze is niet ergonomisch en zal niet fijn zijn voor jezelf om te dragen en het is niet goed voor de heupjes van je kindje. Je kindje zal niet met een bol ruggetje zitten ivm verhard rugpand en de m houding. Er zijn vele andere fijne dragers en doeken te vinden voor schappelijke prijzen. Je kunt deze ook inleveren voor korting bij b.v. Ooiebeest. Verder lekker genieten van je zwangerschap!

Onderwerp:  Zwangerschap - 10 weken zwanger

Ik lig al een week in het ziekenhuis omdat ik niks kan binnenhouden. Telkens ik iets eet nog geen minuut later komt het er al weer uit... Om depressief van te worden.

Onderwerp:  Kinderwens - Uitslag online zwangertest

Ik heb 2 testen gedaan maar geen resultaat te zien ik weet niet wat ik moet doen kan iemand mij helpen ben 7 dagen overtijd

Onderwerp:  Zwangerschap - 8 weken zwanger

Ik had bij het afvegen rood bloed ook voel ik steken zo nu en dan in mij onderbuik links . moet ik mij zorgen maken?

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

  1. Wordt vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp

Blogs over zwangerschap

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders
Blog: "Wat voel ik me anders dan toen ik van de eerste 17 weken zwanger was. Toen kon je me opdweilen. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn man was dolblij, maar voor mij was het schrikken."

Carla is 7 weken zwanger Carla is 7 weken zwanger

Carla is 7 weken zwanger
Blog: "We zijn al bijna weer in week 7 van mijn zwangerschap, wat gaat het nu eigenlijk al hard! Het lijkt wel, nu ik al een kindje heb, dat de tijd veel harder gaat."

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen
Blog: "Om half 3 valt het me op dat ik de baby nog de hele dag niet heb gevoeld. Normaal gesproken is het s ochtends al druk aan het schoppen en reageert het ook op het geluid van ons."