Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin


Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hoi, Ik had even een vraag ... Mijn partner en ik hebben besloten om voor ons eerste kindje te gaan. Ik ben dus gestopt met m'n pil op 15 mei, heb m'n regels nog gehad van 20 tem 24 mei. Nu zijn we ondertussen 23 juni en ik heb m'n regels nog niet gehad. Ik weet niet of m'n cyclus dezelfde is als met mijn pilgebruik maar normaal had ik ze toch al moeten krijgen ?Ik heb eergisteren avond een test gedaan, bleek negatief. Heb ik te vroeg getest? Of zou ik gewoon nog wat afwachten voor m'n regels of een nieuwe test of bloed laten nemen bij de dokter? Groetjes x

Onderwerp:  Zwangerschap - Uitslag combinatietest

Fijn dat je uitslag goed is! Op de foto zie ik dat jullie een Chicco draagzak hebben gekocht. Sorry maar deze is niet ergonomisch en zal niet fijn zijn voor jezelf om te dragen en het is niet goed voor de heupjes van je kindje. Je kindje zal niet met een bol ruggetje zitten ivm verhard rugpand en de m houding. Er zijn vele andere fijne dragers en doeken te vinden voor schappelijke prijzen. Je kunt deze ook inleveren voor korting bij b.v. Ooiebeest. Verder lekker genieten van je zwangerschap!

Onderwerp:  Zwangerschap - 10 weken zwanger

Ik lig al een week in het ziekenhuis omdat ik niks kan binnenhouden. Telkens ik iets eet nog geen minuut later komt het er al weer uit... Om depressief van te worden.

Onderwerp:  Kinderwens - Uitslag online zwangertest

Ik heb 2 testen gedaan maar geen resultaat te zien ik weet niet wat ik moet doen kan iemand mij helpen ben 7 dagen overtijd

Onderwerp:  Zwangerschap - 8 weken zwanger

Ik had bij het afvegen rood bloed ook voel ik steken zo nu en dan in mij onderbuik links . moet ik mij zorgen maken?

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht
40 weken duurt de gemiddelde zwangerschap. Het wachten duurt eeuwen, want je wilt je kleine wonder nu wel eens live ontmoeten! En die buik lijkt wel 3 keer zo zwaar.

Babykamer stress blog Kim

Babykamer stress blog Kim
Behang, likje verf, muurstickers, muurschildering. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Dat we het geslacht niet weten maakt het er niet makkelijker op. Pfff babykamer stress.

Mag het een maatje meer zijn?

2   Mag het een maatje meer zijn?
Ik ben nu tien weken zwanger en ik pas slechts als rollade in een medium broekje. Ik word uitgelachen door mijn spiegelbeeld. ‘ieder pondje gaat door het mondje’ roept ze me toe.

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in
Ik ging de ziektewet in. Ik kon niet anders. Stichting Hg daar had ik heel veel aan. Die meiden maakte hetzelfde mee als ik. Hg is overleven en doorgaan.

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap
Hoe heeft Dyna s moeder het ervaren dat Dyna ook zo jong moeder is geworden? Toen Dyna met 19 jaar zwanger was, was ze koppig: Ik weet wat ik doe en ik ga niet dezelfde fouten maken.

Seksueel vlammetje en een knisperend bed

Seksueel vlammetje en een knisperend bed
Ik blijk niet de enige. Ik heb gewoon steeds het idee dat er iemand meekijkt, biechtte een vriendin op. Nu de allerlaatste weken met een buik die ik volledig heb omarmd.

Het eerste babypakje uitkiezen

Het eerste babypakje uitkiezen
Van mij hoeft ook echt niet alles nieuw. Maar het eerste babypakje moet dat wel zijn. Het is inmiddels een heel ding geworden, haar Eerste Pakje. Ik heb een lange eisenlijst.