Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Suzy25773

Suzy25773   vriendin


Hallo iedereen,\r\nik vind dit echt heel spannend, ook al is dit mijn derde zwangerschap. Ik heb onder tussen een dochter van 17 jaar (uit een vorig huwelijk) en een dochter van 2 jaar. Voor mij (huidige) man word dit ons tweede kindje. Waarom ik dit toch spannend vind is omdat ik toch op een leeftijd zit waar het niet echt vanzelfsprekend is om zwanger te worden op een natuurlijke manier, maar het is ons toch een tweede keer gelukt. Hopelijk blijft alles goed gaan tijdens de zwangerschap.\r\n\r\nLieve groetjes \r\nsuzy

Kinderen van Suzy25773

baby

Kathelijne dochter van Suzy25773 is geboren op zaterdag 28 maart 2015

Laura dochter van Suzy25773 is geboren op donderdag 29 juni 2000

Lees de berichten van Suzy25773

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Met verdriet in mijn hart moet ik vertellen dat ik een miskraam heb gekregen tijdens mijn 7de week.

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger - Kwaaltjes 3de zwangerschap of

Hallo iedereen.rnMisschien raar om dit hier te vragen maar ik ben voor de 3de keer zwanger en heb meer last van de zwangerschaps kwaaltjes dan anders. Nu in mijn familie komen tweelingen voor. Graag had ik willen weten wat jullie ervaring hier mee is? Is het de 3de zwangerschap of toch een tweeling? Als ik op mijn gevoel mag afgaan denk ik tweeling, omdat ik bij mijn vorige zwangerschappen nooit zoveel last had en mijn tweede was wel heel anders dan de eerste maar niet gelijk nu. Daarom graag jullie ervaring hier mee.

Onderwerp:  Zwangerschap - 14 weken zwanger

nu 14 weken zwanger, voel mij goed, maar verga van de jeuk, binnen kort terug naar de dokter voor de maandelijkse controle hoop dat hij dan iets kan geven tegen die vreselijke jeuk. Verder voel ik mij super op en paar normale zwangerschapskwaaltjes na

Onderwerp:  Zwangerschap - 12 weken zwanger

Ben nu 11weken en 3dagen. Voel mij goed, maar heb dikwijls schrik dat er iets mis is maar dan krijg ik weer een klein gevoel binnen in mijn buik en weet ik dat alles in orde is. Donderdag terug naar de gynaecoloog voor controle, spannend.

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger

voor de tweede maal zwanger, eerste keer is 14 jaar geleden. Voel mij super goed. Wij zijn allemaal heel blij. Ben wel van s' morgens tot 's avonds misselijk, maar hoop dat dit snel zal veranderen. 1 september voor het eerst naar de gynaecoloog, ben echt benieuwd. Voor mijn vriend is het de eerste keer dat hij vader wordt en hij vind het super spannend, wij kunnen niet wachten om het aan de buiten wereld te laten weten. Soms droom ik er van dat het meer dan eentje is. Zou dit waar kunnen zijn. Nog even wachten en dan weten wij het. :-D

Laat een berichtje achter voor Suzy25773

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Onze hond reageert zo lief op de baby in mijn buik

Onze hond reageert zo lief op de baby in mijn buik
Vandaag zat onze hond op mijn schoot toen de baby in mijn buik begon te schoppen. Precies op de plek waar Rosie met haar pootje zat. En wat er toen gebeurde was zo mooi...

Onze top tien favoriete bloggers

Onze top tien favoriete bloggers
Benieuwd naar onze top tien bloggers en vloggers? Onze ikbenZwanger bloggers schrijven verhalen over hun zwangerschap, bevalling en mama zijn voor jou.

Erkenning van ons kindje bij de gemeente

Erkenning van ons kindje bij de gemeente
Wij zijn niet getrouwd en daarom moesten we bij de gemeente de erkenning van de ongeboren vrucht aanvragen. Dan gebeurt er iets waar ik zelf geen seconde over na had gedacht.

Welke kleding kan jij nog aan? blog Roosje

Welke kleding kan jij nog aan? blog Roosje
Een ramp. Kan nog maar weinig broeken aan en moet het nu echt hebben van de sportbroek en zwangerschapsbroek die ik nog had van nummer 1. Toch vind ik het zonde om nog kleding te kopen.

Start perineum massage

Start perineum massage
Deze onschuldige melding verschijnt maandagavond in mijn telefoonscherm. Het potje staat al geruime tijd paraat. De werking van het goedje is veelbelovend.

Hechting met je baby in je buik

Hechting met je baby in je buik
Apart. We hebben elkaar nog nooit fatsoenlijk in de ogen kunnen kijken. Laat staan kunnen besnuffelen of vasthouden. Toch voel ik al een onmiskenbare band met het mini mensje in mij.

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht
Dit was het laatste weekend samen met mijn hoogzwangere Katie, maar toch voelde dat niet meer zo. De baby is al zo nadrukkelijk aanwezig dat we niet meer echt met zijn tweeen zijn.

Moedermaffia blog Victoria

Moedermaffia blog Victoria
Wacht maar, komt vanzelf. Dat hoorde ik ook toen ik nog twijfelde over het moederschap en uitte, als dertiger, geen rammelende eierstokken te hebben. De impact van de moedermaffia.

In Duitsland gaat alles goed met Firefly in week 23

In Duitsland gaat alles goed met Firefly in week 23
Eind 23e week alweer. Het is alsof het steeds mooier wordt. Althans zo voel ik het. Ik kan bijna de wekker erop gelijk zetten wanneer ik de kleine kan voelen.

3 maanden zwanger alweer en een verslaving erbij

3 maanden zwanger alweer en een verslaving erbij
Mijn vierde blog alweer… 3 maanden zwanger. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. In mijn vorige blog schreef ik over de provisorische echo bij de huisarts en hoe zeer ik hoopte dat onze

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger
Waar ik het meeste naar uitkijk? Naar die blik van mijn vriend wanneer hij haar voor het eerst zal zien. Het moment dat hij ons kleine meisje in zijn armen kan nemen. De liefde...

Je moet genieten van je zwangerschap

Je moet genieten van je zwangerschap
Ik was zelfs op een punt aanbeland, dat ik iedereen die maar even zei: je moet genieten van je zwangerschap, eigenhandig zijn of haar nek om wilde draaien. Ik wilde het niet meer horen.

Mutsje voor baby van Co & klaar voor moederschap - vlog Mich

Mutsje voor baby van Co & klaar voor moederschap - vlog Mich
Ik ga zo naar een vriendin toe, even een kadootje brengen voor die kleine. Super schattig! Niet te doen! Wil je weten waarom ik denk dat ik op een dag een uitstekende moeder ga zijn?

Dromen over ons kindje, ik kijk er zo naar uit!

Dromen over ons kindje, ik kijk er zo naar uit!
Ik heb overal zin in en ik kijk er zo naar uit, op de bevalling na, eerlijk gezegd. Bang voor de pijn, maar ook voor hoelang het zal duren en hoelang we moeten wachten.