Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Suzy25773

Suzy25773   vriendin

Laatst gezien op 12-03-2018

Hallo iedereen,\r\nik vind dit echt heel spannend, ook al is dit mijn derde zwangerschap. Ik heb onder tussen een dochter van 17 jaar (uit een vorig huwelijk) en een dochter van 2 jaar. Voor mij (huidige) man word dit ons tweede kindje. Waarom ik dit toch spannend vind is omdat ik toch op een leeftijd zit waar het niet echt vanzelfsprekend is om zwanger te worden op een natuurlijke manier, maar het is ons toch een tweede keer gelukt. Hopelijk blijft alles goed gaan tijdens de zwangerschap.\r\n\r\nLieve groetjes \r\nsuzy

Kinderen van Suzy25773

baby

Kathelijne dochter van Suzy25773 is geboren op Saturday 28 March 2015

Laura dochter van Suzy25773 is geboren op Thursday 29 June 2000

Lees de berichten van Suzy25773

Onderwerp:  Geboorteclub oktober 2018

Met verdriet in mijn hart moet ik vertellen dat ik een miskraam heb gekregen tijdens mijn 7de week.

Onderwerp:  Zwangerschap5 weken zwanger - Kwaaltjes 3de zwangerschap of

Hallo iedereen.rnMisschien raar om dit hier te vragen maar ik ben voor de 3de keer zwanger en heb meer last van de zwangerschaps kwaaltjes dan anders. Nu in mijn familie komen tweelingen voor. Graag had ik willen weten wat jullie ervaring hier mee is? Is het de 3de zwangerschap of toch een tweeling? Als ik op mijn gevoel mag afgaan denk ik tweeling, omdat ik bij mijn vorige zwangerschappen nooit zoveel last had en mijn tweede was wel heel anders dan de eerste maar niet gelijk nu. Daarom graag jullie ervaring hier mee.

Onderwerp:  Zwangerschap14 weken zwanger

nu 14 weken zwanger, voel mij goed, maar verga van de jeuk, binnen kort terug naar de dokter voor de maandelijkse controle hoop dat hij dan iets kan geven tegen die vreselijke jeuk. Verder voel ik mij super op en paar normale zwangerschapskwaaltjes na

Onderwerp:  Zwangerschap12 weken zwanger

Ben nu 11weken en 3dagen. Voel mij goed, maar heb dikwijls schrik dat er iets mis is maar dan krijg ik weer een klein gevoel binnen in mijn buik en weet ik dat alles in orde is. Donderdag terug naar de gynaecoloog voor controle, spannend.

Onderwerp:  Zwangerschap6 weken zwanger

voor de tweede maal zwanger, eerste keer is 14 jaar geleden. Voel mij super goed. Wij zijn allemaal heel blij. Ben wel van s' morgens tot 's avonds misselijk, maar hoop dat dit snel zal veranderen. 1 september voor het eerst naar de gynaecoloog, ben echt benieuwd. Voor mijn vriend is het de eerste keer dat hij vader wordt en hij vind het super spannend, wij kunnen niet wachten om het aan de buiten wereld te laten weten. Soms droom ik er van dat het meer dan eentje is. Zou dit waar kunnen zijn. Nog even wachten en dan weten wij het. :-D

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Suzy25773

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Zwanger op Curacao is toch net even anders

Zwanger op Curacao is toch net even anders
Ik realiseerde me laatst dat sommigen van jullie geregeld even achter hun oren krabben als ze mijn komende blogs zullen lezen. Over de manier waarop dingen hier op Curaçao gaan.

Is die ene roze wolk ook voor mij

Is die ene roze wolk ook voor mij
Dat ik misselijk zou zijn, of nog meer last van mijn rug zou hebben oke, maar ik zou er zeker toch wel van genieten? Het is bijna een taboe om te zeggen: zwanger zijn is niks voor mij.

Trippel trappel trippel trap

1   Trippel trappel trippel trap
Ik zit net een paar minuutjes als ik een kleine -plop- voel in de zijkant van mijn buik, jaaa! Ik weet wat dat is! Dat was zeker weten een heel klein eerste schopje!

27 weken zwanger en aftellen voor verlof

27 weken zwanger en aftellen voor verlof
Ik ben nu echt aan het aftellen, nog 9 weken werken en dan lekker met zwangerschapsverlof. Merk wel dat werken zwaarder wordt. Helaas voor de uk die al rondloopt. Die wil ook aandacht.

De 10 musthaves voor elke zwangere

De 10 musthaves voor elke zwangere
Wat heb je echt nodig tijdens je zwangerschap? Victoria vertelt over haar 10 favoriete musthaves waar zij achterkwam tijdens haar zwangerschap zodat jij heel doelgericht kan shoppen.

Carla is 9 weken zwanger

Carla is 9 weken zwanger
Alweer 9 weken zwanger!! De tijd vliegt... Alleen de misselijkheid is jammer genoeg niet minder geworden. Het is zelfs zo erg dat ik zelfs moet spugen in de ochtend!

Zwanger met een hoofdletter Z

Zwanger met een hoofdletter Z
In een klap ben ik me bewust van een nieuwe fase: ik ben Zwanger met een hoofdletter Z. Het is wel even wennen nu zo echt zichtbaar zwanger te zijn.