Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Suzy25773

Suzy25773   vriendin


Hallo iedereen,\r\nik vind dit echt heel spannend, ook al is dit mijn derde zwangerschap. Ik heb onder tussen een dochter van 17 jaar (uit een vorig huwelijk) en een dochter van 2 jaar. Voor mij (huidige) man word dit ons tweede kindje. Waarom ik dit toch spannend vind is omdat ik toch op een leeftijd zit waar het niet echt vanzelfsprekend is om zwanger te worden op een natuurlijke manier, maar het is ons toch een tweede keer gelukt. Hopelijk blijft alles goed gaan tijdens de zwangerschap.\r\n\r\nLieve groetjes \r\nsuzy

Kinderen van Suzy25773

baby

Laura dochter van Suzy25773 is geboren op donderdag 29 juni 2000

Kathelijne dochter van Suzy25773 is geboren op zaterdag 28 maart 2015

Lees de berichten van Suzy25773

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Met verdriet in mijn hart moet ik vertellen dat ik een miskraam heb gekregen tijdens mijn 7de week.

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger - Kwaaltjes 3de zwangerschap of

Hallo iedereen.rnMisschien raar om dit hier te vragen maar ik ben voor de 3de keer zwanger en heb meer last van de zwangerschaps kwaaltjes dan anders. Nu in mijn familie komen tweelingen voor. Graag had ik willen weten wat jullie ervaring hier mee is? Is het de 3de zwangerschap of toch een tweeling? Als ik op mijn gevoel mag afgaan denk ik tweeling, omdat ik bij mijn vorige zwangerschappen nooit zoveel last had en mijn tweede was wel heel anders dan de eerste maar niet gelijk nu. Daarom graag jullie ervaring hier mee.

Onderwerp:  Zwangerschap - 14 weken zwanger

nu 14 weken zwanger, voel mij goed, maar verga van de jeuk, binnen kort terug naar de dokter voor de maandelijkse controle hoop dat hij dan iets kan geven tegen die vreselijke jeuk. Verder voel ik mij super op en paar normale zwangerschapskwaaltjes na

Onderwerp:  Zwangerschap - 12 weken zwanger

Ben nu 11weken en 3dagen. Voel mij goed, maar heb dikwijls schrik dat er iets mis is maar dan krijg ik weer een klein gevoel binnen in mijn buik en weet ik dat alles in orde is. Donderdag terug naar de gynaecoloog voor controle, spannend.

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger

voor de tweede maal zwanger, eerste keer is 14 jaar geleden. Voel mij super goed. Wij zijn allemaal heel blij. Ben wel van s' morgens tot 's avonds misselijk, maar hoop dat dit snel zal veranderen. 1 september voor het eerst naar de gynaecoloog, ben echt benieuwd. Voor mijn vriend is het de eerste keer dat hij vader wordt en hij vind het super spannend, wij kunnen niet wachten om het aan de buiten wereld te laten weten. Soms droom ik er van dat het meer dan eentje is. Zou dit waar kunnen zijn. Nog even wachten en dan weten wij het. :-D

Laat een berichtje achter voor Suzy25773

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige

Hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige
Blog: "Als een hele nieuwe mama en papa komt er heel veel op ons af en het is heerlijk om alle (onnozele) vragen te stellen. Dan mag ik gaan liggen en zoekt de verloskundige mijn baarmoeder."

Contact met je kindje blog Brenzen

Contact met je kindje blog Brenzen
Blog: "Wanneer heb ik voor het laatst rustig op de bank gezeten met mijn handen op mijn buik, en mooie muziek aan, en gecommuniceerd met dat wezentje dat groeit en zich voedt met mijn lichaam?"

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen
Blog: "Werk zo lang mogelijk door, als het even lukt tot aan die verplichte vier weken grens. Dan heb je daarna lekker veel tijd samen met je meisje. De adviezen zijn klip en klaar."

Leuk om te lezen