Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Suzy25773

Suzy25773   vriendin


Hallo iedereen,\r\nik vind dit echt heel spannend, ook al is dit mijn derde zwangerschap. Ik heb onder tussen een dochter van 17 jaar (uit een vorig huwelijk) en een dochter van 2 jaar. Voor mij (huidige) man word dit ons tweede kindje. Waarom ik dit toch spannend vind is omdat ik toch op een leeftijd zit waar het niet echt vanzelfsprekend is om zwanger te worden op een natuurlijke manier, maar het is ons toch een tweede keer gelukt. Hopelijk blijft alles goed gaan tijdens de zwangerschap.\r\n\r\nLieve groetjes \r\nsuzy

Kinderen van Suzy25773

baby

Kathelijne dochter van Suzy25773 is geboren op zaterdag 28 maart 2015

Laura dochter van Suzy25773 is geboren op donderdag 29 juni 2000

Lees de berichten van Suzy25773

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Met verdriet in mijn hart moet ik vertellen dat ik een miskraam heb gekregen tijdens mijn 7de week.

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger - Kwaaltjes 3de zwangerschap of

Hallo iedereen.rnMisschien raar om dit hier te vragen maar ik ben voor de 3de keer zwanger en heb meer last van de zwangerschaps kwaaltjes dan anders. Nu in mijn familie komen tweelingen voor. Graag had ik willen weten wat jullie ervaring hier mee is? Is het de 3de zwangerschap of toch een tweeling? Als ik op mijn gevoel mag afgaan denk ik tweeling, omdat ik bij mijn vorige zwangerschappen nooit zoveel last had en mijn tweede was wel heel anders dan de eerste maar niet gelijk nu. Daarom graag jullie ervaring hier mee.

Onderwerp:  Zwangerschap - 14 weken zwanger

nu 14 weken zwanger, voel mij goed, maar verga van de jeuk, binnen kort terug naar de dokter voor de maandelijkse controle hoop dat hij dan iets kan geven tegen die vreselijke jeuk. Verder voel ik mij super op en paar normale zwangerschapskwaaltjes na

Onderwerp:  Zwangerschap - 12 weken zwanger

Ben nu 11weken en 3dagen. Voel mij goed, maar heb dikwijls schrik dat er iets mis is maar dan krijg ik weer een klein gevoel binnen in mijn buik en weet ik dat alles in orde is. Donderdag terug naar de gynaecoloog voor controle, spannend.

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger

voor de tweede maal zwanger, eerste keer is 14 jaar geleden. Voel mij super goed. Wij zijn allemaal heel blij. Ben wel van s' morgens tot 's avonds misselijk, maar hoop dat dit snel zal veranderen. 1 september voor het eerst naar de gynaecoloog, ben echt benieuwd. Voor mijn vriend is het de eerste keer dat hij vader wordt en hij vind het super spannend, wij kunnen niet wachten om het aan de buiten wereld te laten weten. Soms droom ik er van dat het meer dan eentje is. Zou dit waar kunnen zijn. Nog even wachten en dan weten wij het. :-D

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Suzy25773

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Knie blauw met mooie rode plek in het midden

Knie blauw met mooie rode plek in het midden
Op handen en knieen zit ik te kermen. Gaat het? vraagt de makelaar ongemakkelijk. NEE!!! schreeuwt de stem in mijn hoofd. Ja hoor ik sta zo weer op, zegt de stem uit mijn mond zachtjes.

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg
De door mijn lijf gierende hormonen zorgen voor geheel nieuwe sensaties en reacties. Toch doen die episoden niets af aan mijn basis gevoel, in het hier en nu klopt mijn leven simpelweg.

Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal

Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal
Op een dag werden de harden buiken zo hevig dat ik dacht dat de bevalling (veel te vroeg, ik was 37 weken zwanger) begonnen was. Wij naar het ziekenhuis waar ik weeen remmers kreeg.

Mag het een maatje meer zijn?

2   Mag het een maatje meer zijn?
Ik ben nu tien weken zwanger en ik pas slechts als rollade in een medium broekje. Ik word uitgelachen door mijn spiegelbeeld. ‘ieder pondje gaat door het mondje’ roept ze me toe.

Mijn veranderende lichaam

Mijn veranderende lichaam
Na weken van zwangerschapskwalen ellende, is dat nu eindelijk over. Nu proberen de kilos een beetje in toom te houden, want ik moet volgende week toch echt in mijn trouwjurk passen.

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger
Wil jij ook leren vloggen over je zwangerschap of baby? We helpen je beroemd te worden! Word jij hét gezicht van ikbenZwanger.com?

De zon schijnt en ik ben zwanger

De zon schijnt en ik ben zwanger
De zon schijnt weer, heerlijk! Deze zomer wordt het wel genieten met mate. Ik heb gelezen dat je niet in de volle zon mag zitten met een blote buik. En de babykamer is er!