Berichten op het Forum van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum berichten

Forumreglement

Forum ikbenZwanger Forumreglement
Forum voor vragen en praten bij ikbenZwanger.com.

 • forum zwanger vriendin

  Forumreglement - door Queen S
  Hoi allemaal. Gisteren was mijn laatste ongesteld dag. En vanochtend nog licht roze afscheiding bij het vegen. Maar al 2 maanden heel weinig bloed.Ik voel wel wat misselijkheid door de dag en mijn borsten voelen ook raar. Ik heb net een ovulatie test gedaan en die was metwwn positief. Ik dacht bij mezelf gelijk dit klopt niet. Hoe kan ik een positieve ovulatie test hebben als mijn laatste menstruatiedag vandaag of gister was. Iemand di kan helpen?
  2   

 • forum zwanger profiel

  Forumreglement - door MommytobeV
  Hoi Dames, Mijn naam is Vera, 21 jaar en 2 dagen geleden heb ik een zwangerschapstest gedaan en bleek dat ik 1-2 weken zwanger ben. super blij natuurlijk. Het is allemaal nog onzeker en ik vond het ongelofelijk. Mijn partner en ik kennen elkaar nog maar 2 maanden! We wonen ook sinds vorige week samen. Maar het voelt allemaal super goed en zijn allebei dol enthousiast om ouders te worden van ons eerste kindje. liefs,
     

 • forum zwanger vriendin

  Forumreglement - door Nona
  26 maart uitgerekend
     

 • forum zwanger vriendin

  Forumreglement - door Pim
  Hoi allemaal, Sinds begin juni heb ik een nieuwe baan, ben blij dat ik aangenomen ben ondanks mijn zwangerschap (19-11-2017 uitgerekend). Het bevalt goed...maar...ik heb nauwelijks pauze. Tussen de bedrijven door eet ik mijn salade terwijl het werk aan alle kanten doorgaat (vragen van collega's, cliënten die binnenkomen, machines die aanstaan) Er is geen kantine aanwezig en al mijn andere collega's lijken het prima te vinden. Ik weet dat ik recht heb op meer pauzes, maar als ik dit bespreekbaar ga maken bij m'n werkgever wil ik het niet perse op de zwangerschap gooien... daarna wil ik ook -gewoon- een half uurtje pauze... Groetjes Pim
     

 • forum zwanger vriendin

  Forumreglement - door Monkie
  Goed
     

 • forum zwanger vriendin

  Forumreglement - door Johanna88
  Goedemorgen. 2 juni is mijn normale minstuatie begonnen. Echter 11 dagen voor mijn volgende minstuatie heb ik een klein beetje bruin bloed verlies gehad wat 2/3 dagen heeft aan gehouden. Nu ben ik 1 dag overtijd en mijn test geeft niet zwanger aan. Wat kan ik nu het beste doen en heeft hier iemand ervaring mee?
     

 • forum zwanger vriendin

  Forumreglement - door Leen
  HirnBloedverlies kan tijdens je zwangerschap veroorzaakt worden omdat het bevruchte eitje zich in de baarmoederwand innestelt. rnDus zou me niet veel druk over maken.
         

 • forum zwanger vriendin

  Forumreglement - door Femmetje
  Hallk dames! rnHeeft er iemand ervaring met 5weken zwanger te zijn en sinds gister ochtend bloed verloren eerst bruin bloed daarna rood. Nu vanochtend niets en deze middag met het afvegen weer helder rood bloed verlies.. Maak me zo druk! Kan morge pas naar mijn dokter toe.. Ik hoor het graag van jullie!
      1   

 • forum zwanger vriendin

  Forumreglement - door Vlinder
  Wie kan mij helpen.. rnIk ben 7 weken zwanger alleen ze kunnen op de echo geen baby'tje zien. Ze zeggen dat ik een miskraam ga krijgen. Je leest heel veel dat het later nog kan komen. Wie heeft er zoiets mee gemaakt en wilt het met mij delen?
     

 • forum zwanger vriendin

  Forumreglement - door Lentesneeuw
  We zijn nu een paar dagen verder heb veel last van diaree en buikkrampen en hoofdpijn... ben ik nu zwanger? Wel ben ik ongesteld geworden, maar anders dan anders
  1   

Forum ikbenZwanger Forumreglement

Reageer

Reageer op het onderwerp: ikbenZwanger - Forumreglement

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

De Roze Doos
De Roze Doos
Win 1 jaar Pampers luiers + kinderbed
Win 1 jaar Pampers luiers + kinderbed
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan