Mama Forum over je Baby

   Club    Forum zwangerschap    Mama Forum Baby

Forum Baby
Mamaforum voor vragen en praten over je Baby.

 • forum zwanger vriendin

  - door
  Spannend he die eerste weken. Ik vind het ook enorm traag gaan maar ben vooral blij dat ik me nu goed voel. Hopelijk kunnen we binnenkort lekker genieten in de zomer met onze bolle buiken en weinig kwaaltjes
     

 • forum zwanger profiel

  - door Firefly
  Hallo allemaal. Hier ook 5 weekjes zwanger.(ongeveer... ik weet mijn laatste menstruatie dag niet) Voor iedereen gefeliciteerd allereerst. Ben zo blij dat het raak is. Eerst 3 jaar geleden een miskraam gehad in de 6e week en anderhalf jaar geleden een eileider zwangerschap die ik niet doorhad totdat ik met spoed in het ziekenhuis werd opgenomen omdat mijn eileider was geknapt en ik mij buik vol bloed had. Ik hoop zo dat het dit keer blijven mag. We waren er eigenlijk niet meer mee bezig. De hoop opgegeven en met 1 eileider is de kans al kleiner. Maar vorige week was ik ineens zo moe en ik had raar gedroomd dus smorgens toch maar even een test gedaan en Jaaaa gelijk twee streepjes. Zelfde dag nog bij de vrouwenarts geweest (ik woon in duitsland) . Angst dat het weer in de eileider zou zitten. Maar de echo wees uit dat ie zit waar ie zitten moeten. Helemaal blij. Ze schreef me direct progestogen tabletten voor die ik vaginaal moet gebruiken. Morgen moet ik weer bloedprikken om te kijken of die hcg? Hormoon verdubbeld is. En 15 mei gaat ze kijken of het hartje klopt. Kan niet wachten. Ik hoop zooo erg dat het dit keer goed mag gaan. Hoop ik voor jullie ook De vrouwenarts heeft me trouwens gelijk tot 18 mei ziekgemeld. Dat gaat hier in duitsland een beetje anders. Maar ook omdat ik 36 ben en al een voor verleden hebt ben ik een risico patient zei ze. Ennn ik werk in de metaal dus zo wie zo te zwaar werk. Moet rustig aan doen nu en lekker laten innestellen. :)
     

 • forum zwanger vriendin

  - door Pluisje
  Ik ben voor het eerst zwanger na een jaar proberen! Ben nu 5 weken en ik vind het super spannend. Wat gaan die dagen traag voorbij zeg.. vingers gekruist om de eerste 13 weken goed door te komen. Op 22 mei heb ik mijn eerste echo..wat spannend zeg ????
  2   

 • forum zwanger vriendin

  - door Ronel - voelt zich zeer goed
  Met jadelinn gaat het heel goed na 7weken sliep ze al door en ze begin nu ook te brabellen
     

 • forum zwanger vriendin

  - door Shanna - voelt zich zeer goed
  Het is een vrolijk ventje, die al met 7 weken doorsliep...word mama ook vrolijk van :-)
  2   

Forum Baby

Reageer

Reageer op het onderwerp: Baby

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan