Forum zwangerschap ik ben Zwanger

   Club    Forum zwangerschap    Forum ik ben Zwanger 2020   

Doe je mee? We zitten hier allemaal in dezelfde periode van ons (bijna) zwangere leven en delen nuttige en leuke informatie met elkaar. Lees dit voordat je begint met berichten te plaatsen!

Forum : Jezelf blootgeven

forum voor zwangere vrouwen

Onderwerp: Jezelf blootgeven
Helene
Ik ging afgelopen week op controle bij de gynaecoloog, ik heb een hoogrisico zwangerschap vanwege lage bloeddruk, schildklierziekte, en hartkloppingen. Ook heb ik reeds 2 keizersnedes ondergaan dus ook dit is weer een extra risico. Ik had mijn afspraak bij een nieuwe arts/assistent. Ik vertelde hem al mijn klachten, zoals regelmatig bijna flauwvallen, gewichtsverlies tgv de schildklierziekte, pijn in de heup wat kan wijzen op bekkeninstabiliteit. De man vond het niet nodig om me te wegen of de bloeddruk te meten. Tijdens de echo moest ik alles zelf vragen en op geen enkele van mijn vragen ging hij in. Bij thuiskomst merkte ik dan ook nog eens dat hij niets in mijn opvolgboekje had genoteerd. De verslagen van 2 specialisten vond hij niet nodig toe te voegen aan mijn dossier. Ik vond zijn houding absoluut niet kunnen dus heb dit alles doorgegeven aan de ombudsdienst van het ziekenhuis en meteen hebben zij al mijn afspraken verplaatst naar mijn vertrouwde gynaecoloog, en ook deze assistent hiervoor op het matje geroepen

Hoe gaat het met je?

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet

Please do not touch my belly
Blog: "Dan opeens... raakt ze mijn buik aan, wrijft ze er overheen. Het is lief bedoeld, maar het liefst heb ik dat er niemand zomaar aan mijn zwangere buik zit."

De laatste loodjes - hoe lang is de baby op de groeiecho De laatste loodjes - hoe lang is de baby op de groeiecho

Hoe lang is de baby?
Blog: "In week 33 van de zwangerschap heb ik een groeiecho moeten laten maken, omdat de verloskundige de baby wat aan de lange kant vond. Dit met het oog op diabetes bijvoorbeeld."

Mutsje voor baby van Co en klaar voor moederschap Mutsje voor baby van Co en klaar voor moederschap

Babymutsje vlog Michelle
Blog: "Ik ga zo naar een vriendin toe, even een kadootje brengen voor die kleine. Super schattig! Niet te doen! Wil je weten waarom ik denk dat ik op een dag een uitstekende moeder ga zijn?"

Zwanger met een hoofdletter Z Zwanger met een hoofdletter Z

1   Zwanger met hoofdletter Z
Blog: "In een klap ben ik me bewust van een nieuwe fase: ik ben Zwanger met een hoofdletter Z. Het is wel even wennen nu zo echt zichtbaar zwanger te zijn."

Het eerste babypakje uitkiezen Het eerste babypakje uitkiezen

Het eerste babypakje
Blog: "Van mij hoeft ook echt niet alles nieuw. Maar het eerste babypakje moet dat wel zijn. Het is inmiddels een heel ding geworden, haar Eerste Pakje. Ik heb een lange eisenlijst."

Ongewenste hand op mijn zwangere buik Ongewenste hand op mijn zwangere buik

Hand op mijn zwangere buik
Blog: "Dat vrouwen, zelfs totaal vreemde vrouwen, hun handen op mijn buik plaatsen vind ik al behoorlijk onbegrijpelijk. Maar dat een man, een vader van een klasgenootje van mijn kind, zijn..."

Papablog - Ik ben ook zwanger - 13 Sterrenbeelden Papablog - Ik ben ook zwanger - 13 Sterrenbeelden

Papablog 13 Sterrenbeelden
Blog: "Wist je dat er eigenlijk 13 sterrenbeelden zijn? Ik heb na een turbulente periode besloten om de laatste weken voor de bevalling en de kraamtijd zo close mogelijk met haar te zijn. "

Leuk om te lezen!