Persbericht: ikbenZwanger.com viert tienjarig jubileum met prijzenfestival en vernieuwde website

      Persbericht: 10 jaar! Winnen!

IkbenZwanger.com bestaat 10 jaar en dat mag natuurlijk gevierd worden! De website heeft een nieuw jasje gekregen, waardoor deze nog mooier en gebruiksvriendelijker is. Daarnaast worden er in november en december tijdens het prijzenfestival vele cadeaus weggegeven aan zwangere vrouwen en hun baby.

Alweer 10 jaar geleden werd de dochter van Evelin Schylander, oprichtster van IkbenZwanger.com, geboren. Evelin: “De tijd voordat ik zwanger werd was ontzettend spannend. Elke maand weer testen of ik zwanger was. Veel informatie was hierover destijds niet te vinden, waardoor ik zelf begon met het verzamelen van informatie. Tijdens mijn zwangerschapsverlof is de website IkbenZwanger.com geboren en een paar weken later onze dochter.”

Inmiddels is de website uitgegroeid tot een van de grotere informatiebronnen over zwangerschap. Een heel team werkt dagelijks hard om toekomstige moeders en vaders te helpen met relevante informatie. Daarnaast is IkbenZwanger.com uitgebracht in vijf verschillende landen.

Mooier, duidelijker, beter

Na 10 jaar was het tijd voor vernieuwing. De nieuwe website is helemaal van deze tijd en is van alle gemakken voorzien. Zo zijn de teksten beter leesbaar en wordt de site beter weergegeven op smartphones en tablets. En omdat het oog ook wat wil is er extra aandacht besteed aan het ontwerp van de nieuwe site. De website straalt nu rust uit, een gevoel dat veel mama’s (to be) zal aanspreken.

Prijzenfestival

Ter ere van het jubileum organiseert IkbenZwanger.com een prijzenfestival voor (toekomstige) mama’s en hun baby. De eerste mooie prijzen zijn al bekend. Zo zijn er 100 gratis geboortekaartjes te winnen, een meegroeistoel, boxkleed, uniek t-shirt en nog veel meer! Genoeg reden om op de site te kijken wat jij wilt winnen. Zwangere vrouwen kunnen zich inschrijven voor de zwangerschapsupdate en kunnen zo deelnemen aan deze grootse winactie. In de eerste week van januari worden alle prijswinnaars bekend gemaakt.

Over IkbenZwanger.com

Het online magazine www.ikbenzwanger.com is er voor vrouwen die zwanger willen worden of al zwanger zijn en daarover goede informatie zoeken. De website bevat wetenswaardigheden over de groei van de baby, de bevalling, borstvoeding en meer. Daarnaast kunnen bezoekers een online zwangerschapstest doen, hun uitgerekende datum berekenen en inspiratie opdoen voor namen en geboortekaartjes.

Je reactie op Persbericht: 10 jaar! Winnen!

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Leuk om te lezen!