Negenmaandenbeurs in de RAI - Bestel nu je kaarten met korting

       Ik ben zwanger Welkom    Negenmaandenbeurs

Hierom ga jij naar de Negenmaandenbeurs!

De Negenmaandenbeurs vindt al jaren plaats in de RAI in Amsterdam. De Negenmaandenbeurs is op 14 t/m 17 februari 2024. Op woensdag en zaterdag is de Negenmaandenbeurs open van 11:00 - 18:00 uur. Op donderdag en vrijdag is de Negenmaandenbeurs open van 11:00 - 21:00 uur. Ben je zwanger of ben je net bevallen? Dan is de Negenmaandenbeurs het leukste en grootste evenement op het gebied van baby's en zwangerschap. Lees hier alle praktische informatie over de Negenmaandenbeurs en lees wat de hoogtepunten in 2024 zijn.

Met wie ga jij naar de Negenmaandenbeurs 2024?

Kaartjes en tickets kopen Negenmaandenbeurs met korting

Kaartjes en tickets kopen Negenmaandenbeurs met korting.
Klik HIER en bestel nu tickets met korting.
Negenmaandenbeurs

Wat zijn de de hoogtepunten uit het programma van de Negenmaandenbeurs in 2024?

1. Workshops & Masterclasses

Benieuwd naar tips en tricks voor het geven van borstvoeding? Of wil je je graag verdiepen in de mogelijkheden omtrent medische pijnbehandeling rondom de bevalling? Kom dan naar een van onze masterclasses om je kennis te verbreden! Er komen hier verschillende onderwerpen aan bod voor zowel mama's en papa's (to be). Bekijk het programma!

2. Podium

Er zijn verschillende leuke activiteiten op het pop-up podium. Zo is er een optreden van Kikker, kun je samen met je kleintje op de foto met Nijntje en Dikkie Dik.

3. Echostand

Ben je zwanger en ben je benieuwd hoe je kleintje eruit ziet? Tijdens de Negenmaandenbeurs is er de mogelijkheid om een 3D-echo te laten maken door de gynaecologen en echoscopisten van het UMC. Tijdens deze echo worden de contouren van je baby haarscherp in beeld gebracht.

4. Fietsparcours

Twijfel je over de aanschaf van een bakfiets? Op de Negenmaandenbeurs is er de mogelijkheid om een testrit te maken op ons fietsparcours!

5. Kinderwagen testparcours

Een kinderwagen is een van de grootste aankopen van de uitzetlijst. Een belangrijke aankoop dus! Op de Negenmaandenbeurs kun je op het kinderwagen testparcours jouw favoriete kinderwagens uitproberen. Wel zo fijn voordat je besluit welke voor jou het meest praktisch (én mooi) is, toch?

6. Baby Innovation Awards

Voor de nieuwste babyproducten ben je aan het juiste adres bij de Negenmaandenbeurs. Maar welke producten zijn het beste, het veiligst én het meest gebruiksvriendelijk? Dat wordt bepaald tijdens de jaarlijkse Baby Innovation Award-verkiezing! Ook dit jaar worden er weer een aantal genomineerden geselecteerd, in 6 verschillende categorieën. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Negenmaandenbeurs.

Bestel tickets met 4,- korting

Negenmaandenbeurs gratis

Wat valt er gratis te halen op de Negenmaandenbeurs?

  • Download hier helemaal gratis de Negenmaandenbeurs fotokaarten! Superleuk voor het vastleggen van mooie momenten tijdens je zwangerschap én met je baby! Vul je voornaam en e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een knop naar de fotokaarten. Knip ze vervolgens uit (of laat ze op mooi stevig papier printen!) en laat die fotoshoot maar beginnen! Veel plezier ermee.
  • Gratis workshops en proefhapjes in het Babyrestaurant

Negenmaandenbeurs winacties

Vanaf nu kan je laten weten welk product volgens jou eeuwige roem verdient door te stemmen op de Baby Innovation Award 2024 en maak hiermee kans op één van de genomineerde producten!

Bestel NU online goedkopere tickets

Je kunt weer heerlijk shoppen, genieten en van alles proberen tijdens Negenmaandenbeurs 2024! Hét evenement wat je als (aanstaande) mama niet mag missen! Je vindt er alles voor je zwangerschap en baby!
Bekijk wat er in 2024 op de Negenmaandenbeurs te beleven valt »
negenmaandenbeurs

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
De Roze Doos
De Roze Doos
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Je reactie op Negenmaandenbeurs

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.