Forumreglement

   Club    Forum zwangerschap    Forumreglement  

Welkom op het forum van ikbenZwanger.com

« Terug naar het forum

Aanmelden is gratis. ikbenZwanger.com wil (aanstaande) zwangeren en andere geïnteresseerden de gelegenheid bieden met elkaar te praten over zwangerschapsonderwerpen. Het doel is een leuk, gezellig en informatief forum. Daarom heeft ikbenZwanger.com forumregels opgesteld. Die lees je hieronder. Als je je aanmeldt voor het forum, of een bericht plaatst in het forum, dan ga je automatisch akkoord met deze regels.

Privacy en gebruikersnaam

 • Het forum is openbaar. Dat betekent dat iedereen alle berichten kan lezen. Wees daarom terughoudend als je informatie over jezelf plaatst.
 • Het is niet toegestaan om persoonlijke informatie van anderen openbaar te maken via het forum van ikbenZwanger.com. Berichten waarin dit gebeurt, zullen worden bewerkt of verwijderd.
 • Kies een anonieme gebruikersnaam die niet te herleiden is naar jou. Gebruik dus in elk geval niet je eigen naam. Een gebruikersnaam mag geen merknaam of bedrijfsnaam zijn.
 • De berichten in de discussies blijven altijd staan en blijven dus voor iedereen zichtbaar. Je kunt alleen je eigen berichten verwijderen. Berichten worden niet vanzelf verwijderd. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan de forumbeheerder besluiten van deze regel af te wijken.
 • Wees je ervan bewust dat iedereen een gebruikersnaam kan aanmaken en zich wellicht anders kan voordoen. Ook daarom is het belangrijk geen informatie op het forum te zetten die naar jou te herleiden is.

Advertentie

Inhoud van de berichten: tekst en beeld

 • Het forum van ikbenZwanger.com is een Nederlandstalig forum. De berichten moeten dus in het Nederlands worden geschreven.
 • Probeer rekening te houden met gevoelens en het opleidingsniveau van anderen. Wat voor jou een domme vraag is, kan voor een ander een ingewikkelde, brandende kwestie zijn.
 • Het is alleen toegestaan om teksten of afbeeldingen te gebruiken waarvan het auteursrecht bij jou ligt. Als je teksten of afbeeldingen gebruikt waarvan je niet het auteursrecht hebt, moet je expliciete toestemming hebben van de eigenaar.
 • Berichten en handtekeningen mogen geen commerciële, illegale, erotische of pornografische inhoud bevatten. Ook grof taalgebruik en racistische, gewelddadige, aanstootgevende, kwetsende, discriminerende en beledigende teksten of afbeeldingen zijn niet toegestaan. Deze berichten worden door de forumbeheerder verwijderd.
 • Oproepen voor sponsoring, enquêtes, deelname aan televisieprogramma’s, tijdschriftartikelen en dergelijke zijn niet toegestaan. Deze verzoeken kunnen wel worden ingediend bij de forumbeheerder.

Disclaimer

 • ikbenZwanger.com bevat informatie voor (aanstaande) zwangeren en andere geïnteresseerden. De website wordt echter niet beheerd door artsen en bevat dan ook geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel en bij medische problemen altijd een huisarts of verloskundige.
 • Family World (de eigenaar van ikbenZwanger.com) kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud van de berichten op het forum. Illegale, discriminerende, onjuiste of anderszins onwenselijke teksten en beelden kunnen niet aan Family World worden toegeschreven.
 • Daarnaast is Family World niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen naar aanleiding van informatie op deze website (inclusief het forum).
 • Ook is Family World niet aansprakelijk voor hackpogingen en eventuele schade die daaruit voortkomt.

Ingrijpen door forumbeheerder

 • Reclame maken is nadrukkelijk verboden!
 • De forumbeheerder behoudt zich het recht voor om berichten, onderwerpen en reacties te verwijderen of te verplaatsen, als dat nodig is.
 • De forumbeheerder behoudt zich het recht voor een passende sanctie op te leggen aan gebruikers die zich niet aan de forumregels houden. In het uiterste geval kan dat betekenen dat een gebruiker geen de toegang meer heeft tot het forum en dat de forumbeheerder contact opneemt met de afdeling Abuse van de internetprovider van de betreffende gebruiker.
 • De forumbeheerder probeert ongewenste berichten zo snel mogelijk te verwijderen. Berichten met ongewenste inhoud kun je melden bij de forumbeheerder, die dan zo snel mogelijk actie zal ondernemen.

Advertentie

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Deel dit artikel    

Leuk om te lezen

Blogs over zwangerschap

Vertellen dat we zwanger zijn

Vertellen dat we zwanger zijn
Ik vond het best spannend om het te gaan vertellen, maar met kerst was het onmogelijk het niet te doen. Buiten dat ik me zo ziek voelde dronk ik altijd wel wat wijntjes.

Werken tijdens je zwangerschap

1   Werken tijdens je zwangerschap
Je bent zwanger en wil het aan iedereen vertellen, maar je werkgever moet nog op de hoogte worden gesteld. Wanneer vertel je op je werk dat je zwanger bent?

Wanneer vertel je dat je zwanger bent?

1   Wanneer vertel je dat je zwanger bent?
Je weet net dat je zwanger bent en wilt dit het liefst met de hele wereld delen! Wanneer, na hoeveel weken zwangerschap, vertel je het beste aan familie en vrienden dat je zwanger bent?

Je reactie op Forumreglement

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Lees de reacties van anderen en praat mee!

 • Goed

 • Goedemorgen. 2 juni is mijn normale minstuatie begonnen. Echter 11 dagen voor mijn volgende minstuatie heb ik een klein beetje bruin bloed verlies gehad wat 2/3 dagen heeft aan gehouden. Nu ben ik 1 dag overtijd en mijn test geeft niet zwanger aan. Wat kan ik nu het beste doen en heeft hier iemand ervaring mee?

 • forum voor zwangere vrouwen
  Onderwerp: Forumreglement

  HirnBloedverlies kan tijdens je zwangerschap veroorzaakt worden omdat het bevruchte eitje zich in de baarmoederwand innestelt. rnDus zou me niet veel druk over maken.

  baby forum

  Leen heeft kindje van 2 jaar oud   •   geboortedatum 2015-01-25