Contact met ikbenZwanger.com (onderdeel van Family World)

   Club    Aanmelden    Contact

Wie zijn wij?

De website ikbenZwanger.com is bedoeld voor alle vrouwen die zwanger willen worden en zwanger zijn. We proberen een eerlijk beeld te geven over zwanger worden en je zwangerschap om jou te helpen. Op ikbenZwanger.com lees je artikelen over je kinderwens, zwangerschap, baby en moederschap geschreven door professionele tekstschrijvers in samenwerking met deskundigen en bloggers. Wil je ook een van onze bloggers worden? Meld je aan!

We zijn echter geen artsen, en geven dan ook geen medisch advies! Bij twijfel altijd je verloskundige of huisarts raadplegen! Indien je een vraag wilt stellen (geen medische!) of een opmerking wilt maken over de website, dan kun je ons per bereiken: redactie [at] ikbenzwanger.com.

Marketing / adverteren

Wil je adverteren in het segment Familie, Vrouwen en Zwangerschap? Kijk op Adverteren voor Vrouwen voor meer informatie en voor al je marketing vragen.

De tariefkaart opvragen? Bij interesse om te adverteren of samen te werken met ikbenZwanger.com, neem contact op met Lieseloth via of bel direct 06 - 8369 3448.

Team van succesvolle ondernemende mama's

Family World familiefoto

Het succes van Family World, Online uitgeverij van ikbenZwanger.com, is te danken aan een hecht team van ondernemende moeders en vaders met jonge kinderen.

Danielle, Amber & Katelijne (redacteuren), Laurence (redacteur Frankrijk), Hester (redacteur Spanje), Diana (redacteur Engeland), Roel (Facebook marketing), Lieseloth (sales), Carine (Social Media), Jeroen & Augus (techniek), Susi (layout), heel veel leuke bloggers en vloggers en algemeen directeur Evelin zijn uitstekend in staat op de behoeften van de doelgroep Zwangeren en Jonge ouders in te spelen. Door de flexibele opzet van de websites zijn bijna alle wensen van adverteerders te realiseren.

Adres

ikbenZwanger.com is een website van Online uitgeverij Family World
Schoolstraat 27
2242KE Wassenaar
tel. 06-83693448 (alleen voor sales vragen)

Advertentie

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger.com

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Leuk om te lezen

Blogs over zwangerschap

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen
Mick! Ik voel iets in mijn onderbuik! Volgens mij is dat de baby die aan het schoppen is. Mick zegt: Meen je dat? Hoe voelt dat? Mag ik dat ook voelen?! Ik zeg: Daar moet je zwanger voo

Rust houden en ziekteverlof opnemen

Rust houden en ziekteverlof opnemen
Nu zit ik hier te typen, het is amper 10:00 uur. Ik ben 28 weken en 3 dagen, volgende week is de bruiloft en ik mag niet meer werken. Zou het nog even blijven zitten?

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger
Wil jij ook leren vloggen over je zwangerschap of baby? We helpen je beroemd te worden! Word jij hét gezicht van ikbenZwanger.com?

Je reactie op Contact

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.