Contact met ikbenZwanger.com (onderdeel van Family World)

   Club    Aanmelden    Contact

Wie zijn wij?

De website ikbenZwanger.com is bedoeld voor alle vrouwen die zwanger willen worden en zwanger zijn. We proberen een eerlijk beeld te geven over zwanger worden en je zwangerschap om jou te helpen. Op ikbenZwanger.com lees je artikelen over je kinderwens, zwangerschap, baby en moederschap geschreven door professionele tekstschrijvers in samenwerking met deskundigen en bloggers. Wil je ook een van onze bloggers worden? Meld je aan!

We zijn echter geen artsen, en geven dan ook geen medisch advies! Bij twijfel altijd je verloskundige of huisarts raadplegen! Indien je een vraag wilt stellen (geen medische!) of een opmerking wilt maken over de website, dan kun je ons per bereiken: redactie [at] ikbenzwanger.com.

Marketing / adverteren

Wil je adverteren in het segment Familie, Vrouwen en Zwangerschap? Kijk op Adverteren voor Vrouwen voor meer informatie en voor al je marketing vragen.

De tariefkaart opvragen? Bij interesse om te adverteren op ikbenZwanger.com, neem contact op met onze sales organisatie Westwood's via vivienne@westwoods.nl of bel 06 - 5194 9755.

Team van ondernemende mama's

Family World familiefoto

Het succes van Family World, de overkoepelende organisatie van ikbenZwanger.com, is te danken aan een hecht team van ondernemende moeders en vaders met jonge kinderen.

Elsbeth (PR), Cisca (PR), Jeroen (techniek), Susi (layout), Danielle (redacteur), Laurence (redacteur Frankrijk), Hester (redacteur Spanje), Diana (redacteur Engeland), Roel (Facebook marketing), Vivienne (sales), Lieseloth (assistent), Carine (Social Media), heel veel leuke bloggers en vloggers en CEO Evelin zijn uitstekend in staat op de behoeften van de doelgroep Zwangeren en Jonge ouders in te spelen. Door de flexibele opzet van de websites zijn bijna alle wensen van adverteerders te realiseren.

Adres

ikbenZwanger.com is een website van Family World
Storm van 's-Gravesandeweg 59 (postadres, geen bezoekadres!)
2242JC Wassenaar
email me info @ ikbenzwanger. com

Advertentie

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger.com

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Leuk om te lezen

Blogs over zwangerschap

Mutsje voor baby van Co & klaar voor moederschap - vlog Mich

Mutsje voor baby van Co & klaar voor moederschap - vlog Mich
Ik ga zo naar een vriendin toe, even een kadootje brengen voor die kleine. Super schattig! Niet te doen! Wil je weten waarom ik denk dat ik op een dag een uitstekende moeder ga zijn?

Carla is 10 weken zwanger

Carla is 10 weken zwanger
Alweer 10 weken zwanger!! We hebben afgelopen week een echo gehad, het zag er gelukkig allemaal goed uit. Het kindje bewoog al alle kanten op. Het hartje klopte als een speer!

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen
Werk zo lang mogelijk door, als het even lukt tot aan die verplichte vier weken grens. Dan heb je daarna lekker veel tijd samen met je meisje. De adviezen zijn klip en klaar.

Je reactie op Contact

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.