Contact met ikbenZwanger.com (onderdeel van Family World)

   Club    Aanmelden    Contact

Wie zijn wij?

De website ikbenZwanger.com is bedoeld voor alle vrouwen die zwanger willen worden en zwanger zijn. We proberen een eerlijk beeld te geven over zwanger worden en je zwangerschap om jou te helpen. Op ikbenZwanger.com lees je artikelen over je kinderwens, zwangerschap, baby en moederschap geschreven door professionele tekstschrijvers in samenwerking met deskundigen en bloggers. Wil je ook een van onze bloggers worden? Meld je aan!

We zijn echter geen artsen, en geven dan ook geen medisch advies! Bij twijfel altijd je verloskundige of huisarts raadplegen! Indien je een vraag wilt stellen (geen medische!) of een opmerking wilt maken over de website, dan kun je ons per bereiken: redactie [at] ikbenzwanger.com.

Marketing / adverteren

Family World familiefoto

Wil je adverteren in het segment Zwangerschap? Kijk op familyworld.nl voor meer informatie en voor al je marketing vragen.

Het succes van Family World, de overkoepelende organisatie van ikbenZwanger.com, is te danken aan een hecht team van ondernemende moeders en vaders met jonge kinderen.

Elsbeth (PR), Cisca (PR), Jeroen (techniek), Susi (layout), Suus (teksten), Laurence (Frankrijk), Hester (Spanje), Diana (Engeland), Roel (Facebook marketing), vele blogsters en CEO Evelin zijn uitstekend in staat op de behoeften van de doelgroep Zwangeren en Jonge ouders in te spelen. Door de flexibele opzet van de websites zijn bijna alle wensen van adverteerders te realiseren.

Adres

ikbenZwanger.com is een website van Family World
Storm van 's-Gravesandeweg 59 (postadres, geen bezoekadres!)
2242JC Wassenaar
email me sales @ familyworld. nl

Advertentie

Ga met je vriendin naar de Negenmaandenbeurs

negenmaandenbeurs

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Deel dit artikel    

Leuk om te lezen

Blogs over zwangerschap

Steun zo belangrijk tijdens de zwangerschap

Steun zo belangrijk tijdens de zwangerschap
Mijn moeder zei: "Vertel het nu je papa ook maar". Dat was best even een moeilijk moment. Ik wist totaal niet hoe die ging reageren, dus ik barstte in tranen uit en met een brok

Mama baby buik... zegt Daan

Mama baby buik... zegt Daan
Hoe maak je een tweede zwangerschap bekend? Creatief ben ik wel, maar ik kon gewoon niks origineels bedenken. Daan een shirtje aantrekken, met de tekst: ik word grote broer had mijn zus

Smoesjes tot je HET mag vertellen met 10 weken

Smoesjes tot je HET mag vertellen met 10 weken
Bij mij is ingeprent dat je tot drie maanden niets zegt. Geheel in lijn met de ‘oude’ maatschappelijke norm die anno 2016 nog steeds als richtlijn geldt. Wanneer gaan we HET vertellen?

Je reactie op Contact

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.