Meld je aan bij ikbenZwanger

   Club    Aanmelden    Registreer

Gratis aanmelden bij ikbenZwanger.com

Meld je aan en word ook lid

zwangerschapscursus online week voor week

Lid worden voor vrouwen die zwanger willen worden betekent dat je je online zwangerschapstest-uitslagen kan bewaren. Hierdoor krijg je een beeld van je vruchtbare periode en je symptomen rond de menstruatie. Zodoende kun je beter inspelen op veranderingen.

Lid worden voor zwangere vrouwen: Meld je aan voor de zwangerschapsupdate en ontvang wekelijks een e-mail met informatie over de week van jouw zwangerschap. Wetenswaardigheden over de groei van je kindje, de bevalling, borstvoeding en andere nuttige én leuke informatie zoals de maandelijkse winactie. Daarnaast kan je tijdens je gehele zwangerschap je gewicht bijhouden.

Lid worden voor mama's: Meld je aan voor de Babyaanbiedingen en ontvang wekelijks een e-mail met unieke Babyaanbiedingen. Mooi merken met bijzonder veel korting.

Je e-mailadres wordt bewaard om weer in te kunnen loggen en de zwangerschapsupdate te kunnen ontvangen (kan je je ook voor uitschrijven). Je persoonlijke gegevens worden aan niemand verstrekt!

Direct inloggen doe je hier

Advertentie

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger.com

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Leuk om te lezen

Blogs over zwangerschap

Mag het een maatje meer zijn?

2   Mag het een maatje meer zijn?
Ik ben nu tien weken zwanger en ik pas slechts als rollade in een medium broekje. Ik word uitgelachen door mijn spiegelbeeld. ‘ieder pondje gaat door het mondje’ roept ze me toe.

Het eerste babypakje uitkiezen

Het eerste babypakje uitkiezen
Van mij hoeft ook echt niet alles nieuw. Maar het eerste babypakje moet dat wel zijn. Het is inmiddels een heel ding geworden, haar Eerste Pakje. Ik heb een lange eisenlijst.

Voel ik mijn baby voor het eerst bewegen?

Voel ik mijn baby voor het eerst bewegen?
Ontspannen lig ik op mijn rug met mijn hand op mijn buik. Ik duw lichtjes en verplaatst mijn hand van links naar rechts. In mijn achterhoofd klinkt de verloskundige: Je placenta ligt...