Meld je aan bij ikbenZwanger

   Club    Aanmelden    Registreer

Gratis aanmelden bij ikbenZwanger.com

Meld je aan en word ook lid

zwangerschapscursus online week voor week

Lid worden voor vrouwen die zwanger willen worden betekent dat je je online zwangerschapstest-uitslagen kan bewaren. Hierdoor krijg je een beeld van je vruchtbare periode en je symptomen rond de menstruatie. Zodoende kun je beter inspelen op veranderingen.

Lid worden voor zwangere vrouwen: Meld je aan voor de zwangerschapsupdate en ontvang wekelijks een e-mail met informatie over de week van jouw zwangerschap. Wetenswaardigheden over de groei van je kindje, de bevalling, borstvoeding en andere nuttige én leuke informatie zoals de maandelijkse winactie. Daarnaast kan je tijdens je gehele zwangerschap je gewicht bijhouden.

Lid worden voor mama's: Meld je aan voor de Babyaanbiedingen en ontvang wekelijks een e-mail met unieke Babyaanbiedingen. Mooi merken met bijzonder veel korting.

Je e-mailadres wordt bewaard om weer in te kunnen loggen en de zwangerschapsupdate te kunnen ontvangen (kan je je ook voor uitschrijven). Je persoonlijke gegevens worden aan niemand verstrekt!

Direct inloggen doe je hier

Advertentie

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger.com

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Leuk om te lezen

Blogs over zwangerschap

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen
Werk zo lang mogelijk door, als het even lukt tot aan die verplichte vier weken grens. Dan heb je daarna lekker veel tijd samen met je meisje. De adviezen zijn klip en klaar.

Erkenning van ons kindje bij de gemeente

Erkenning van ons kindje bij de gemeente
Wij zijn niet getrouwd en daarom moesten we bij de gemeente de erkenning van de ongeboren vrucht aanvragen. Dan gebeurt er iets waar ik zelf geen seconde over na had gedacht.

Eerste harde buik en laatste zwangerschapscursus

Eerste harde buik en laatste zwangerschapscursus
Het is voor de eerste keer dat ik een harde, pijnlijke buik heb gevoeld. Zaterdagnacht werd ik wakker toen ik een enorm krampachtig gevoel ervoer in mijn buik.