Meld je aan bij ikbenZwanger

   Club    Aanmelden    Registreer

Gratis aanmelden bij ikbenZwanger.com

Meld je aan en word ook lid

zwangerschapscursus online week voor week

Lid worden voor vrouwen die zwanger willen worden betekent dat je je online zwangerschapstest-uitslagen kan bewaren. Hierdoor krijg je een beeld van je vruchtbare periode en je symptomen rond de menstruatie. Zodoende kun je beter inspelen op veranderingen.

Lid worden voor zwangere vrouwen: Meld je aan voor de zwangerschapsupdate en ontvang wekelijks een e-mail met informatie over de week van jouw zwangerschap. Wetenswaardigheden over de groei van je kindje, de bevalling, borstvoeding en andere nuttige én leuke informatie zoals de maandelijkse winactie. Daarnaast kan je tijdens je gehele zwangerschap je gewicht bijhouden.

Lid worden voor mama's: Meld je aan voor de Babyaanbiedingen en ontvang wekelijks een e-mail met unieke Babyaanbiedingen. Mooi merken met bijzonder veel korting.

Je e-mailadres wordt bewaard om weer in te kunnen loggen en de zwangerschapsupdate te kunnen ontvangen (kan je je ook voor uitschrijven). Je persoonlijke gegevens worden aan niemand verstrekt!

Direct inloggen doe je hier

Advertentie

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger.com

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Leuk om te lezen

Blogs over zwangerschap

Zwangerschap en sporten

Zwangerschap en sporten
Mag je sporten tijdens je zwangerschap, of mag het niet? Is het echt schadelijk voor je baby? Ik heb altijd gesport, voornamelijk hardlopen. Ik ben met de pil gestopt.

De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie

De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie
Zwanger zijn is een hele uitdaging en dan met name wat je wel en vooral wat je niet mag eten. Had ik de vorige keer al gezegd dat het mij vies tegen valt? Hoe 4-gangen verrassingsdiner?

Wat kost een baby nou?

Wat kost een baby nou?
Dat een baby al voor de geboorte flink wat kost weet elke zwangere en dat het hummeltje na de geboorte ook beslag legt op het salaris is natuurlijk niets onbekends. Een baby kost geld.