Meld je aan bij ikbenZwanger

   Club    Aanmelden    Registreer

Gratis aanmelden bij ikbenZwanger.com

Meld je aan en word ook lid

zwangerschapscursus online week voor week

Lid worden voor vrouwen die zwanger willen worden betekent dat je je online zwangerschapstest-uitslagen kan bewaren. Hierdoor krijg je een beeld van je vruchtbare periode en je symptomen rond de menstruatie. Zodoende kun je beter inspelen op veranderingen.

Lid worden voor zwangere vrouwen: Meld je aan voor de zwangerschapsupdate en ontvang wekelijks een e-mail met informatie over de week van jouw zwangerschap. Wetenswaardigheden over de groei van je kindje, de bevalling, borstvoeding en andere nuttige én leuke informatie zoals de maandelijkse winactie. Daarnaast kan je tijdens je gehele zwangerschap je gewicht bijhouden.

Lid worden voor mama's: Meld je aan voor de Babyaanbiedingen en ontvang wekelijks een e-mail met unieke Babyaanbiedingen. Mooi merken met bijzonder veel korting.

Je e-mailadres wordt bewaard om weer in te kunnen loggen en de zwangerschapsupdate te kunnen ontvangen (kan je je ook voor uitschrijven). Je persoonlijke gegevens worden aan niemand verstrekt!

Direct inloggen doe je hier

Advertentie

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan
Deel dit artikel    

Leuk om te lezen

Blogs over zwangerschap

Wanneer vertel je dat je zwanger bent?

1   Wanneer vertel je dat je zwanger bent?
Je weet net dat je zwanger bent en wilt dit het liefst met de hele wereld delen! Wanneer, na hoeveel weken zwangerschap, vertel je het beste aan familie en vrienden dat je zwanger bent?

Ons leven gaat heel erg veranderen

Ons leven gaat heel erg veranderen
Zwangerschap geheim houden of al vertellen? Ik kan mezelf moeilijk inhouden tegenover mijn vriendinnen en familie. Mijn zusje weet het en geeft mij allerlei adviezen.

Dit moest een jongen worden

Dit moest een jongen worden
Toen we de kinderen vorig jaar vertelden dat ik in verwachting was, was onze zoon zijn eerste reactie: 'Mam, beloof me dat het ene jongen wordt, anders wil ik echt verhuizen.'