Jongensnamen top 2024 en 2025

   Zwanger    Babynamen voornaam    Jongensnamen top 2024 en 2025

Jongensnamen 2024 en jongensnamen 2025

Dit worden de top 10 jongensnamen van 2024 en 2025

ikbenZwanger.com voorspelt: wordt de populairste jongensnaam in 2024 en 2025.

Welke jongensnaam kiezen ouders in 2025 voor hun baby? Welke jongensnamen worden hip in 2025 en in komen de top 10 van populairste jongensnamen? ikbenZwanger voorspelt de hipste jongensnamen. Handig bij het kiezen van een voornaam voor je baby!

, en worden volgend jaar de populairste namen voor pasgeboren jongens. Dat voorspellen wij op basis van bezoekersstatistieken van de websites Naamwijzer.nl en ikbenZwanger.com.

Elk jaar worden de meest populaire jongensnamen voor het komende jaar voorspeld. Voor 2024 en 2025 lijkt het meest populair te worden onder de kersverse ouders. Onderstaande jongensnamen vertonen nu een sterke stijging in de top 10 van populaire jongensnamen.

Voorspelling Nederlandse jongensnamen top 2024 en 2025

De populairste leukste en mooiste jongensnamen top van 2024 en 2025

  Bekijk ook de top 10 meisjesnamen 2024 en 2025!

  Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

  Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

  De jongensnamen trends voor 2024 en 2025

  Korte stoere jongensnamen populair

  Leuk weetje is dat de in 2025 verwachte top 5 jongensnamen allemaal bestaan uit maximaal 0 letters: , , , en . Korte jongensnamen zijn momenteel erg populair. Net als afgelopen jaren blijven stoere en korte jongensnamen het meest populair. De jongensnamen hebben één of twee lettergrepen. Ook valt het op dat deze jongensnamen vaak 0 letters hebben. Vind jongensnamen met 0 letters.

  Jongensnamen met een lange klinker

  De trend van 2025 wordt een jongensnaam met een lange klinker in het midden. De trend was al kort en stoere jongensnamen, deze jongensnamen klinken nog stoerder. Voorbeelden van leuke jongensnamen met twee dezelfde klinkers achter elkaar zijn: .

  Jongensnamen die beginnen met een U of J

  Kijkend in onze statistieken, zien we dat de laatste maanden het meeste gezocht wordt op jongensnamen die beginnen met een U , gevolgd door jongensnamen met J , jongensnamen met M , jongensnamen met L en jongensnamen met D .

  Jongensnamen die eindigen met een Y of S

  Ook zien we dat de laatste maanden het meeste gezocht wordt op jongensnamen die eindigen op Y , gevolgd door jongensnamen eindigend op S , jongensnamen eindigend op O , jongensnamen eindigend op N en jongensnamen met E .

  We verwachten dat jongensnamen beginnend op een U en eindigend op Y populair gaan worden. Voorbeelden van populaire jongensnamen met U...Y zijn    Umay    Ureely    Urby    Ubayy    Urley    Urely    Urshaely    Unruly    Uvy    Ubay.
  Jongensnamen met J...Y zijn    Joey    Jeffrey    Jordy    Jay    Jaimy    Jimmy    Jacky    Jeremy    Jaivey    Jessy.
  Jongensnamen met U...S zijn    Ulas    Uways    Uwais    Uras    Ursula’s    Ulysses    Urlas    Ulyss    Uggs    Ulysis.
  Jongensnamen met J...S zijn    Jens    Jules    Joris    James    Jonas    Joas    Julius    Joes    Jilles    Jannes.

  Wat vinden we de mooiste jongensnamen van 2024?

  De naam Sef is door de bezoekers van ikbenZwanger.com uitgeroepen tot de allermooiste jongensnaam van 2024! De redelijk onontdekte jongensnamen Otis en Manoah vinden de zwangeren in 2024 ook mooi. Bekijk de hele lijst met mooiste jongensnamen.

  Nederlandse populaire jongensnamen 2023 top 20

  Of de voorspellingen van ikbenZwanger daadwerkelijk uitkomen en kersverse ouders in 2024 inderdaad het vaakst kiezen voor en , wordt pas begin 2025 bekend. Elk jaar in januari maakt de Sociale Verzekeringsbank (SVB) de populairste babynamen van het afgelopen jaar bekend. Dit waren de jongensnamen van 2023.

  De afgelopen jaren staan ongeveer dezelfde jongensnamen in de top 10, alleen de plaats van de namen wisselt. Dit betekent dat je weinig verandering kan verwachten in de top 10 van populairste jongensnamen.

  Jongensnamen 2023 top 20 volgens de Sociale Verzekeringsbank (SVB)

  1. Noah
  2. Luca
  3. Lucas
  4. Liam
  5. Levi
  6. Sem
  7. Daan
  8. Mees
  9. Noud
  10. James
  11. Milan
  12. Adam
  13. Finn
  14. Sam
  15. Zayn
  16. Luuk
  17. Mason
  18. Bram
  19. Mats
  20. Guus

  Vlaamse populaire jongensnamen 2023 top 20

  Leuke en hippe jongensnaam kiezen

  Bij de voorbereidingen voor de geboorte van je baby hoort ook het kiezen van een jongensnaam. Misschien heb je al jaren een lijstje met favoriete jongensnamen en zijn jij en je partner er snel uit. Maar wat als je het samen niet eens wordt over de voornaam of je kunt maar geen leuke jongensnaam bedenken? Kom je er niet uit? Gebruik dan onze handige tool: voornaam-kiezer. Het kiezen van een voornaam is een belangrijke taak. Je kindje draagt zijn naam immers zijn hele leven.

  Bij het bepalen van de voornaam van je kindje moet je met allerlei zaken rekening houden. Tips! Uiteraard is het belangrijk dat je het een leuke naam vindt, maar ook dat het past bij je achternaam. Kies je één voornaam of meerdere? Kies je voor een Nederlandse kindernaam of bijvoorbeeld liever een Engelse naam, een Franse naam of Bijbelse naam?

  Populaire jongensnamen

  Ook populariteit is iets om aan te denken als je een jongensnaam kiest. Zit jouw kindje straks in de klas met nog drie kinderen die dezelfde naam hebben? Elk jaar publiceren wij een lijst met de populairste jongensnamen van 2024 en 2025. Daaraan kun je zien of de naam van jouw kindje in de top 10 staat van jongensnamen die in Nederland het populairst gaan zijn.

  Natuurlijk kun je op de lijstjes van voorgaande jaren zien welke namen hoog staan, maar het zou natuurlijk fijner zijn als je van tevoren weet welke naam 'hot' is en welke 'not'. Bekijk de Voorspelling populaire voornamen voor je baby voor de beste toekomst voorspeller van voornamen in verschillende landen.

  Jongensnamen 2024

  Inspiratie voor jongensnamen vind je hier:
  Jongensnamen met 3 letters
  Jongensnamen met 4 letters
  Jongensnamen met 5 letters
  Jongensnamen met 6 letters

  Hier vind je jongensnamen met een specifieke beginletter of laatste letter van A tot Z.
  Jongensnamen beginnend met de letter:   –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –  

  Zoek mooie jongensnamen 2024

  Vind leuke mooie lieve stoere jongensnamen. Populaire (favoriete, veel voorkomende) jongensnamen en unieke (niet veel voorkomende, zeldzame, onontdekte, unieke) jongensnamen. Nederlandse en internationale jongensnamen. Naam voor een eigenzinnig zorgzaam sociaal creatief en sportief kindje. Je vindt hier jongensnamen van beroemdheden, jongensnamen uit een roman, religieuze namen...

  Korte jongensnaam / lange jongensnaam
  Populaire of unieke jongensnamen


  Naamkenmerken  Verfijn je zoekopdracht
  Karakter van de baby

  Woont in een

  Leuke boeken met babynamen voor jou! meer

  Hoe zal ik je noemen ?
  Hoe zal ik je noemen ?
  Groot voornamenboek 2018
  Groot voornamenboek 2018
  Jongensnamen
  Jongensnamen

  Beste artikelen over Babynamen voornaam

  Babynamen voornamen met betekenis! Kindernamen top 10. Jongensnamen en meisjesnamen. Vind een mooie voornaam voor je baby. Terwijl je baby groeit in je buik, is er voor jou en je partner ook veel werk aan de winkel tijdens de zwangerschap. Hulp bij het bedenken van namen. Lees onze beste artikelen en blogs:
  De betekenis »
  Welke naam past bij »
  Voornamen zoeker »
  Naamgenerator mixer »
  Voornamen gezin test »
  Jongensnamen 2024 »
  Favoriete babynaam generator »

  Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

  Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

  Je reactie op Jongensnamen top

  Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.