Jongensnamen 2021

Jongensnamen 2021

   Zwanger    Babynamen voornaam    Jongensnamen 2021

Jongensnamen 2021

Welke jongensnaam kiezen ouders in 2021 voor hun baby? ikbenZwanger.com toont welke jongensnaam hip worden in 2021 en in de top 10 staan van populairste jongensnamen 2021. Handig bij het kiezen van een voornaam voor je baby!

Dit zijn de jongensnamen van 2021

Leuke en hippe jongensnaam kiezen

babynamen kiezen

Bij de voorbereidingen voor de geboorte van je baby hoort ook het kiezen van een jongensnaam. Misschien heb je al jaren een lijstje met favoriete jongensnamen en zijn jij en je partner er snel uit. Maar wat als je het samen niet eens wordt over de voornaam of je kunt maar geen leuke jongensnaam bedenken? Kom je er niet uit? Gebruik dan onze handige tool: voornaam-kiezer. Het kiezen van een voornaam is een belangrijke taak. Je kindje draagt zijn naam immers zijn hele leven.

Bij het bepalen van de voornaam van je kindje moet je met allerlei zaken rekening houden. Tips! Uiteraard is het belangrijk dat je het een leuke naam vindt, maar ook dat het past bij je achternaam. Kies je één voornaam of meerdere? Kies je voor een Nederlandse kindernaam of bijvoorbeeld liever een Engelse naam, een Franse naam of Bijbelse naam?

Populaire jongensnamen 2020 top 20 volgens de Sociale Verzekeringsbank

 1. Noah
 2. Sem  
 3. Sam  
 4. Liam
 5. Lucas
 6. Daan
 7. Finn
 8. Levi
 9. Luuk
 10. Mees
 11. James
 12. Milan
 13. Noud
 14. Luca
 15. Benjamin
 16. Bram
 17. Mason nieuw
 18. Max  
 19. Thomas
 20. Adam

De pijlen omhoog of omlaag bij de voornamen geven aan of de jongensnaam veel populairder is geworden in 2020 of juist veel minder populair.

Populaire jongensnamen

Ook populariteit is iets om aan te denken als je een jongensnaam kiest. Zit jouw kindje straks in de klas met nog drie jongens die dezelfde naam hebben? Elk jaar publiceren wij een lijst met de populairste jongensnamen. Daaraan kun je zien of de naam van jouw kindje in de top 10 komt te staan van jongensnamen die in Nederland het populairst zijn.

Natuurlijk kun je op lijstjes van voorgaande jaren zien welke namen hoog stonden, maar het zou natuurlijk fijner zijn als je van tevoren weet welke naam 'hot' wordt en welke 'not'. Bekijk de Voorspelling populaire voornamen voor je baby voor de beste toekomst voorspeller van voornamen en kies je favoriete voornaam voor je baby!

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit voor Mats

Welk geboortekaartje past het best bij de voornaam Mats? Bekijk de voorbeelden en ontdek het zelf!

Babynamen 2021

Inspiratie voor babynamen vind je hier:
Babynamen met 3 letters
Babynamen met 4 letters
Babynamen met 5 letters
Babynamen met 6 letters

Hier vind je babynamen met een specifieke beginletter of laatste letter van A tot Z.
Babynamen beginnend met de letter:   –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –  

Babynamen eindigend op de letter:   –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –  

Zoek mooie babynamen 2021

Leuke boeken met babynamen voor jou! meer

Jongensnamen
Jongensnamen
Babynamenboek 10.000 jong
Babynamenboek 10.000 jong
Babynamen boekje
Babynamen boekje

Beste artikelen over Babynamen voornaam

Babynamen voornamen met betekenis! Kindernamen top 10. Jongensnamen en meisjesnamen. Vind een mooie voornaam voor je baby. Terwijl je baby groeit in je buik, is er voor jou en je partner ook veel werk aan de winkel tijdens de zwangerschap. Hulp bij het bedenken van namen. Lees onze beste artikelen en blogs:

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Je reactie op Jongensnamen 2021

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.