Forum over Kinderwens en Zwanger worden

   Club    Forum zwangerschap    Forum Zwanger worden

Zwanger bij negatieve test?

Forum Zwanger worden Zwanger bij negatieve test?
Kinderwensforum voor vragen en praten over Zwanger worden.

 • forum zwanger vriendin

  Zwanger bij negatieve test? - door Lesselotje
  Hey kan iemand mij hier helpen. Mss heeft iemand ervaring en ook zo iets mee gemaakt. Ik heb 28 augustus mijn mirena spiraal er uit laten doen. Zelfde avond bloeide ik een 2 dagen lichtjes. Zelfs geen maandverband nodig. Ik vermoed van het verwijderen want ze zat goed vast. Daarna ben ik weer beginnen bloeden de 8ste september. Dat waren wel mijn maandstonden vermoed ik. Ik heb dan ovulatie testen gedaan en geregeld sex gehad met mijn man. Nu op de dag dat de test 2 donkere streepjes gaf kwam mijn man ni klaar. 2 dagen er voor is hij wel klaar gekomen. Nu had ik uitgerekend met mijn maanstonden en mijn ovulatie dat ik 10 okt mijn maandstonden moest hebben. Nu heb ik ze nognaltijd niet. Al verschillende testenbgedaan van kruitvat en action maar allemaal negatief. Maar ik heb ondertussen al heel gevoelige borsten en tepels gehad. Nu iets minder. Steken in mijn onderbuik. Mijn stoelgang is tegenwoordig veel lastiger en ik moet echt veel meer plassen. Ik weet het echt niet meer. Zou ik nog gewoon niet op punt staan door het verwijderen van die spiraal? Vorige keer heb ik helemaal geen maandstonden gehad na het verwijderen van de spiraal tot mijn zwangerschap.
     

 • forum zwanger vriendin

  Zwanger bij negatieve test? - door D
  Hallo allemaal, ik had zaterdag 29 september mijn NOD. Nu kreeg ik een week daarvoor heel licht bloedverlies/ bruinverlies wat op te vangen was met een inlegkruisje. Dit heeft een x aantal dagen geduurd. Heb gedurende week veel hoofdpijn, ben erg moe en heb veel buikkrampen. Als het klopt dat het vanaf 22 september geen menstruatie was maar het een innestelingsbloeding zou zijn, zou ik nu 5 dagen overtijd zijn. Afgelopen maandag 1 oktober heb ik een test gedaan en deze was negatief. Wat zou het volgens jullie kunnen zijn? Liefs
     

 • forum zwanger vriendin

  Zwanger bij negatieve test? - door Kaatje7
  Zo’n zwangerschapstesten zijn echt wel betrouwbaar en 27 dagen overtijd lijkt met echt wel lang. Het zou natuurlijk kunnen dat je je eisprong veel later gekregen hebt en ondertussen wel zwanger bent. Gewoon nog maar eens een test halen. Geeft die nog steeds niet aan dat je zwanger bent, contacteer dan voor alle zekerheid toch eens een arts.
     

 • forum zwanger vriendin

  Zwanger bij negatieve test? - door Frannie
  Hallo allemaal, ik heb nu 3 testen gedaan: 2 early action test waarvan er op beide een heel licht streepje staat die ik niet op de foto krijg èn 1 zo een test van de apotheek waar ook een streepje op staat maar die blijken niet betrouwbaar te zijn! Kan iemand mij helpen en heeft dit ook gehad?
     

 • forum zwanger vriendin

  Zwanger bij negatieve test? - door Bloemetje
  Hallo allemaal! Ik wil mijn verhaal graag met jullie delen.. Het is namelijk zo: ik had 18 februari mijn laatst echte ongesteldheid. Toen heb ik 21 maart 1,5 dag gebloed. En toen werd ik dus niet ongesteld. Het is nu inmiddels juni. Ik heb 5 testen gedaan maar bleven allemaal negatief. Ik ben naar de dokter geweest en contact gehad met de verloskunde hier in de buurt maar beide zeiden ze dat ik het maar moest afwachten. Zo stom! Tot vorige week (31 mei) deed ik maar weer eens een test.. vlak voordat ik naar het werk moest. Ik verwachtte een negatieve test. NIET DUS!! TWEE DIKKE VETTE STREPEN.. OMG! ik ben dus wél zwanger. Alleen duurde het gewoon heel lang tot de test positief aangaf. Ik weet niet precies hoe lang ik al zwanger ben maar ik was dus 2 maand overtijd of zelfs 3 maand. Heb de echo op 14 juni staan. Blijf hoop houden!! Vooral als je het zelf zeker weet ...
     

 • forum zwanger profiel

  Zwanger bij negatieve test? - door Chrissy
  Heb je ondertussen al duidelijkheid?
     

 • forum zwanger profiel

  Zwanger bij negatieve test? - door Chrissy
  Ik ben nieuw hier, weet nog niet hoe alles precies werkt, maar ik zit met hetzelfde probleem. Alleen ben ik slechts 5 dagen overtijd. 3x getest. Een op de eerste dag na uitgebleven menstruatie, 2e op 3e dag en 3e vandaag. Allemaal hartstikke negatief. Vanochtend bij de huisarts geweest, omdat ik al wel eens problemen heb gehad in de onderbuik. Bedoel als ik niet zwanger ben wil ik ook niet dat het wat anders is. Maar hij zegt waarschijnlijk geen eisprong gehad. Maar die heb ik wel gevoeld. Maar dat zou volgens hem wat anders geweest zijn. Ik heb een cyclus van 29 dagen en hij klopt precies. Gemiddeld hebben we om de dag gemeenschap. Dat hebben we al een half jaar en zonder enige bescherming. Ben ook niet gestrest en druk ermee bezig, komt het dan komt het en zo niet geen probleem. Ben 26 en heb eigenlijk dus tijd zat. Donderdag had ik last van krampen (dag voor wanneer mijn menstruatie had moeten starten), dus ik dacht opletten want het bloeden kan zo weer beginnen. Maar zaterdag (dus 1 dag overtijd) nog niks. Het zijn niet zulke erge krampen, niet zoals wanneer ik mijn menstruatie heb, maar heb een drukkend zwaar gevoel in mijn onderbuik. Heb verder ook niet echt klachten, ten minste, heb wel wat symptomen maar die zou ik ook nog ergens anders aan kunnen wijden. Alleen de brandend maagzuur kan ik niet heel goed plaatsen, want daar had ik nooit last van. Dat is echt nieuw bij mij. Ik word er nu bang van of er niet wat anders daarbinnen afspeelt. De huisarts heeft mij alleen zo'n papiertje meegegeven waarbij ik temperaturen moet opschrijven vanaf de dag dat mijn menstruatie wel begint... En dat terwijl ik in het verleden allerlei problemen heb gehad in mijn buik. Voel me nu dan ook een grote aansteller.
     

 • forum zwanger profiel

  Zwanger bij negatieve test? - door Tamke24
  Hey hey. Ik ben nog maar paar dagen overtijd maar voel me super moeg, dutjes over de dag of wanneet ik maar kan, hoofdpijn en misselijkheid op sommige momenten. Heb test gedaan maar veel te vroeg wellicht want ze was negatief. Kan niet wachten tot vrijdag om opnieuw een test te doen! We waren onverwachts zwanger maar verloren het, nu twee maand later, gepland zou 'k al terug zwanger kunnen zijn?! Het is allemaal zo spannend!
     

 • forum zwanger vriendin

  Zwanger bij negatieve test? - door Steef
  Hoi meiden, Ik probeer zwanger te worden, mijn man en k hebben 2x gevreeen in de week dat k t meest vruchtbaar was (volgens berekeningen) nou moest ik maandag ongesteld worden en het is nu donderdag en nog niks. Test gedaan die was negatief. Heb wel pijnlijke borsten en krampen in mn onderbuik. Zou k dan toch zwanger zijn en te vroeg heb en getest? Ik hoop het zo!!
     

 • forum zwanger vriendin

  Zwanger bij negatieve test? - door May
  Ik vraag me af ben ik nu zwanger of niet, want ik heb een bloedstest gedaan en de plastest was negatief en de bloedtest stond er zwangerschap <1 op en ik versta het niet?
     

Forum Zwanger worden Zwanger bij negatieve test?

Reageer

Reageer op het onderwerp: Zwanger worden - Zwanger bij negatieve test?

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen
WIN! Geboortekaartjes van Kaartje2go
WIN! Geboortekaartjes van Kaartje2go
De Roze Doos
De Roze Doos

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan