Forum over Zwangerschap

   Club    Forum zwangerschap    Forum Zwangerschap

Geen miskraam!?

Forum Zwangerschap Geen miskraam!?
Zwangerschapsforum voor vragen en praten over je Zwangerschap.

 • forum zwanger profiel

  Geen miskraam!? - door Miskraam of geen mis
  Hallo allemaal, Ik zou 8 weken en paardagen zwanger moeten zijn. Ben op 3 juli naar gynocoloog geweest voor mijn eerste echo, dit is bij een afdeling voor meerdere miskramen. Dit is mijn 4e. Gynocoloog zei dat het niet goed uitzag. Leeg vruchtzakje. Mijn wereld stortte in. Niet weer ging door m'n hoofd. Ben op 8 juli naar creta gegaan met m'n schoonzus voor ivf behandeling omdat zij niet zelf zwanger kan worden. Verdrietig ging ik met haar naar de kliniek. Daar tijdens het gesprek kwamen we op mijn verhaal meerdere miskramen ect. De gynocoloog stelde voor of hij mocht kijken voor mij. Ik ging akkoord. Met kloppende hart in m'n keel ging we de echo kamer in. Geloofde m'n ogen niet. Mooi vruchtzakje met mooi baby en kloppend hartje. Ik was in de wolken. 4 dagen later werd ik wakker daar en ik had ineens geen pijnlijke borsten meer. Ik in paniek gezien mijn eerdere 3 miskramen eindigde met een miskraam na dat mijn borsten niet meer pijnlijk werden. Gingen we de 12 juli weer naar de kliniek en ik vertelde de gynocoloog over wat ik voelde. Hij was zo aardig en maakte voor mij weer een echo. En gelukkig was alles oké. Kwam ik terug naar NL en had al een 2e echo afspraak staan. 17 juli kreeg mijn 2e echo in NL dan he. Alles was goed. Knipper de hartje. Wat ik vreemd vond. Bij de eerste echo in creta was ik dus 7 weken zwanger. Bij mijn 2 echo in NL dat was dus dik een week later moest dus eigenlijk 8 weken had moeten zijn. Zei mijn gynocoloog in NL dat ik 7 weken ongeveer ben. Zij was verbaasd om een hartslag te zien want ze had verwacht op een miskraam! Hopelijk begrijpen jullie wat ik probeer te zeggen. Maar goed dus vandaag weer een echo gehad. Werd verteld dat het weer niet goed is. Geen hartslag en baby is niet verder gegroeid. Terwijl naar mijn idee het was veel groter dan afgelopen week. Ik voel me verder zwanger. Misselijk, moe, borsten nog beetje gevoelig. Geen krampen en geen bloedverlies. Ik weet niet meer wat ik moet geloven. Ben verdrietig en heb dubbele gevoel. Is het nou wel een miskraam of niet. Dit is zo een mind fucking spelletje geworden. Gynocoloog hier in NL zegt een week is niet goed, een week later weer wel en dan een week later weer niet ????. Dit is zo slopend emotioneel en lichamelijke. Heeft iemand ooit zo iets mee gemaakt. Heb nog wel ergens in m'n achterhoofd toch nog hoop. Al hoewel de gynocoloog mijn geen afspraak heeft gegeven behalve een week later een bel afspraak. Heb advies nodig ????
     

 • forum zwanger vriendin

  Geen miskraam!? - door Anna
  Hoe is het gegaan?
     

 • forum zwanger vriendin

  Geen miskraam!? - door Anna
  Ik heb bijna precies hetzelfde maar zonder bloedverlies en niet echt misselijk. En bij mij is het vruchtzakje wel zo groot als wat voor 8 weken normaal is. Was dat bij jou ook zo? Door jouw verhaal krijg ik weer een beetje hoop, maar weet dat de kans alsnog heel klein is.
     

 • forum zwanger vriendin

  Geen miskraam!? - door Julia
  Hoi Elien, ik ben erg benieuwd of je uiteindelijk een gezonde baby hebt gekregen! Ik zit nu ook rond mijn 8e week en de tweede echo liet geen hartje en geen groei zien. Nu kan ik dus kiezen wat te doen, maar ik heb geen buikpijn oid, alleen maar 6 dagen oud (bruin) bloedverlies. Ik voel me wel minder zwanger, althans mijn borsten doen niet meer zo erg pijn als eerst. Maar nu ik deze berichten lees denk ik moet ik niet afwachten.. Hoor graag een reactie van je!
  1   

 • forum zwanger vriendin

  Geen miskraam!? - door Sistersong
  Oh wat erg! Weg bij die gast en serieus een klacht overwegen. Gelukkig kun je nog steeds van je kindje genieten.
     

 • forum zwanger vriendin

  Geen miskraam!? - door Mama\'s Utopia
  Wow dit is wel heel heftig om te lezen! Ik vind het zo ontzetten onacceptabel dat sommige artsen (en dan in dit geval zelf de gynaecoloog!) zo nalatig kunnen zijn! Pff maar goed dat het lot tussen beide is gekomen en ervoor heeft gezorgd dat jij niet meteen een curettage hebt laten doen. hoe maak je het nu? Hoever ben je inmiddels? Groetjes!
     

 • forum zwanger profiel

  Geen miskraam!? - door Piene
  Ik heb precies hetzelfde gehad, eerst dolblij met een positieve test. Afspraak voor intake bij de vk gemaakt. Na 2 weken ging het mis. Bloedverlies en buikpijn... \"het zal toch niet...?\" Als moeder in spé voel je dat naadloos aan dat er iets gebeurt in je buik wat niet klopt. Gelukkig kon ik met 1 telefoontje gelijk bij de vk komen. Idd wel een vruchtje maar geen hartje en die had er met 7 weken echt al moeten zijn. Keus voor weghalen of afwachten. Op advies gekozen voor afwachten en gelijk afspraak voor de week erop om het goed in de gaten te houden. In die week gebeurde er helemaal niets. Geen buikpijn, geen bloedverlies en de Zwangerschaps kwaaltjes hielden aan. Na een week terug naar de vk. Even echo maken om te kijken hoe ver het staat en dan afspraak bij gynocoloog om het weg te halen. Wij gingen erheen met de instelling dat ik een dagopname zou krijgen. Een hele zware week met veel verdriet want je wilt zo graag een kindje en je was zo dichtbij. Maar plots een fanatiek hartje en een flink gegroeid baby\'tje in je buik. Ik hielt het niet meer en alle emoties van de afgelopen week kwam er in 1000voud uit. Wij hebben echt wel een paar dagen de tijd nodig gehad om te relativeren. Zo bizar. De vk vertelde dat ze altijd eerst nog een echo maken voor ze het vruchtje werkelijk weghalen. Dus wij waren er gerust op en zaten niet met \"wat als vragen\". De betrokkenheid en meeleven van de vk is echt cruciaal geweest in dit verhaal. De rest van mijn zwangerschap wel veeeeeeel meer controles gehad dan normaal. Maar dit vinden wij alleen maar fijn. Ff naar de kleine kijken heerlijk. Nu 28 weken zwanger en volgende week zelfs een groeiecho want de buik is wel erg groot dus waarschijnlijk is de kleine een beetje te groot voor de aantal weken. Bizar he, eerst achterlopen en nu denken ze zelfs dat de kleine te groot is. Het is de vraag if ik de 40 weken ga halen. :)
     

 • forum zwanger vriendin

  Geen miskraam!? - door Roosje
  Hallo, ik heb veel bloedverlies gehad na paar weken zwangerschap. Zowel huisarts als assistente waren kortaf door de telefoon en zeiden dat het toch echt een miskraam is, zonder me gezien te hebben. Een afspraak wilden ze niet maken omdat het te vroeg zou zijn. Met tranen belde ik een verloskundigen praktijk op en daar mocht ik wel langskomen. Daar zag ik het hartje kloppen..ben inmiddels van huisarts veranderd, vond ze zeer gevoelloos.
  1   

Forum Zwangerschap Geen miskraam!?

Reageer

Reageer op het onderwerp: Zwangerschap - Geen miskraam!?

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Win 1 jaar Pampers luiers + kinderbed
Win 1 jaar Pampers luiers + kinderbed
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan