Forum over Zwangerschap

   Club    Forum zwangerschap    Forum Zwangerschap

27 weken zwanger

Forum Zwangerschap 27 weken zwanger
Zwangerschapsforum voor vragen en praten over je Zwangerschap.

 • forum zwanger vriendin

  27 weken zwanger - door Marina1981
  Ik kom uit Den Helder
     

 • forum zwanger vriendin

  27 weken zwanger - door Priscilla
  Zijn hier ook vrouwen die uit de buurt komen van alkmaar/heerhugowaard?? Wil graag een vriendschap op bouwen als diegene dat ook wilt
     

 • forum zwanger vriendin

  27 weken zwanger - door Oumie - voelt zich goed
  Hallo allemaal, ten eerste gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wat blijft het een speciaal gevoel. Ik ben inmiddels 27 weken zwanger en ik voel mij eigenlijk wel goed... De zwangerschap zelf gaat naar mijn gevoel sneller dan bij mijn eerste. Misschien omdat ik er nu ook niet echt bij ben met mijn hoofd..... Ik ben in 2014 bevallen van een geweldige zoontje, en een jaar later net wanneer hij zijn eerste stapjes kon zetten kregen we een auto ongeluk waarbij ons kleine jongen is overleden. We hebben het er heel moeilijk mee, het gemis is ongelofelijk.... We zijn heel blij dat ik snel zwanger ben geworden, we hebben een kleine om naar uit te kijken..... Maar wat voelt het toch zo dubbel, ..... Je bent blij maar verdrietig tegelijk dat onze jongen niet meer in ons leven is en zijn zusje nooit zal kennen....! In september ben ik uitgerekend en waarschijnlijk loopt de rechtzaak dan ook.... Ik weet dat alles weer terug naar boven zal komen, het zal dan ook precies een jaar geleden zijn ... Mr t lijkt nog altijd alsof het gisteren was. Ik probeer er nu ook niet teveel aan te denken zodat ik deze kleine ook haar recht kan geven als moeder.... Ik moet nu ook aan haar denken... ! Heeft iemand ook het verlies van een kind ervaren en hoe is/was het voor jullie om weer zwanger te worden?
  1   

 • forum zwanger vriendin

  27 weken zwanger - door Bianca - voelt zich zeer goed
  Heel goed heb nergens last van deze is mij 3 zwangerschap heb wel vorig jaar een dochtertje moeten af geven. nu is het een jongen.
     

 • forum zwanger vriendin

  27 weken zwanger - door Kiki - voelt zich zeer slecht
  Dit is een hele zware zwangerschap ik ben depressief en ik krijg een 2ling ik heb veel pijn in mijn rug en ik heb hele erge stemmingswisselingen
  1   

 • forum zwanger vriendin

  27 weken zwanger - door Annemiek - voelt zich zeer goed
  Online zwangerschapscursus Ik heb de ideale zwangerschapscursus gevonden! Ik werk onregelmatig en kon daarom bijna nergens terecht voor een zwangerschaspcursus omdat die groepjes meestal savonds zijn. Nu hoorde ik van een vriendin van mij die in het ziekenhuis ligt, dat zij een online zwangerschapscursus deed. Ook al ligt ze in het ziekenhuis, ze kon wel cursus volgen! Dat leek mij ook wel wat. Heb gekeken en nu de eerste lessen gevolgt. Ideaal voor iedereen die niet veel tijd heeft, of geen mogelijkheid heeft om naar een normale 'wijkgebouwcursus' te gaan. Heel informatief en mijn twijfels of ik normaal contact niet zou missen zijn volledig van de baan.
     

 • forum zwanger vriendin

  27 weken zwanger - door Banu - voelt zich normaal
  Veel moe, last van maagzuur vooral in de avond.
     

 • forum zwanger vriendin

  27 weken zwanger - door Anoniem - voelt zich zeer goed
  Voel me prima! Nog steeds een kleine buik en zeer beweeglijk overdag. Moeilijk om je dan te concentreren op je werk. sAvonds slaapt ons mini-tje wanneer ik eveneens ga slapen. Dus ideaal! :)
     

 • forum zwanger vriendin

  27 weken zwanger - door Anoniem - voelt zich normaal
  Na een drukke volle bruilofts week van 4 dagen ben ik nu lekker uitgerust en groeit mijn buik als kool! Ik probeer wel veel vitamines te eten. Iedereen zorgt supergoed voor mij en laat me ook rusten, terwijl ik dat zelf niet wil :p hahah 26 en 1 dag
     

 • forum zwanger vriendin

  27 weken zwanger - door Desiree - voelt zich normaal
  Een zomervakantie met 2 meiden thuis is best zwaar.. Nog 2 weken dan gaat het normale leven weer beginnen. Hopelijk schiet de zwangerschap dan ook op lijkt wel een eeuwigheid te duren nu tussen 20 en 30 weken.. Kan niet wachten op onze kleine man
     

Forum Zwangerschap 27 weken zwanger

Reageer

Je reactie op het onderwerp: Zwangerschap - 27 weken zwanger

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Ik blijf maar naar je kijken, onze lieve kleine Calimero Ik blijf maar naar je kijken, onze lieve kleine Calimero

Ik blijf maar naar je kijken
Blog: "Deze week hadden we de termijnecho! We konden onze kleine Calimero zien via een buikecho. Calimero lag er heerlijk knus bij in een hoekje. Het hoofdje, neusje en kaak kon je goed zien."

Zwangerschapsyoga - Adem in, adem uit, laat het gaan Zwangerschapsyoga - Adem in, adem uit, laat het gaan

Adem in adem uit laat het gaan
Blog: "Om tijd en rust voor mezelf te creeren ben ik begonnen met zwangerschapsyoga. Iedere zaterdagochtend begin ik de dag eerst met yoga samen met andere zwangere vrouwen. Ik moet zeggen dat"

De laatste loodjes - hoe lang is de baby op de groeiecho De laatste loodjes - hoe lang is de baby op de groeiecho

Hoe lang is de baby?
Blog: "In week 33 van de zwangerschap heb ik een groeiecho moeten laten maken, omdat de verloskundige de baby wat aan de lange kant vond. Dit met het oog op diabetes bijvoorbeeld."

Leuk om te lezen!