Forum over Zwangerschap

   Club    Forum zwangerschap    Forum Zwangerschap

16 weken zwanger

Forum Zwangerschap 16 weken zwanger
Zwangerschapsforum voor vragen en praten over je Zwangerschap.

 • forum zwanger vriendin

  16 weken zwanger - door Loulou
  Hiii ben 31 jaar en ik ben ook 15 wekken zwanger en ik ben heel blij mee en dat wordt mijn derde kindje
         

 • forum zwanger vriendin

  16 weken zwanger - door
  Zorg dat je niet meer in onzekerheid zit! Misschien is er wel wat anders aan de hand bijv met je darmen en daar moet je niet mee blijven lopen. Stoute schoenen aan en maak een afspraak!
     

 • forum zwanger vriendin

  16 weken zwanger - door
  Zorg dat je niet meer in onzekerheid zit! Misschien is er wel wat anders aan de hand bijv met je darmen en daar moet je niet mee blijven lopen. Stoute schoenen aan en maak een afspraak!
     

 • forum zwanger vriendin

  16 weken zwanger - door Dees
  Hi ik ben Daisy, 31 jaar en 15 weken zwanger van ons derde kindje. Niet gepland maar ontzettend welkom.
      1   

 • forum zwanger vriendin

  16 weken zwanger - door Sade - voelt zich goed
  Is er iemand met hetzelfde?ik ben zwanger van mijn 3e kind.tussen mijn 2e kind en deze zwangerschap zit er een verschil van 17jaar.ik heb wel elke dag hoofdpijn.ook ben ik slechts 1 keer misselijk geworden en heb k toen overgegeven.daarna nietmeer.de dokter zegt dat ik een hslve paracetamol mag innemen en wel pas als de hoofdpijn niet te verdragen is.is de hoofdpijn wel normaal?ben vandaag geweest voor controle en alles was goed.op 27okt mag k voor de 2e echo
  1   

 • forum zwanger vriendin

  16 weken zwanger - door J - voelt zich normaal
  Hoi allemaal. Ik twijfel of ik zwanger ben.. Alle testen zijn negatief de laatste 3 maanden en mijn buik steekt elke week verder naar voren en wordt boller. Ben bang om erachter te komen als ik om een echo vraag. En nee dit is niet gepland! Wat is jullie advies?
     

 • forum zwanger vriendin

  16 weken zwanger - door Dilan - voelt zich zeer goed
  Goed
     

 • forum zwanger vriendin

  16 weken zwanger Onzeker - door Annisk - voelt zich slecht
  Hallo allemaal, Ik heb een zoon van bijna 6 jaar en een dochter van bijna 5 maanden. Het zwanger worden na de eerste heeft bijna 2 jaar geduurd. Aangezien we nog wel graag een derde zouden willen, geen anticonceptie gebruikt en ik bleek 3.5 maand na de bevalling alweer zwanger te zijn. Volgens de berekeningen toen 5 weken, ik heb 2 weken lang oud bloed verloren met 2 keer een beetje helder bloed. Ik heb afgelopen maandag een vroege echo gehad om die reden en hier was helemaal niks op te zien! Ik kreeg een uitwendige echo, een inwendige wilde hij niet doen want dit zou niks toevoegen. Anderhalve week terug nogmaals positief getest. Ik moest nu over anderhalve week weer testen en hij gaat ervan uit dat het dan sowieso wel negatief zal zijn. Ik kon natuurlijk niet wachten en vanmiddag nogmaals getest en meteen positief nog voordat het controlestreepje zichbaar was. Ook was het streepje duidelijker dan het controlestreepje. Het lijkt mij dat als ik dik 2 weken terug een miskraam gehad zou hebben het streepje al minder snel of minder duidelijk zou moeten zijn. Om gek van te worden, wie heeft hier ervaring mee?
     

 • forum zwanger vriendin

  16 weken zwanger - door Kim
  Misschien toch maar beter is een test doen of langs dokter gaan...ben je anders altijd correct met je menstruatie?
         

 • forum zwanger vriendin

  16 weken zwanger - door Betty - voelt zich zeer goed
  Hallo, ik ben op zoek naar vrouwen die het na het HELLP-syndroom weer aangedurfd hebben om weer zwanger te worden. Zelf heb ik vorig jaar in de 26e week van mijn zwangerschap HELLP gekregen en is mijn kindje met een spoedkeizersnede gehaald. Helaas heeft onze prachtige dochter maar 1 dag mogen leven. Nu ben ik opnieuw zwanger en zou het fijn vinden om hier met andere vrouwen die dit ook meegemaakt hebben in contact te komen.
     

Forum Zwangerschap 16 weken zwanger

Reageer

Reageer op het onderwerp: Zwangerschap - 16 weken zwanger

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie

Supermarkt nachtmerrie
Blog: "Zwanger zijn is een hele uitdaging en dan met name wat je wel en vooral wat je niet mag eten. Had ik de vorige keer al gezegd dat het mij vies tegen valt? Hoe 4-gangen verrassingsdiner?"

Veranderingen in mijn leven tijdens de zwangerschap Veranderingen in mijn leven tijdens de zwangerschap

Veranderingen in mijn leven
Blog: "Wat er allemaal is veranderd sinds ik zwanger ben? Dat is eigenlijk wel een hele hoop. Niet alleen is mijn lichaam veranderd, maar ook mijn innerlijk en mijn uiterlijke leven."

Zwangerschapsyoga niets voor mij Zwangerschapsyoga niets voor mij

2   Zwangerschapyoga niet voor mij
Blog: "De groep reageert verschrikt. Clarisse gaat - naar eigen zeggen - door een hele zware periode. En daar wil zij het bij laten. Een enkeling fluistert haar snel iets toe."

Hechting met je baby in je buik Hechting met je baby in je buik

Hechting met je baby
Blog: "Apart. We hebben elkaar nog nooit fatsoenlijk in de ogen kunnen kijken. Laat staan kunnen besnuffelen of vasthouden. Toch voel ik al een onmiskenbare band met het mini mensje in mij."

De laatste loodjes - hoe lang is de baby op de groeiecho De laatste loodjes - hoe lang is de baby op de groeiecho

Hoe lang is de baby?
Blog: "In week 33 van de zwangerschap heb ik een groeiecho moeten laten maken, omdat de verloskundige de baby wat aan de lange kant vond. Dit met het oog op diabetes bijvoorbeeld."

Wat kost een baby nou? Wat kost een baby nou?

Wat kost een baby nou?
Blog: "Dat een baby al voor de geboorte flink wat kost weet elke zwangere en dat het hummeltje na de geboorte ook beslag legt op het salaris is natuurlijk niets onbekends. Een baby kost geld."

Carla is 8 weken zwanger Carla is 8 weken zwanger

Carla is 8 weken zwanger
Blog: "Volgende week dinsdag heb ik mijn eerste echo, ik vind het allemaal zo spannend. Ik ben nu ook veel meer bezig met een miskraam, dat had ik met mijn eerste zwangerschap helemaal niet."

Leuk om te lezen!