Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van MKA

MKA   vriendin


Lees de berichten van MKA

Onderwerp:  - Geboorteclub december 2019

Hi! Gefeliciteerd allemaal. Ik ben nu precies 5 weken zwanger van ons eerste kindje, zo onwerkelijk! Ik ben de 11 december uitgerekend. Ik had in het begin last van hevige menstruatiekrampen, ik heb dan ook 5 dagen met maandverband in gelopen omdat ik ongesteld dacht te worden. Na de positieve test zijn de krampen wel minder hevig geworden, maar ik voel ze nog wel door de hele dag heen. Eigenlijk is er geen moment dat ik mijn buik niet voel, herkennen andere dit? Of is het niet normaal dat het zo continu is? Verder kan ik chocola eten wat ik wil, maar van appels en verse sinaasappelsap moet ik nu al overgeven. Niet handig, want wil juist gezond eten voor ons kindje. Pfff ik vind die eerste echo zo spannend, hoe gaan jullie hiermee om? Leuk om zo met anderen mee te lezen! ;)

Laat een berichtje achter voor MKA

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Uitslag onderzoek zwangerschapscholestase Uitslag onderzoek zwangerschapscholestase

Geen zwangerschapscholestase
Blog: "Laat ik allereerst mijn blog beginnen met GOED nieuws! De uitslag van de zwangerschapscholestase test was positief en ik heb het niet! Ook al gingen we er zelf ook niet vanuit dat het w"

Is die ene roze wolk ook voor mij Is die ene roze wolk ook voor mij

Die ene roze wolk
Blog: "Dat ik misselijk zou zijn, of nog meer last van mijn rug zou hebben oke, maar ik zou er zeker toch wel van genieten? Het is bijna een taboe om te zeggen: zwanger zijn is niks voor mij."

Zwangerschap en sporten Zwangerschap en sporten

Zwangerschap en sporten
Blog: "Mag je sporten tijdens je zwangerschap, of mag het niet? Is het echt schadelijk voor je baby? Ik heb altijd gesport, voornamelijk hardlopen. Ik ben met de pil gestopt."

Leuk om te lezen!