Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van MKA

MKA   vriendin


Lees de berichten van MKA

Onderwerp:  - Geboorteclub december 2019

Hi! Gefeliciteerd allemaal. Ik ben nu precies 5 weken zwanger van ons eerste kindje, zo onwerkelijk! Ik ben de 11 december uitgerekend. Ik had in het begin last van hevige menstruatiekrampen, ik heb dan ook 5 dagen met maandverband in gelopen omdat ik ongesteld dacht te worden. Na de positieve test zijn de krampen wel minder hevig geworden, maar ik voel ze nog wel door de hele dag heen. Eigenlijk is er geen moment dat ik mijn buik niet voel, herkennen andere dit? Of is het niet normaal dat het zo continu is? Verder kan ik chocola eten wat ik wil, maar van appels en verse sinaasappelsap moet ik nu al overgeven. Niet handig, want wil juist gezond eten voor ons kindje. Pfff ik vind die eerste echo zo spannend, hoe gaan jullie hiermee om? Leuk om zo met anderen mee te lezen! ;)

Laat een berichtje achter voor MKA

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Start perineum massage Start perineum massage

Start perineum massage
Blog: "Deze onschuldige melding verschijnt maandagavond in mijn telefoonscherm. Het potje staat al geruime tijd paraat. De werking van het goedje is veelbelovend."

Onze hond reageert zo lief op de baby in mijn buik Onze hond reageert zo lief op de baby in mijn buik

Onze hond reageert zo lief op de baby in mijn buik
Blog: "Vandaag zat onze hond op mijn schoot toen de baby in mijn buik begon te schoppen. Precies op de plek waar Rosie met haar pootje zat. En wat er toen gebeurde was zo mooi..."

Is die ene roze wolk ook voor mij Is die ene roze wolk ook voor mij

Is die ene roze wolk ook voor mij
Blog: "Dat ik misselijk zou zijn, of nog meer last van mijn rug zou hebben oke, maar ik zou er zeker toch wel van genieten? Het is bijna een taboe om te zeggen: zwanger zijn is niks voor mij."

Leuk om te lezen!