Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Momtobe

Momtobe   vriendin


Lees de berichten van Momtobe

Onderwerp:  - Geboorteclub december 2019

Hoi allemaal! ik ben uitgerekend in december van mijn eerste kindje. Vind het ontzettend spannend allemaal :) Afgelopen dinsdag eerste afspraak gehad bij de Verloskundige en direct bloedafname gedaan. Nog geen bericht ontvangen.. maar geen bericht is goed bericht dus dat is fijn! Verder heb ik wel al buikpijn krampjes en in de avond krijg ik er meer last van ook voel ik het al in mijn rug, jullie? Ik kan nog steeds niet geloven dat ik in verwachting ben. Ik ben zo blij!! groetjes

Laat een berichtje achter voor Momtobe

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Ik ben zwanger en werk in de kraamzorg Ik ben zwanger en werk in de kraamzorg

3   Zwanger in de kraamzorg
Blog: "Als kraamverzorgende weet je als geen ander wat zwangerschap en geboorte met zich mee brengt. Jarenlang heb ik kersverse ouders mogen helpen in hun eerste week met hun nieuwe baby."

Carla is 6 weken zwanger Carla is 6 weken zwanger

1   Carla is 6 weken zwanger
Blog: "Ik ben nu 6 weken zwanger en voel me tot nu toe best goed, soms ben ik wel erg moe maar gelukkig slaapt mijn zoontje nog twee keer op een dag, dus als hij lekker naar zijn bedje gaat..."

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen

Voelen bewegen en schoppen
Blog: "Mick! Ik voel iets in mijn onderbuik! Volgens mij is dat de baby die aan het schoppen is. Mick zegt: Meen je dat? Hoe voelt dat? Mag ik dat ook voelen?! Ik zeg: Daar moet je zwanger voo"

Leuk om te lezen!