Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van P.

P.   vriendin


Lees de berichten van P.

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger

Ik ben bijna 6 weken zwanger. Ongelooflijk blij, maar toch wat gemengde gevoelens. We hebben al een dochtertje van 4 en vorig jaar een miskraam gehad op 13 weken. We zijn dus voorzichtig blij, maar toch overvalt de angst me. Vooral 's nachts... Kwaaltjes: ontzettend moe, gevoelige borsten, vlugger een voldaan gevoel, maar wel sneller honger. Proficiat aan iedereen trouwens!!

Onderwerp:  Zwangerschap - 2 weken na menstruatie

Hoi! Ik wil even raad... Ik ben sinds januari gestopt met de pil en heb 8 maanden een heel regelmatige cyclus gehad. Min laatste ms waren op 14 augustus. Ik ben vandaag 9 dagen overtijd. Heb al enkele testen gedaan, maar allemaal negatief. (Eentje gaf een héél licht streepje aan.) Rare is dat ik een ovulatietest gedaan heb, en dat deze duidelijk positief was op dag 11 in mijn cyclus. Dus hevig geklust... Ik vind het heel raar, want als ik een eisprong gehad heb, dan moet er nu toch iets komen... Ms of zwangerschap? Ik heb ook een aantal kwaaltjes, stemmingswisselingen, emotioneel, moe, vlagen van misselijkheid,... Ik weet niet wat ik moet doen?

Advertentie

Laat een berichtje achter voor P.

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen
Werk zo lang mogelijk door, als het even lukt tot aan die verplichte vier weken grens. Dan heb je daarna lekker veel tijd samen met je meisje. De adviezen zijn klip en klaar.

Oei, wat groeit mijn buik!

Oei, wat groeit mijn buik!
Iedere week merk ik dat mijn buik gestaag groeit. Mede doordat vrienden dit zonder enige gene uitroepen! Goh, het gaat nu wel heel hard he?! Niet alleen zie ik het aan mijn omvang, maar

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren.

Belangrijkste beslissingen tijdens je zwangerschap

Belangrijkste beslissingen tijdens je zwangerschap
In deze blog ga ik het hebben over wat voor mij de belangrijkste beslissingen waren in mijn zwangerschap tot nu toe en waarom die beslissingen voor mij zo belangrijk waren.

Contact met je kindje blog Brenzen

Contact met je kindje blog Brenzen
Wanneer heb ik voor het laatst rustig op de bank gezeten met mijn handen op mijn buik, en mooie muziek aan, en gecommuniceerd met dat wezentje dat groeit en zich voedt met mijn lichaam?

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg
De door mijn lijf gierende hormonen zorgen voor geheel nieuwe sensaties en reacties. Toch doen die episoden niets af aan mijn basis gevoel, in het hier en nu klopt mijn leven simpelweg.

Knie blauw met mooie rode plek in het midden

Knie blauw met mooie rode plek in het midden
Op handen en knieen zit ik te kermen. Gaat het? vraagt de makelaar ongemakkelijk. NEE!!! schreeuwt de stem in mijn hoofd. Ja hoor ik sta zo weer op, zegt de stem uit mijn mond zachtjes.