Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van P.

P.   vriendin


Lees de berichten van P.

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger

Ik ben bijna 6 weken zwanger. Ongelooflijk blij, maar toch wat gemengde gevoelens. We hebben al een dochtertje van 4 en vorig jaar een miskraam gehad op 13 weken. We zijn dus voorzichtig blij, maar toch overvalt de angst me. Vooral 's nachts... Kwaaltjes: ontzettend moe, gevoelige borsten, vlugger een voldaan gevoel, maar wel sneller honger. Proficiat aan iedereen trouwens!!

Onderwerp:  Zwangerschap - 2 weken na menstruatie

Hoi! Ik wil even raad... Ik ben sinds januari gestopt met de pil en heb 8 maanden een heel regelmatige cyclus gehad. Min laatste ms waren op 14 augustus. Ik ben vandaag 9 dagen overtijd. Heb al enkele testen gedaan, maar allemaal negatief. (Eentje gaf een héél licht streepje aan.) Rare is dat ik een ovulatietest gedaan heb, en dat deze duidelijk positief was op dag 11 in mijn cyclus. Dus hevig geklust... Ik vind het heel raar, want als ik een eisprong gehad heb, dan moet er nu toch iets komen... Ms of zwangerschap? Ik heb ook een aantal kwaaltjes, stemmingswisselingen, emotioneel, moe, vlagen van misselijkheid,... Ik weet niet wat ik moet doen?

Laat een berichtje achter voor P.

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Eindelijk zwangerschapsverlof en dichtbij de geboorte

Eindelijk zwangerschapsverlof en dichtbij de geboorte
Blog: "Inmiddels ben ik de 37 weken gepasseerd en heb ik daarbij al flink wat gedraai van binnen gevoeld en kijk ik enorm uit naar de dag dat ze geboren wordt. Het bedje is al opgemaakt."

Terug van een heerlijke vakantie

Terug van een heerlijke vakantie
Blog: "Ik ben nu 7weken zwanger en voel me best goed. Je hoort weleens verhalen van zwangere vrouwen die alleen maar misselijk zijn, boven de wc hangen en zich erg ellendig voelen."

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?
Blog: "Hier ben ik weer, nu in de 18e week! Allereerst nog even de uitslag van het bloedonderzoek van de eerste trimester screening. De arts belde en zei dat op mijn leeftijd 37..."

Leuk om te lezen