Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van P.

P.   vriendin

Laatst gezien op 29-01-2018

Lees de berichten van P.

Onderwerp:  Zwangerschap5 weken zwanger

Ik ben bijna 6 weken zwanger. Ongelooflijk blij, maar toch wat gemengde gevoelens. We hebben al een dochtertje van 4 en vorig jaar een miskraam gehad op 13 weken. We zijn dus voorzichtig blij, maar toch overvalt de angst me. Vooral 's nachts... Kwaaltjes: ontzettend moe, gevoelige borsten, vlugger een voldaan gevoel, maar wel sneller honger. Proficiat aan iedereen trouwens!!

Onderwerp:  Zwangerschap2 weken na menstruatie

Hoi! Ik wil even raad... Ik ben sinds januari gestopt met de pil en heb 8 maanden een heel regelmatige cyclus gehad. Min laatste ms waren op 14 augustus. Ik ben vandaag 9 dagen overtijd. Heb al enkele testen gedaan, maar allemaal negatief. (Eentje gaf een héél licht streepje aan.) Rare is dat ik een ovulatietest gedaan heb, en dat deze duidelijk positief was op dag 11 in mijn cyclus. Dus hevig geklust... Ik vind het heel raar, want als ik een eisprong gehad heb, dan moet er nu toch iets komen... Ms of zwangerschap? Ik heb ook een aantal kwaaltjes, stemmingswisselingen, emotioneel, moe, vlagen van misselijkheid,... Ik weet niet wat ik moet doen?

Advertentie

Laat een berichtje achter voor P.

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Erkenning van ons kindje bij de gemeente

Erkenning van ons kindje bij de gemeente
Wij zijn niet getrouwd en daarom moesten we bij de gemeente de erkenning van de ongeboren vrucht aanvragen. Dan gebeurt er iets waar ik zelf geen seconde over na had gedacht.

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren.

De baby even niet voelen bewegen

De baby even niet voelen bewegen
Ik verander langzaam in die overgevoelige en super ongeruste moeder-kloek die ik dacht nooit te zullen zijn. Zo voelde ik de baby al vrij vroeg in de zwangerschap, rond de 14e week al.

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap
Hoe heeft Dyna s moeder het ervaren dat Dyna ook zo jong moeder is geworden? Toen Dyna met 19 jaar zwanger was, was ze koppig: Ik weet wat ik doe en ik ga niet dezelfde fouten maken.

Alweer op de helft van de zwangerschap blog Firefly

Alweer op de helft van de zwangerschap blog Firefly
Goh wat gaat de tijd snel. Zoveel te vertellen. Ik voel onze kleine meid nu al sinds een paar dagen en wat is dat mooi! Soms een veegje soms net een stompje of drukkertje. Echt genieten

Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen

Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen
Toen ik naar buiten keek en de 20 centimeter sneeuw zag moest ik even slikken, maar zonder te mokken volgde ik het voorbeeld van manlief en deed mijn schoenen aan en dertig extra lagen.

Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap

1   Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap
Deze zwangerschap maanden blijken een mooie cursus loslaten te zijn. Waar ik in de eerste weken bezig was met alle regeldingen, krijgen onzekerheden nu langzaam maar zeker de overhand.