Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Gre

Gre   vriendin


Hoi Hoi, ik ben Gré 40 jaar jong.\\\\r\\\\nAlleenstaande moeder van 4 kinderen.\\\\r\\\\nEn momenteel zwanger van een klein mannetje.\\\\r\\\\nEr is geen vader in beeld dus de jongste heeft straks alleen mij en zijn 3 zussen en grote broer.\\\\r\\\\nMet de vader van mijn 4 kinderen heb ik goed contact en flexibele omgangsregeling.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nVoor dat ik kinderen kreeg werkte ik als kapster.\\\\r\\\\nNa de geboorte van de eerste werd dit al minder en langzaam aan heb ik mij helemaal op het moederschap gestort.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nNaast mijn gezin werk ik nu nog iets erbij als gastouder en ik doe sowieso 1 ochtend in de week vrijwilligerswerk.

Laat een berichtje achter voor Gre

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen

1   Zwanger in China
Blog: "De eenkindpolitiek ervoor gezorgd dat de Chinese vrouwen maar 1x in hun leven zwanger mochten worden. Chinese vrouwen worden geacht hun leven stop te zetten zodra ze zwanger zijn."

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft Blijf nog even zitten tot na de bruiloft

Blijf nog even zitten
Blog: "Ik voel vocht langs mijn benen lopen. Alsof je tijdens je menstruatie staat te lekken. Ben ik dat of is het douchewater? Ik buig door mijn knieen. Een plens vruchtwater verschijnt."

Zwanger en onzeker of het allemaal goed gaat Zwanger en onzeker of het allemaal goed gaat

Zwanger en onzeker
Blog: "De hele week kijk ik af en toe even stiekem naar de afdruk van de echo. Hoe blij kan je met zo iets kleins zijn? Ik kan je vertellen Heel Blij! Maar jeetje wat wordt je er onzeker van. "

Leuk om te lezen!