Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Gre

Gre   vriendin


Hoi Hoi, ik ben Gré 40 jaar jong.\\\\r\\\\nAlleenstaande moeder van 4 kinderen.\\\\r\\\\nEn momenteel zwanger van een klein mannetje.\\\\r\\\\nEr is geen vader in beeld dus de jongste heeft straks alleen mij en zijn 3 zussen en grote broer.\\\\r\\\\nMet de vader van mijn 4 kinderen heb ik goed contact en flexibele omgangsregeling.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nVoor dat ik kinderen kreeg werkte ik als kapster.\\\\r\\\\nNa de geboorte van de eerste werd dit al minder en langzaam aan heb ik mij helemaal op het moederschap gestort.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nNaast mijn gezin werk ik nu nog iets erbij als gastouder en ik doe sowieso 1 ochtend in de week vrijwilligerswerk.

Laat een berichtje achter voor Gre

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Goede groeiecho en creatief in de babykamer Goede groeiecho en creatief in de babykamer

1   Goede groeiecho en creatief in de babykamer
Blog: "In de afgelopen 8 weken is er weer zoveel gebeurd. Zo zit ik al sinds 28 weken zwangerschap ziek thuis. In verband met de groeiachterstand van het kindje moet ik volledige rust houden. "

Alweer op de helft van de zwangerschap blog Firefly Alweer op de helft van de zwangerschap blog Firefly

Alweer op de helft van de zwangerschap blog Firefly
Blog: "Goh wat gaat de tijd snel. Zoveel te vertellen. Ik voel onze kleine meid nu al sinds een paar dagen en wat is dat mooi! Soms een veegje soms net een stompje of drukkertje. Echt genieten"

Mijn zwangerschapsbrein op het werk Mijn zwangerschapsbrein op het werk

Mijn zwangerschapsbrein op het werk
Blog: "Er waren zelfs steeds meer middagen waarin ik thuis lunchte, een schoonheidsslaapje hield en daarna achter mijn eigen laptop verder werkte. De productieve uren liepen hard achteruit."

Leuk om te lezen!