Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Gre

Gre   vriendin


Hoi Hoi, ik ben Gré 40 jaar jong.\\\\r\\\\nAlleenstaande moeder van 4 kinderen.\\\\r\\\\nEn momenteel zwanger van een klein mannetje.\\\\r\\\\nEr is geen vader in beeld dus de jongste heeft straks alleen mij en zijn 3 zussen en grote broer.\\\\r\\\\nMet de vader van mijn 4 kinderen heb ik goed contact en flexibele omgangsregeling.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nVoor dat ik kinderen kreeg werkte ik als kapster.\\\\r\\\\nNa de geboorte van de eerste werd dit al minder en langzaam aan heb ik mij helemaal op het moederschap gestort.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nNaast mijn gezin werk ik nu nog iets erbij als gastouder en ik doe sowieso 1 ochtend in de week vrijwilligerswerk.

Laat een berichtje achter voor Gre

Artikel gelezen en nu?

  1. Wordt vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp

Blogs over zwangerschap

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in
Blog: "Ik ging de ziektewet in. Ik kon niet anders. Stichting Hg daar had ik heel veel aan. Die meiden maakte hetzelfde mee als ik. Hg is overleven en doorgaan. "

Brussel en onze kleurrijke toekomst

Brussel en onze kleurrijke toekomst
Blog: "Ik besef dat de wereld waarin onze kinderen op zullen groeien een andere is dan de wereld waarin mijn ouders mij los lieten."

Zwangerschap en afstuderen valt mij wel zwaar af en toe

Zwangerschap en afstuderen valt mij wel zwaar af en toe
Blog: "Als ik de stage maar met een voldoende kan afronden, de rest komt ook wel. Ik probeer mijn rust te nemen en een planning te maken voor mezelf. Het is belangrijk nu dat ik het overzicht "