Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Aartje

forum zwanger profiel

Aartje   vriendin


Hi! Mijn naam is Aartje, 25, getrouwd met een militair en trotse mama van Madelief. Ik ben zwanger en uitgerekend in de nazomer van 2018. Ik ben doktersassistent in opleiding. Mijn favoriete bezigheden zijn koken/bakken en gezinsuitjes.

Lees de berichten van Aartje

Onderwerp:  Kinderwens - Overtijd en negatieve test

Het zou inderdaad goed kunnen dat je lichaam nog aan het wennen is dat je geen hormonen meer gebruikt. Ook kunnen vrouwen schijnzwanger zijn; dit heb ik zelf gehad een maand voordat ik écht zwanger was. Ik was zelfs overtijd maar uiteindelijk toch ongesteld geworden. Maar ik zou zeker naar de arts gaan als je het niet vertrouwt. Dat kan nooit kwaad!

In gesprek met: Laura

Hoi Laura. Mijn verloskundige geeft wel ruggenprikken thuis. Je moet bij je verloskundige gewoon navragen. ;-) En anders heb je ook nog de keuze voor een geboortehotel bijvoorbeeld, misschien is dat iets voor je! Succes!

Onderwerp:  Zwangerschap - 32 weken zwanger

Dat komt omdat je huid daar aan het rekken is ;-)

Onderwerp:  Zwangerschap - 30 weken zwanger

Nee je bent zeker niet de enige. Ik ben 30 weken en heb er ook een aantal weken laat van. Probeer niet teveel zuivel en koolzuur te drinken en als je iets anders drinkt, niet teveel in 1 keer. En je kunt uittesten waar je het meest last bij krijgt.

Advertentie

Lees de blogs geschreven door Aartje

Extra zwaar om zwanger te zijn in deze warme zomer

Extra zwaar om zwanger te zijn in deze warme zomer
Ik ben inmiddels ruim 32 weken zwanger en ik vind het een heerlijk idee om straks mijn kleintje in mijn armen te kunnen houden. Het is wel zwaar om zwanger te zijn in de zomer.

Laat een berichtje achter voor Aartje

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

We gaan voor een drieling

We gaan voor een drieling
Toen kwam het moment waar we natuurlijk het zenuwachtigst voor waren, Baby C. Het blaasje was nog steeds vergroot. Het klepje was nog niet opengeschoten. Deze aandoening komt vaker voor

Carla is 10 weken zwanger

Carla is 10 weken zwanger
Alweer 10 weken zwanger!! We hebben afgelopen week een echo gehad, het zag er gelukkig allemaal goed uit. Het kindje bewoog al alle kanten op. Het hartje klopte als een speer!

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger
Wil jij ook leren vloggen over je zwangerschap of baby? We helpen je beroemd te worden! Word jij hét gezicht van ikbenZwanger.com?

Chagrijnig zwanger: wil iedereen ff gewoon zijn mond houden?

Chagrijnig zwanger: wil iedereen ff gewoon zijn mond houden?
Zwanger zijn is op zich super leuk, maar ben ik nou de enige die alles en ook daadwerkelijk zoveel kleine dingen zo irritant en vervelend vindt? Niks kan hebben en ongelofelijk chagrijn

Kind verloren en weer zwanger geworden

Kind verloren en weer zwanger geworden
Ik ben in 2014 bevallen van een geweldig zoontje en een jaar later net wanneer hij zijn eerste stapjes kon zetten, kregen we een auto ongeluk waarbij onze kleine jongen is overleden.

Ziekenhuis controle en intake kraamzorg

Ziekenhuis controle en intake kraamzorg
Ze legde uit welke taken de kraamzorg van de ouders overneemt. Van huishoudelijke taken tot het maken van een ontbijtje voor zowel moeder als vader. Prioriteit is echter moeder en kind.

Zwangerschap gaat nu heel snel

Zwangerschap gaat nu heel snel
Ik ben zo nieuwsgierig, mijn hersenen maken overuren met vragen zoals welke kleur kinderwagen wordt, hoe we de kinderkamer gaan inrichten, thema's etc.