Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Stacey

Stacey    vriendin

Laatst gezien op 21-03-2018

Hallo allemaal,\r\nIk ben 27 jaar en sinds kort weten we dat we in verwachting zijn van ons 3e kindje. \r\nHeel gewenst en heel spanned allemaal weer.

Lees de berichten van Stacey

Onderwerp:  Geboorteclub november 2018

Hallo allemaal, Iedereen van harte gefeliciteerd. Ik heb ook positief getest. Ben 27 en het word ons 3e kindje, beetje onverwacht snel gegaan maar super spanned weer. Wij hebbe 16 april eerste echo. En kan niet wachten om het me oudste 2 kids te vertellen hihi.

Onderwerp:  Geboorteclub november 2018

Hallo iedereen, Ook ik kan me aansluiten! Ben vandaag 5 weken en 3 dagen zwanger van ons 3e wondertje. Beetje onverwacht maar ook weer super spannend. En uiteraard blij en hopen dat het goed gaat. Heb al 2 jongens van 3 en 5. Veder voel ik me echt prima nergens last van!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Stacey

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?

1   Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?

Mag het een maatje meer zijn?

2   Mag het een maatje meer zijn?
Ik ben nu tien weken zwanger en ik pas slechts als rollade in een medium broekje. Ik word uitgelachen door mijn spiegelbeeld. ‘ieder pondje gaat door het mondje’ roept ze me toe.

Lieve brief aan zwangere Chantal over verbreken relatie

Lieve brief aan zwangere Chantal over verbreken relatie
Beste Chantal, Ik kan me super goed voorstellen hoe jij je voelt. Je situatie lijkt enorm veel op de mijne; alleen word ik single mom. Ik ben momenteel 37 weken zwanger en mijn kleintje

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie
Het is een oneindige discussie waar geen eind aan lijkt te komen: is de term -Ik ben zwanger- correct, of is het de uitdrukking -Wij zijn zwanger- die we zouden moeten gebruiken?

Zwanger met een hoofdletter Z

Zwanger met een hoofdletter Z
In een klap ben ik me bewust van een nieuwe fase: ik ben Zwanger met een hoofdletter Z. Het is wel even wennen nu zo echt zichtbaar zwanger te zijn.

Wat kost een baby nou?

Wat kost een baby nou?
Dat een baby al voor de geboorte flink wat kost weet elke zwangere en dat het hummeltje na de geboorte ook beslag legt op het salaris is natuurlijk niets onbekends. Een baby kost geld.

Onze top tien favoriete bloggers

Onze top tien favoriete bloggers
Benieuwd naar onze top tien bloggers en vloggers? Onze ikbenZwanger bloggers schrijven verhalen over hun zwangerschap, bevalling en mama zijn voor jou.