Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Stacey

Stacey    vriendin


Hallo allemaal,\r\nIk ben 27 jaar en sinds kort weten we dat we in verwachting zijn van ons 3e kindje. \r\nHeel gewenst en heel spanned allemaal weer.

Lees de berichten van Stacey

Onderwerp:  - Geboorteclub november 2018

Hallo allemaal, Iedereen van harte gefeliciteerd. Ik heb ook positief getest. Ben 27 en het word ons 3e kindje, beetje onverwacht snel gegaan maar super spanned weer. Wij hebbe 16 april eerste echo. En kan niet wachten om het me oudste 2 kids te vertellen hihi.

Onderwerp:  - Geboorteclub november 2018

Hallo iedereen, Ook ik kan me aansluiten! Ben vandaag 5 weken en 3 dagen zwanger van ons 3e wondertje. Beetje onverwacht maar ook weer super spannend. En uiteraard blij en hopen dat het goed gaat. Heb al 2 jongens van 3 en 5. Veder voel ik me echt prima nergens last van!

Laat een berichtje achter voor Stacey

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes

5   Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes
Blog: "De uitslag van de combinatietest is binnen en er is een zeer geringe kans dat het een kindje met het syndroom van Down wordt. Nu met een lijst van de baby uitzet inkopen doen!"

Zwanger op Curacao is toch net even anders

Zwanger op Curacao is toch net even anders
Blog: "Ik realiseerde me laatst dat sommigen van jullie geregeld even achter hun oren krabben als ze mijn komende blogs zullen lezen. Over de manier waarop dingen hier op Curaçao gaan."

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg
Blog: "De door mijn lijf gierende hormonen zorgen voor geheel nieuwe sensaties en reacties. Toch doen die episoden niets af aan mijn basis gevoel, in het hier en nu klopt mijn leven simpelweg."

Leuk om te lezen