Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin


Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hai aangenaam! Noem me maar Ilayza! Ik heb vorige week mijn eisprong gehad. Ik heb in die dagen behoorlijk geklust met mijn vriend (6 jaar samen). Nu ben ik al drie avonden misselijk en moe. Het begint rond 21:00u en eindigt wanneer ik slaap. Ik ben normaal altijd een nachtmens wat eigenlijk heel vervelend vind maar nu lekker optijd na bed, wantja... Het lukt nu om optijd te slapen. Ik heb gister puur uit nieuwsgierigheid een test gedaan.. Negatief en uiteraard veels te vroeg maar ik ging even naar beneden om vla te pakken en ik kom naar boven en hij is positief.. Ofja heeeeel licht. Nu had ik twee maanden terug ook getest met hetzelfde merk en die heb ik bewaard.. Die is ondertussen nog steeds gewoon negatief dus nu twijfel ik of dat hele lichte streepje wat niet kwam binnen die 1 min maar wel binnen een uur nou gewoon bedrog is? Misschien handig om te weten dat ik normaliter nooit misselijk ben en echt een sterke maag heb haha. Vandaar mijn verwarring... Graag jullie mening! :)

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Groep-B-streptokokken en bruiloft

Groep-B-streptokokken en bruiloft
Blog: "Eenmaal thuis zoek ik op internet naar GBS. Het blijkt niet zo onschuldig als ik dacht en geschrokken lees ik verder. Aan het eind van de middag haal ik de tabletten op bij de apotheek."

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie
Blog: "Het is een oneindige discussie waar geen eind aan lijkt te komen: is de term -Ik ben zwanger- correct, of is het de uitdrukking -Wij zijn zwanger- die we zouden moeten gebruiken?"

Zwangerschap en sporten

Zwangerschap en sporten
Blog: "Mag je sporten tijdens je zwangerschap, of mag het niet? Is het echt schadelijk voor je baby? Ik heb altijd gesport, voornamelijk hardlopen. Ik ben met de pil gestopt."

Leuk om te lezen