Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin

Laatst gezien op 15-03-2018

Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Zwangerschap2e week na bevruchting

Hai aangenaam! Noem me maar Ilayza! Ik heb vorige week mijn eisprong gehad. Ik heb in die dagen behoorlijk geklust met mijn vriend (6 jaar samen). Nu ben ik al drie avonden misselijk en moe. Het begint rond 21:00u en eindigt wanneer ik slaap. Ik ben normaal altijd een nachtmens wat eigenlijk heel vervelend vind maar nu lekker optijd na bed, wantja... Het lukt nu om optijd te slapen. Ik heb gister puur uit nieuwsgierigheid een test gedaan.. Negatief en uiteraard veels te vroeg maar ik ging even naar beneden om vla te pakken en ik kom naar boven en hij is positief.. Ofja heeeeel licht. Nu had ik twee maanden terug ook getest met hetzelfde merk en die heb ik bewaard.. Die is ondertussen nog steeds gewoon negatief dus nu twijfel ik of dat hele lichte streepje wat niet kwam binnen die 1 min maar wel binnen een uur nou gewoon bedrog is? Misschien handig om te weten dat ik normaliter nooit misselijk ben en echt een sterke maag heb haha. Vandaar mijn verwarring... Graag jullie mening! :)

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Zwangerschap gaat nu heel snel

Zwangerschap gaat nu heel snel
Ik ben zo nieuwsgierig, mijn hersenen maken overuren met vragen zoals welke kleur kinderwagen wordt, hoe we de kinderkamer gaan inrichten, thema's etc.

Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen

Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen
De eenkindpolitiek ervoor gezorgd dat de Chinese vrouwen maar 1x in hun leven zwanger mochten worden. Chinese vrouwen worden geacht hun leven stop te zetten zodra ze zwanger zijn.

Oei, wat groeit mijn buik!

Oei, wat groeit mijn buik!
Iedere week merk ik dat mijn buik gestaag groeit. Mede doordat vrienden dit zonder enige gene uitroepen! Goh, het gaat nu wel heel hard he?! Niet alleen zie ik het aan mijn omvang, maar

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties
Vanaf dat moment voel je als aanstaande vader een orkaan aan emoties door je heengaan. Eerst een soort van innerlijke high-fives. Zo van -goed gedaan gozer- tot hele nieuwe discussies.

De 3B-s: bed, bank en bad

De 3B-s: bed, bank en bad
Ik had een mooi boek over de 3 B-s: bed, bank en bad. Ik maak er momenteel gretig gebruik van. Aangezien ik ziekgemeld ben, geef ik ook gewoon toe aan hoe ik me voel.

Zwanger in 2017

Zwanger in 2017
Ik wens alle mommys en mommys-to-be een geweldig en heel gelukkig 2017! Een jaar waarin je je buik nog verder zal zien groeien, net als je nieuwsgierigheid naar je baby.

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen
Mick! Ik voel iets in mijn onderbuik! Volgens mij is dat de baby die aan het schoppen is. Mick zegt: Meen je dat? Hoe voelt dat? Mag ik dat ook voelen?! Ik zeg: Daar moet je zwanger voo