Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin


Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hai aangenaam! Noem me maar Ilayza! Ik heb vorige week mijn eisprong gehad. Ik heb in die dagen behoorlijk geklust met mijn vriend (6 jaar samen). Nu ben ik al drie avonden misselijk en moe. Het begint rond 21:00u en eindigt wanneer ik slaap. Ik ben normaal altijd een nachtmens wat eigenlijk heel vervelend vind maar nu lekker optijd na bed, wantja... Het lukt nu om optijd te slapen. Ik heb gister puur uit nieuwsgierigheid een test gedaan.. Negatief en uiteraard veels te vroeg maar ik ging even naar beneden om vla te pakken en ik kom naar boven en hij is positief.. Ofja heeeeel licht. Nu had ik twee maanden terug ook getest met hetzelfde merk en die heb ik bewaard.. Die is ondertussen nog steeds gewoon negatief dus nu twijfel ik of dat hele lichte streepje wat niet kwam binnen die 1 min maar wel binnen een uur nou gewoon bedrog is? Misschien handig om te weten dat ik normaliter nooit misselijk ben en echt een sterke maag heb haha. Vandaar mijn verwarring... Graag jullie mening! :)

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?

1   Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie
Het is een oneindige discussie waar geen eind aan lijkt te komen: is de term -Ik ben zwanger- correct, of is het de uitdrukking -Wij zijn zwanger- die we zouden moeten gebruiken?

Na 9 maanden proberen opeens zwanger

Na 9 maanden proberen opeens zwanger
En toch had ik het gevoel dat ik zwanger kon zijn, zodoende heb ik de online zwangerschaps vragenlijst ingevuld en de uitslag zei: zeer grote kans! Dus daar ging ik, vol moed naar de wc

Ongewenste hand op mijn zwangere buik

Ongewenste hand op mijn zwangere buik
Dat vrouwen, zelfs totaal vreemde vrouwen, hun handen op mijn buik plaatsen vind ik al behoorlijk onbegrijpelijk. Maar dat een man, een vader van een klasgenootje van mijn kind, zijn...

Start perineum massage

Start perineum massage
Deze onschuldige melding verschijnt maandagavond in mijn telefoonscherm. Het potje staat al geruime tijd paraat. De werking van het goedje is veelbelovend.

Bakerpraatjes en actieve baby in mijn buik

Bakerpraatjes en actieve baby in mijn buik
Ergens gelezen dat als je trek hebt in verse jus dat het een teken is dat je een jongen krijgt, dat zijn van die bakerpraatjes. Nog maar even lekker genieten.

Contact met je kindje blog Brenzen

Contact met je kindje blog Brenzen
Wanneer heb ik voor het laatst rustig op de bank gezeten met mijn handen op mijn buik, en mooie muziek aan, en gecommuniceerd met dat wezentje dat groeit en zich voedt met mijn lichaam?