Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van MommyLouise

MommyLouise   vriendin


Lees de berichten van MommyLouise

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Hoi allemaal, Alle mommy's to be gefeliciteerd. Leuk om van ieder iets te lezen over dezelfde week. 27 februari 2x getest, en 2 dikke strepen. De dag erna nog een keer en ja hoor, ook die zegt zwanger. Vk gebeld en pas 8 maart een afspraak. Ben nu in de 6e zwangerschaps week, maar 5 weken zwanger. Ik ben best nerveus, het is me eerste kindje en ik ben 18. Mijn vriend (25) en ik zijn dr wel blij mee, Dus weghalen is voor mij gewoon geen optie. Maar moet zeggen het is wel spannend nog. Niets gezien, gehoord of gevoeld. Op constante misselijkheid en hele zere boezem na dan :) Iemand met goede tips, of dezelfde ervaring? Zat namelijk wat te gluren op internet, en de forums leken best gezellig en geruststellend. Vele groetjes, Louisern

Laat een berichtje achter voor MommyLouise

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?

2   Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
Blog: "Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?"

We gaan voor een drieling

We gaan voor een drieling
Blog: "Toen kwam het moment waar we natuurlijk het zenuwachtigst voor waren, Baby C. Het blaasje was nog steeds vergroot. Het klepje was nog niet opengeschoten. Deze aandoening komt vaker voor"

Ziekenhuis controle en intake kraamzorg

Ziekenhuis controle en intake kraamzorg
Blog: "Ze legde uit welke taken de kraamzorg van de ouders overneemt. Van huishoudelijke taken tot het maken van een ontbijtje voor zowel moeder als vader. Prioriteit is echter moeder en kind."

Leuk om te lezen