Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van MommyLouise

MommyLouise   vriendin

Laatst gezien op 01-03-2018

Lees de berichten van MommyLouise

Onderwerp:  Geboorteclub oktober 2018

Hoi allemaal, Alle mommy's to be gefeliciteerd. Leuk om van ieder iets te lezen over dezelfde week. 27 februari 2x getest, en 2 dikke strepen. De dag erna nog een keer en ja hoor, ook die zegt zwanger. Vk gebeld en pas 8 maart een afspraak. Ben nu in de 6e zwangerschaps week, maar 5 weken zwanger. Ik ben best nerveus, het is me eerste kindje en ik ben 18. Mijn vriend (25) en ik zijn dr wel blij mee, Dus weghalen is voor mij gewoon geen optie. Maar moet zeggen het is wel spannend nog. Niets gezien, gehoord of gevoeld. Op constante misselijkheid en hele zere boezem na dan :) Iemand met goede tips, of dezelfde ervaring? Zat namelijk wat te gluren op internet, en de forums leken best gezellig en geruststellend. Vele groetjes, Louisern

Advertentie

Laat een berichtje achter voor MommyLouise

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Trippel trappel trippel trap

1   Trippel trappel trippel trap
Ik zit net een paar minuutjes als ik een kleine -plop- voel in de zijkant van mijn buik, jaaa! Ik weet wat dat is! Dat was zeker weten een heel klein eerste schopje!

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties
Vanaf dat moment voel je als aanstaande vader een orkaan aan emoties door je heengaan. Eerst een soort van innerlijke high-fives. Zo van -goed gedaan gozer- tot hele nieuwe discussies.

Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen

Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen
Toen ik naar buiten keek en de 20 centimeter sneeuw zag moest ik even slikken, maar zonder te mokken volgde ik het voorbeeld van manlief en deed mijn schoenen aan en dertig extra lagen.

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?
Hier ben ik weer, nu in de 18e week! Allereerst nog even de uitslag van het bloedonderzoek van de eerste trimester screening. De arts belde en zei dat op mijn leeftijd 37...

Het eerste babypakje uitkiezen

Het eerste babypakje uitkiezen
Van mij hoeft ook echt niet alles nieuw. Maar het eerste babypakje moet dat wel zijn. Het is inmiddels een heel ding geworden, haar Eerste Pakje. Ik heb een lange eisenlijst.

In Duitsland gaat alles goed met Firefly in week 23

In Duitsland gaat alles goed met Firefly in week 23
Eind 23e week alweer. Het is alsof het steeds mooier wordt. Althans zo voel ik het. Ik kan bijna de wekker erop gelijk zetten wanneer ik de kleine kan voelen.

Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett

Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett
Tim heeft mij tot grote verrassing met Oud en Nieuw ten huwelijk gevraagd en ik heb natuurlijk volmondig JA! gezegd om vervolgens knock-out in de kerstboom te belanden...