Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Aniek

Aniek   vriendin

Laatst gezien op 23-02-2018

Lees de berichten van Aniek

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub oktober 2018

Hoi Dames, wat leuk.om jullie verhalen te lezen. ik heb op 13 februari positief getest. Volgens mijn berekening zou ik nu 5 weken zwanger zijn. Volgende week naar de gynaecoloog voor een echo. Helaas bij mijn geen rozengeur en maneschijn. Mijn partner is.er namelijk minder blij mee. We hebben 2 gezonde kinderen die al aardig zelfstandig zijn. Afgelopen week veel verwarring en verdriet maar ik heb besloten om voor dit kleintje te gaan. Helaas kan ik mijn blijdschap thuis lastig delen, dus ik hoop dat ik dat bij jullie mag doen.

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Aniek

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Mijn zwangerschapsbrein op het werk

Mijn zwangerschapsbrein op het werk
Er waren zelfs steeds meer middagen waarin ik thuis lunchte, een schoonheidsslaapje hield en daarna achter mijn eigen laptop verder werkte. De productieve uren liepen hard achteruit.

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen
Mick! Ik voel iets in mijn onderbuik! Volgens mij is dat de baby die aan het schoppen is. Mick zegt: Meen je dat? Hoe voelt dat? Mag ik dat ook voelen?! Ik zeg: Daar moet je zwanger voo

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht
Dit was het laatste weekend samen met mijn hoogzwangere Katie, maar toch voelde dat niet meer zo. De baby is al zo nadrukkelijk aanwezig dat we niet meer echt met zijn tweeen zijn.

Carla is 6 weken zwanger

Carla is 6 weken zwanger
Ik ben nu 6 weken zwanger en voel me tot nu toe best goed, soms ben ik wel erg moe maar gelukkig slaapt mijn zoontje nog twee keer op een dag, dus als hij lekker naar zijn bedje gaat...

Kind van de wind

Kind van de wind
We voelen het beiden in ons lijf als er vuur in de lucht zit (onweer). Soms vraag ik me af, zal ons kind dat later ook hebben? Zal het een buitenkind zijn? Een kind van de wind?

Feestjes zonder wijntje of biertje

Feestjes zonder wijntje of biertje
Twee verjaardagen gingen soepel voorbij. Op de laatste verjaardag hebben we zelfs een wedstrijdje gedaan wie er meer zwanger lijkt; mijn zwager of ik. Wat vind jij?

Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk

Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk
Ons gezin wordt verrijkt met een tweede jongen! Mijn 14 maanden oude zoon wordt grote broer! Je leven wordt omgegooid met een baby/peuter en nu komt er een tweede aan. Twee jongens onde