Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van ShanaP

ShanaP   vriendin


Ik ben student verpleegkunde. Ik woon samen met Bart, wij zijn in mei 2018 2 jaar samen. We hebben twee katten, Jefke en Kathar. \r\nIk ben nu voor de eerste keer in verwachting, en dolgelukkig!

Lees de berichten van ShanaP

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

Dag iedereen! Ik ben Shana, 25 jaar, student verpleegkunde en voor de eerste keer in verwachting! We zijn heel blij natuurlijk, ik wil dit al zo lang. Sinds november ongeveer beginnen 'proberen'. Elke keer hopen dat ik niet ongesteld werd... Testen lagen klaar in het toilet. En nu dus prijs! Net 6 weken, uitgerekend op 19 oktober. Het moeilijkste nu is zwijgen! Onze ouders zijn op de hoogte, onze siblings en 1 vriendin van mij. Van symptomen heb ik vooral last van opgezwollen borsten, ik draag al geen gewone bh meer, maar zo'n comfort-ding. Zalig! En ook heel vermoeid. En honger! Ik lees hier veel over miskramen, tot welke weken heb je daar nog veel kans toe? Heel veel succes iedereen!

Laat een berichtje achter voor ShanaP

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in
Blog: "Ik ging de ziektewet in. Ik kon niet anders. Stichting Hg daar had ik heel veel aan. Die meiden maakte hetzelfde mee als ik. Hg is overleven en doorgaan. "

Zwanger in 2017

Zwanger in 2017
Blog: "Ik wens alle mommys en mommys-to-be een geweldig en heel gelukkig 2017! Een jaar waarin je je buik nog verder zal zien groeien, net als je nieuwsgierigheid naar je baby."

Carla is 7 weken zwanger

Carla is 7 weken zwanger
Blog: "We zijn al bijna weer in week 7 van mijn zwangerschap, wat gaat het nu eigenlijk al hard! Het lijkt wel, nu ik al een kindje heb, dat de tijd veel harder gaat."

Leuk om te lezen