Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van ShanaP

ShanaP   vriendin

Laatst gezien op 28-03-2018

Ik ben student verpleegkunde. Ik woon samen met Bart, wij zijn in mei 2018 2 jaar samen. We hebben twee katten, Jefke en Kathar. \r\nIk ben nu voor de eerste keer in verwachting, en dolgelukkig!

Lees de berichten van ShanaP

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub oktober 2018

Dag iedereen! Ik ben Shana, 25 jaar, student verpleegkunde en voor de eerste keer in verwachting! We zijn heel blij natuurlijk, ik wil dit al zo lang. Sinds november ongeveer beginnen 'proberen'. Elke keer hopen dat ik niet ongesteld werd... Testen lagen klaar in het toilet. En nu dus prijs! Net 6 weken, uitgerekend op 19 oktober. Het moeilijkste nu is zwijgen! Onze ouders zijn op de hoogte, onze siblings en 1 vriendin van mij. Van symptomen heb ik vooral last van opgezwollen borsten, ik draag al geen gewone bh meer, maar zo'n comfort-ding. Zalig! En ook heel vermoeid. En honger! Ik lees hier veel over miskramen, tot welke weken heb je daar nog veel kans toe? Heel veel succes iedereen!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor ShanaP

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders
Wat voel ik me anders dan toen ik van de eerste 17 weken zwanger was. Toen kon je me opdweilen. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn man was dolblij, maar voor mij was het schrikken.

Papablog - Ik ben ook zwanger - 13 Sterrenbeelden

Papablog - Ik ben ook zwanger - 13 Sterrenbeelden
Wist je dat er eigenlijk 13 sterrenbeelden zijn? Ik heb na een turbulente periode besloten om de laatste weken voor de bevalling en de kraamtijd zo close mogelijk met haar te zijn.

Onze hond reageert zo lief op de baby in mijn buik

Onze hond reageert zo lief op de baby in mijn buik
Vandaag zat onze hond op mijn schoot toen de baby in mijn buik begon te schoppen. Precies op de plek waar Rosie met haar pootje zat. En wat er toen gebeurde was zo mooi...

Carla is 10 weken zwanger

Carla is 10 weken zwanger
Alweer 10 weken zwanger!! We hebben afgelopen week een echo gehad, het zag er gelukkig allemaal goed uit. Het kindje bewoog al alle kanten op. Het hartje klopte als een speer!

Feestjes zonder wijntje of biertje

Feestjes zonder wijntje of biertje
Twee verjaardagen gingen soepel voorbij. Op de laatste verjaardag hebben we zelfs een wedstrijdje gedaan wie er meer zwanger lijkt; mijn zwager of ik. Wat vind jij?

Zwangerschapsyoga niets voor mij

2   Zwangerschapsyoga niets voor mij
De groep reageert verschrikt. Clarisse gaat - naar eigen zeggen - door een hele zware periode. En daar wil zij het bij laten. Een enkeling fluistert haar snel iets toe.

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht
Dit was het laatste weekend samen met mijn hoogzwangere Katie, maar toch voelde dat niet meer zo. De baby is al zo nadrukkelijk aanwezig dat we niet meer echt met zijn tweeen zijn.