Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Vinshi

Vinshi   vriendin

Laatst gezien op 08-02-2018

Lees de berichten van Vinshi

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub oktober 2018

December bleek ik zwanger, door medicatie direct een echo... niks te zien, alleen een verdikte baarmoedermond... was het dan zo pril? Bloedtesten gaf hcg aan maar,laag 52, bij thuiskomst kreeg ik ongesteldheidpijn en bij plassen een veeg bruin bloed de volgende dag rood, en de dagen volgend steeds meer vloeien, bloedtesten wees uit hcg 19 dus ik had een miskraam.\r\nDe eerste veeg bruin bloed was op 8 jan. \r\nNu nog steeds niet ongesteld. Zou afgelopen maandag zijn als je de berekeningen volgt voorheen.\r\nNu heb ik al daaaaagen een onbehaaglijk gevoel in Mn onderbuik. Mn astma is rustiger, Mn borsten groter en sinds vandaag een pijnlijke onderrug.\r\nVanmorgen getest met action test maar negatief.\r\nGisteren bij plassen een veegje rosé rood bloed ik dacht nu word ik ongesteld maar niks... wat een onzekerheid want ik lees dat je lijf ook wel eens meer de tijd nodig heeft om te herstellen na miskraam. Dus miss houd mijn lijf mij wel voor de gek met die vage klachten...\r\nEnerzijds denk ik ik weet het zeker anderzijds weet ik laat het los miss ben je gek..... volgens berekening zou ik dan 15 okt uitgerekend zijn....\r\nSpannend hoor

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub oktober 2018

Ik heb vorige maand een miskraam gehad. Nu benieuwd, wachten op ongesteld of toch??? Wacht nog een week met testen. Heb vorig jaar borstverkleining gehad. Nu pijn in een tepel, droge huid en vocht in Mn onderbenen. Zo benieuwd

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Vinshi

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Groep-B-streptokokken en bruiloft

Groep-B-streptokokken en bruiloft
Eenmaal thuis zoek ik op internet naar GBS. Het blijkt niet zo onschuldig als ik dacht en geschrokken lees ik verder. Aan het eind van de middag haal ik de tabletten op bij de apotheek.

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht
40 weken duurt de gemiddelde zwangerschap. Het wachten duurt eeuwen, want je wilt je kleine wonder nu wel eens live ontmoeten! En die buik lijkt wel 3 keer zo zwaar.

3 maanden zwanger alweer en een verslaving erbij

3 maanden zwanger alweer en een verslaving erbij
Mijn vierde blog alweer… 3 maanden zwanger. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. In mijn vorige blog schreef ik over de provisorische echo bij de huisarts en hoe zeer ik hoopte dat onze

De 3B-s: bed, bank en bad

De 3B-s: bed, bank en bad
Ik had een mooi boek over de 3 B-s: bed, bank en bad. Ik maak er momenteel gretig gebruik van. Aangezien ik ziekgemeld ben, geef ik ook gewoon toe aan hoe ik me voel.

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft
Ik voel vocht langs mijn benen lopen. Alsof je tijdens je menstruatie staat te lekken. Ben ik dat of is het douchewater? Ik buig door mijn knieen. Een plens vruchtwater verschijnt.

Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen

Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen
De eenkindpolitiek ervoor gezorgd dat de Chinese vrouwen maar 1x in hun leven zwanger mochten worden. Chinese vrouwen worden geacht hun leven stop te zetten zodra ze zwanger zijn.

Is die ene roze wolk ook voor mij

Is die ene roze wolk ook voor mij
Dat ik misselijk zou zijn, of nog meer last van mijn rug zou hebben oke, maar ik zou er zeker toch wel van genieten? Het is bijna een taboe om te zeggen: zwanger zijn is niks voor mij.