Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Vinshi

Vinshi   vriendin


Lees de berichten van Vinshi

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

December bleek ik zwanger, door medicatie direct een echo... niks te zien, alleen een verdikte baarmoedermond... was het dan zo pril? Bloedtesten gaf hcg aan maar,laag 52, bij thuiskomst kreeg ik ongesteldheidpijn en bij plassen een veeg bruin bloed de volgende dag rood, en de dagen volgend steeds meer vloeien, bloedtesten wees uit hcg 19 dus ik had een miskraam. De eerste veeg bruin bloed was op 8 jan. Nu nog steeds niet ongesteld. Zou afgelopen maandag zijn als je de berekeningen volgt voorheen. Nu heb ik al daaaaagen een onbehaaglijk gevoel in Mn onderbuik. Mn astma is rustiger, Mn borsten groter en sinds vandaag een pijnlijke onderrug. Vanmorgen getest met action test maar negatief. Gisteren bij plassen een veegje rosé rood bloed ik dacht nu word ik ongesteld maar niks... wat een onzekerheid want ik lees dat je lijf ook wel eens meer de tijd nodig heeft om te herstellen na miskraam. Dus miss houd mijn lijf mij wel voor de gek met die vage klachten... Enerzijds denk ik ik weet het zeker anderzijds weet ik laat het los miss ben je gek..... volgens berekening zou ik dan 15 okt uitgerekend zijn.... Spannend hoor

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

Ik heb vorige maand een miskraam gehad. Nu benieuwd, wachten op ongesteld of toch??? Wacht nog een week met testen. Heb vorig jaar borstverkleining gehad. Nu pijn in een tepel, droge huid en vocht in Mn onderbenen. Zo benieuwd

Laat een berichtje achter voor Vinshi

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap

1   Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap
Blog: "Deze zwangerschap maanden blijken een mooie cursus loslaten te zijn. Waar ik in de eerste weken bezig was met alle regeldingen, krijgen onzekerheden nu langzaam maar zeker de overhand."

Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett

Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett
Blog: "Tim heeft mij tot grote verrassing met Oud en Nieuw ten huwelijk gevraagd en ik heb natuurlijk volmondig JA! gezegd om vervolgens knock-out in de kerstboom te belanden..."

Carla is 7 weken zwanger

Carla is 7 weken zwanger
Blog: "We zijn al bijna weer in week 7 van mijn zwangerschap, wat gaat het nu eigenlijk al hard! Het lijkt wel, nu ik al een kindje heb, dat de tijd veel harder gaat."

Leuk om te lezen