Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Vinshi

Vinshi   vriendin


Lees de berichten van Vinshi

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

December bleek ik zwanger, door medicatie direct een echo... niks te zien, alleen een verdikte baarmoedermond... was het dan zo pril? Bloedtesten gaf hcg aan maar,laag 52, bij thuiskomst kreeg ik ongesteldheidpijn en bij plassen een veeg bruin bloed de volgende dag rood, en de dagen volgend steeds meer vloeien, bloedtesten wees uit hcg 19 dus ik had een miskraam. De eerste veeg bruin bloed was op 8 jan. Nu nog steeds niet ongesteld. Zou afgelopen maandag zijn als je de berekeningen volgt voorheen. Nu heb ik al daaaaagen een onbehaaglijk gevoel in Mn onderbuik. Mn astma is rustiger, Mn borsten groter en sinds vandaag een pijnlijke onderrug. Vanmorgen getest met action test maar negatief. Gisteren bij plassen een veegje rosé rood bloed ik dacht nu word ik ongesteld maar niks... wat een onzekerheid want ik lees dat je lijf ook wel eens meer de tijd nodig heeft om te herstellen na miskraam. Dus miss houd mijn lijf mij wel voor de gek met die vage klachten... Enerzijds denk ik ik weet het zeker anderzijds weet ik laat het los miss ben je gek..... volgens berekening zou ik dan 15 okt uitgerekend zijn.... Spannend hoor

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

Ik heb vorige maand een miskraam gehad. Nu benieuwd, wachten op ongesteld of toch??? Wacht nog een week met testen. Heb vorig jaar borstverkleining gehad. Nu pijn in een tepel, droge huid en vocht in Mn onderbenen. Zo benieuwd

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Vinshi

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Zwanger met een hoofdletter Z

Zwanger met een hoofdletter Z
In een klap ben ik me bewust van een nieuwe fase: ik ben Zwanger met een hoofdletter Z. Het is wel even wennen nu zo echt zichtbaar zwanger te zijn.

Extra zwaar om zwanger te zijn in deze warme zomer

Extra zwaar om zwanger te zijn in deze warme zomer
Ik ben inmiddels ruim 32 weken zwanger en ik vind het een heerlijk idee om straks mijn kleintje in mijn armen te kunnen houden. Het is wel zwaar om zwanger te zijn in de zomer.

Mijn veranderende lichaam

Mijn veranderende lichaam
Na weken van zwangerschapskwalen ellende, is dat nu eindelijk over. Nu proberen de kilos een beetje in toom te houden, want ik moet volgende week toch echt in mijn trouwjurk passen.

Voel ik mijn baby voor het eerst bewegen?

Voel ik mijn baby voor het eerst bewegen?
Ontspannen lig ik op mijn rug met mijn hand op mijn buik. Ik duw lichtjes en verplaatst mijn hand van links naar rechts. In mijn achterhoofd klinkt de verloskundige: Je placenta ligt...

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg
De door mijn lijf gierende hormonen zorgen voor geheel nieuwe sensaties en reacties. Toch doen die episoden niets af aan mijn basis gevoel, in het hier en nu klopt mijn leven simpelweg.

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft
Ik voel vocht langs mijn benen lopen. Alsof je tijdens je menstruatie staat te lekken. Ben ik dat of is het douchewater? Ik buig door mijn knieen. Een plens vruchtwater verschijnt.

Welke kleding kan jij nog aan? blog Roosje

Welke kleding kan jij nog aan? blog Roosje
Een ramp. Kan nog maar weinig broeken aan en moet het nu echt hebben van de sportbroek en zwangerschapsbroek die ik nog had van nummer 1. Toch vind ik het zonde om nog kleding te kopen.