Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin


Ik ben Els, 34, Vlaams, wonende in Duitsland (net over de grens) met een Nederlandse partner. Dit zou mijn eerste kindje worden. Mijn partner heeft drie kinderen uit vorige huwelijk. Verder werk ik zelfstandig als psychologe.

Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub september 2018

Smileys worden omgezet in vraagtekens, sorry:) Ik ben trouwens 34 jaar en dit zou mijn eerste kindje worden. Mijn partner is 45 en heeft drie kinderen uit zijn vorige huwelijk. We zijn beiden zelfstandig, ik psychologe en hij in de bouwsector.

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub september 2018

Dag iedereen! Van harte gefeliciteerd! Ik weet van zaterdag dat ik zwanger ben (nu 4 weken, 5 dagen)Ook ik vind het allemaal heel erg spannend!! Mijn partner is Nederlands en ik Vlaams en we wonen kn Duitsland. Lekker ingewikkeld ???? Voor prenatale zorg ga jk naar belgie omdat ik daar verzekerd ben. Donderdag eerste controle bij de huisarts!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Rust houden en ziekteverlof opnemen

Rust houden en ziekteverlof opnemen
Nu zit ik hier te typen, het is amper 10:00 uur. Ik ben 28 weken en 3 dagen, volgende week is de bruiloft en ik mag niet meer werken. Zou het nog even blijven zitten?

Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?

1   Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger
Waar ik het meeste naar uitkijk? Naar die blik van mijn vriend wanneer hij haar voor het eerst zal zien. Het moment dat hij ons kleine meisje in zijn armen kan nemen. De liefde...

Uitgedroogd door extreme misselijkheid

Uitgedroogd door extreme misselijkheid
Ik heb Danny gesmeekt om thuis te blijven, omdat ik voelde dat het niet goed met me ging. We zijn naar de huisarts gegaan en die verwees mij door naar het ziekenhuis, ik was uitgedroogd

Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal

Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal
Op een dag werden de harden buiken zo hevig dat ik dacht dat de bevalling (veel te vroeg, ik was 37 weken zwanger) begonnen was. Wij naar het ziekenhuis waar ik weeen remmers kreeg.

Zwanger op vakantie met peuter in Canada

Zwanger op vakantie met peuter in Canada
10 weken zwanger en onderweg naar Canada. Gelukkig geen zwangerschapskwaaltjes, dus vol goede moed het vliegtuig in. Vooral alle focus op onze kleine vent. Een vlucht van ca. 7 uur, hoe

Carla is 6 weken zwanger

Carla is 6 weken zwanger
Ik ben nu 6 weken zwanger en voel me tot nu toe best goed, soms ben ik wel erg moe maar gelukkig slaapt mijn zoontje nog twee keer op een dag, dus als hij lekker naar zijn bedje gaat...