Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin

Laatst gezien op 15-01-2018

Ik ben Els, 34, Vlaams, wonende in Duitsland (net over de grens) met een Nederlandse partner. Dit zou mijn eerste kindje worden. Mijn partner heeft drie kinderen uit vorige huwelijk. Verder werk ik zelfstandig als psychologe.

Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub september 2018

Smileys worden omgezet in vraagtekens, sorry:)\r\nIk ben trouwens 34 jaar en dit zou mijn eerste kindje worden. Mijn partner is 45 en heeft drie kinderen uit zijn vorige huwelijk. We zijn beiden zelfstandig, ik psychologe en hij in de bouwsector.

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub september 2018

Dag iedereen! Van harte gefeliciteerd! Ik weet van zaterdag dat ik zwanger ben (nu 4 weken, 5 dagen)Ook ik vind het allemaal heel erg spannend!! Mijn partner is Nederlands en ik Vlaams en we wonen kn Duitsland. Lekker ingewikkeld ???? Voor prenatale zorg ga jk naar belgie omdat ik daar verzekerd ben. Donderdag eerste controle bij de huisarts!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Zwangerschap gaat nu heel snel

Zwangerschap gaat nu heel snel
Ik ben zo nieuwsgierig, mijn hersenen maken overuren met vragen zoals welke kleur kinderwagen wordt, hoe we de kinderkamer gaan inrichten, thema's etc.

Oei, wat groeit mijn buik!

Oei, wat groeit mijn buik!
Iedere week merk ik dat mijn buik gestaag groeit. Mede doordat vrienden dit zonder enige gene uitroepen! Goh, het gaat nu wel heel hard he?! Niet alleen zie ik het aan mijn omvang, maar

Met hoge koorts in het ziekenhuis

Met hoge koorts in het ziekenhuis
Ik hoopte dat de doktoren gisteren aan de hand van een urinekweek kon zien waar de koorts vandaan komt. Als de artsen maar weten waar het vandaan komt, dan kan ik antibiotica krijgen in

Wat kost een baby nou?

Wat kost een baby nou?
Dat een baby al voor de geboorte flink wat kost weet elke zwangere en dat het hummeltje na de geboorte ook beslag legt op het salaris is natuurlijk niets onbekends. Een baby kost geld.

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap
Hoe heeft Dyna s moeder het ervaren dat Dyna ook zo jong moeder is geworden? Toen Dyna met 19 jaar zwanger was, was ze koppig: Ik weet wat ik doe en ik ga niet dezelfde fouten maken.

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren.

Trippel trappel trippel trap

1   Trippel trappel trippel trap
Ik zit net een paar minuutjes als ik een kleine -plop- voel in de zijkant van mijn buik, jaaa! Ik weet wat dat is! Dat was zeker weten een heel klein eerste schopje!