Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Mj

Mj   vriendin

Uitgerekende datum 16-04-2019    â€˘   37 weken zwanger
Lid van Geboorteclub april 2019

Hallo allemaal, ik ben 24 jaar en mijn vriend en ik hebben 3 weken terug besloten om te stoppen met anticonceptie! Ontrekkingsbloeding gehad en nu gaat het dan toch echt beginnen. Ik ben heel erg nieuwsgierig wat er allemaal gaat gebeuren en we hebben er heel veel zin in. Toch moet ik toegeven dat ik in de nacht nog wel is paniekerig wakker kan worden en mezelf uren afvraag of ik/We er klaar voor zijn ect. Maar als ik de volgende ochtend wakker word kan ik weer heerlijk weg dromen bij het idee dat we over een poosje misschien wel een hoopje liefde en een mooie mix van ons samen mogen gaan verwelkomen. Fijn dat sites zoals dit bestaan, omdat er nog niks is en in mijn omgeving ik eigenlijk wel de eerste ben mis ik soms wel een vrouw om mee te kletsen. Ik hoop hier veel te kunnen delen en lezen en natuurlijk ook leren! Mocht het zover zijn, dan zal ik het delen. Liefs MJ

Laat een berichtje achter voor Mj

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Brussel en onze kleurrijke toekomst Brussel en onze kleurrijke toekomst

Brussel en onze kleurrijke toekomst
Blog: "Ik besef dat de wereld waarin onze kinderen op zullen groeien een andere is dan de wereld waarin mijn ouders mij los lieten."

Carla is 7 weken zwanger Carla is 7 weken zwanger

Carla is 7 weken zwanger
Blog: "We zijn al bijna weer in week 7 van mijn zwangerschap, wat gaat het nu eigenlijk al hard! Het lijkt wel, nu ik al een kindje heb, dat de tijd veel harder gaat."

Uitslag onderzoek zwangerschapscholestase Uitslag onderzoek zwangerschapscholestase

Uitslag onderzoek zwangerschapscholestase
Blog: "Laat ik allereerst mijn blog beginnen met GOED nieuws! De uitslag van de zwangerschapscholestase test was positief en ik heb het niet! Ook al gingen we er zelf ook niet vanuit dat het w"

Leuk om te lezen!