Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Mj

Mj   vriendin

Uitgerekende datum 16-04-2019    •   28 weken zwanger
Lid van Geboorteclub april 2019

Hallo allemaal, ik ben 24 jaar en mijn vriend en ik hebben 3 weken terug besloten om te stoppen met anticonceptie! Ontrekkingsbloeding gehad en nu gaat het dan toch echt beginnen. Ik ben heel erg nieuwsgierig wat er allemaal gaat gebeuren en we hebben er heel veel zin in. Toch moet ik toegeven dat ik in de nacht nog wel is paniekerig wakker kan worden en mezelf uren afvraag of ik/We er klaar voor zijn ect. Maar als ik de volgende ochtend wakker word kan ik weer heerlijk weg dromen bij het idee dat we over een poosje misschien wel een hoopje liefde en een mooie mix van ons samen mogen gaan verwelkomen. Fijn dat sites zoals dit bestaan, omdat er nog niks is en in mijn omgeving ik eigenlijk wel de eerste ben mis ik soms wel een vrouw om mee te kletsen. Ik hoop hier veel te kunnen delen en lezen en natuurlijk ook leren! Mocht het zover zijn, dan zal ik het delen. Liefs MJ

Laat een berichtje achter voor Mj

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Rust houden en ziekteverlof opnemen

Rust houden en ziekteverlof opnemen
Blog: "Nu zit ik hier te typen, het is amper 10:00 uur. Ik ben 28 weken en 3 dagen, volgende week is de bruiloft en ik mag niet meer werken. Zou het nog even blijven zitten?"

Mag het een maatje meer zijn?

2   Mag het een maatje meer zijn?
Blog: "Ik ben nu tien weken zwanger en ik pas slechts als rollade in een medium broekje. Ik word uitgelachen door mijn spiegelbeeld. ‘ieder pondje gaat door het mondje’ roept ze me toe."

Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett

Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett
Blog: "Tim heeft mij tot grote verrassing met Oud en Nieuw ten huwelijk gevraagd en ik heb natuurlijk volmondig JA! gezegd om vervolgens knock-out in de kerstboom te belanden..."

Leuk om te lezen