Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Mj

Mj   vriendin

Uitgerekende datum 16-04-2019

Hallo allemaal, ik ben 24 jaar en mijn vriend en ik hebben 3 weken terug besloten om te stoppen met anticonceptie! Ontrekkingsbloeding gehad en nu gaat het dan toch echt beginnen. Ik ben heel erg nieuwsgierig wat er allemaal gaat gebeuren en we hebben er heel veel zin in. Toch moet ik toegeven dat ik in de nacht nog wel is paniekerig wakker kan worden en mezelf uren afvraag of ik/We er klaar voor zijn ect. Maar als ik de volgende ochtend wakker word kan ik weer heerlijk weg dromen bij het idee dat we over een poosje misschien wel een hoopje liefde en een mooie mix van ons samen mogen gaan verwelkomen. Fijn dat sites zoals dit bestaan, omdat er nog niks is en in mijn omgeving ik eigenlijk wel de eerste ben mis ik soms wel een vrouw om mee te kletsen. Ik hoop hier veel te kunnen delen en lezen en natuurlijk ook leren! Mocht het zover zijn, dan zal ik het delen. Liefs MJ

Laat een berichtje achter voor Mj

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje

Maagzuur en rare kwaaltjes
Blog: "Ja, ik ben nu 27 weken en begin nu echt wel me razend te irriteren aan het zwangerschapskwaaltje MAAGZUUR… Herkennen jullie deze zwangerschapskwalen met 27 weken?"

De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie

Supermarkt nachtmerrie
Blog: "Zwanger zijn is een hele uitdaging en dan met name wat je wel en vooral wat je niet mag eten. Had ik de vorige keer al gezegd dat het mij vies tegen valt? Hoe 4-gangen verrassingsdiner?"

Dromen over ons kindje, ik kijk er zo naar uit! Dromen over ons kindje, ik kijk er zo naar uit!

Dromen over ons kindje
Blog: "Ik heb overal zin in en ik kijk er zo naar uit, op de bevalling na, eerlijk gezegd. Bang voor de pijn, maar ook voor hoelang het zal duren en hoelang we moeten wachten."

Leuk om te lezen!