Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Mj

Mj   vriendin

Uitgerekende datum 16-04-2019    â€˘   19 weken zwanger
Lid van Geboorteclub april 2019

Hallo allemaal, ik ben 24 jaar en mijn vriend en ik hebben 3 weken terug besloten om te stoppen met anticonceptie! Ontrekkingsbloeding gehad en nu gaat het dan toch echt beginnen. Ik ben heel erg nieuwsgierig wat er allemaal gaat gebeuren en we hebben er heel veel zin in. Toch moet ik toegeven dat ik in de nacht nog wel is paniekerig wakker kan worden en mezelf uren afvraag of ik/We er klaar voor zijn ect. Maar als ik de volgende ochtend wakker word kan ik weer heerlijk weg dromen bij het idee dat we over een poosje misschien wel een hoopje liefde en een mooie mix van ons samen mogen gaan verwelkomen. Fijn dat sites zoals dit bestaan, omdat er nog niks is en in mijn omgeving ik eigenlijk wel de eerste ben mis ik soms wel een vrouw om mee te kletsen. Ik hoop hier veel te kunnen delen en lezen en natuurlijk ook leren! Mocht het zover zijn, dan zal ik het delen. Liefs MJ

Laat een berichtje achter voor Mj

Artikel gelezen en nu?

  1. Wordt vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Feacebook of Whatsapp

Blogs over zwangerschap

Extra zwaar om zwanger te zijn in deze warme zomer

Extra zwaar om zwanger te zijn in deze warme zomer
Blog: "Ik ben inmiddels ruim 32 weken zwanger en ik vind het een heerlijk idee om straks mijn kleintje in mijn armen te kunnen houden. Het is wel zwaar om zwanger te zijn in de zomer."

Zwanger en onzeker of het allemaal goed gaat

Zwanger en onzeker of het allemaal goed gaat
Blog: "De hele week kijk ik af en toe even stiekem naar de afdruk van de echo. Hoe blij kan je met zo iets kleins zijn? Ik kan je vertellen Heel Blij! Maar jeetje wat wordt je er onzeker van. "

Me myself as a single mom | Gr-Oei ik word single-mom

Me myself as a single mom | Gr-Oei ik word single-mom
Blog: "Ik vind het steeds fijn om met mensen te praten over mijn zwangerschap. Maar het vervelende aan deze gesprekken is dat je steeds op een punt komt van de nieuwsgierigheid naar de vader."