Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Mellie

Mellie   vriendin

Laatst gezien op 21-03-2018

Kinderen van Mellie

baby

Liam zoon van Mellie is geboren op Tuesday 31 July 2012

Lees de berichten van Mellie

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub oktober 2018

Na anderhalf jaar proberen om zwanger te worden was het in november eindelijk zover maar helaas met 6 weken een miskraam gehad. Nu gelijk de 1e ronde weer zwanger, we hadden geen idee.. Echt ongesteld was ik niet geworden maar het duurde zolang, dus uiteindelijk zondag een test gedaan en vandaag 6 weken zwanger! Maar we zijn voorzichtig blij, wat als het nog een keer mis gaat.. Volgende week naar de verloskundige, hopelijk blijft deze plakken en kunnen we gaan genieten.

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Mellie

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Seksueel vlammetje en een knisperend bed

Seksueel vlammetje en een knisperend bed
Ik blijk niet de enige. Ik heb gewoon steeds het idee dat er iemand meekijkt, biechtte een vriendin op. Nu de allerlaatste weken met een buik die ik volledig heb omarmd.

Zwangerschap en sporten

Zwangerschap en sporten
Mag je sporten tijdens je zwangerschap, of mag het niet? Is het echt schadelijk voor je baby? Ik heb altijd gesport, voornamelijk hardlopen. Ik ben met de pil gestopt.

Trippel trappel trippel trap

1   Trippel trappel trippel trap
Ik zit net een paar minuutjes als ik een kleine -plop- voel in de zijkant van mijn buik, jaaa! Ik weet wat dat is! Dat was zeker weten een heel klein eerste schopje!

Goede groeiecho en creatief in de babykamer

1   Goede groeiecho en creatief in de babykamer
In de afgelopen 8 weken is er weer zoveel gebeurd. Zo zit ik al sinds 28 weken zwangerschap ziek thuis. In verband met de groeiachterstand van het kindje moet ik volledige rust houden.

Belangrijkste beslissingen tijdens je zwangerschap

Belangrijkste beslissingen tijdens je zwangerschap
In deze blog ga ik het hebben over wat voor mij de belangrijkste beslissingen waren in mijn zwangerschap tot nu toe en waarom die beslissingen voor mij zo belangrijk waren.

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen
Mick! Ik voel iets in mijn onderbuik! Volgens mij is dat de baby die aan het schoppen is. Mick zegt: Meen je dat? Hoe voelt dat? Mag ik dat ook voelen?! Ik zeg: Daar moet je zwanger voo

Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk

Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk
Ons gezin wordt verrijkt met een tweede jongen! Mijn 14 maanden oude zoon wordt grote broer! Je leven wordt omgegooid met een baby/peuter en nu komt er een tweede aan. Twee jongens onde