Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Sen

Sen   vriendin


Lees de berichten van Sen

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

Beste Jerlie, Ik voel met je mee, ik heb in november een miskraam gehad en daarna had ik het gevoel + alle symptomen dat ik zwanger was maar de testen bleven negatief. Precies het zelfde als wat jij beschrijft. Echter na precies 6 weken werd ik ongesteld. Ik was ontzettend teleurgesteld. Ik heb alles op mij af laten komen en rustig aan gedaan. Nu ben ik er gisteren achtergekomen dat ik 4 weken zwanger ben, aan de ene kant super blij maar aan de andere kant ook erg onzeker. Ik wens je heel veel succes en ik hoop dat je heel snel een positieve test in je hand hebt.

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

Net een miskraam achter de rug, na de miskraam had ik sterk het gevoel weer zwanger te zijn. Alle symtomen die ik dus de eerste keer ook had. Echter 6 weken na de miskraam werdt ik weer heftig ongesteld, ik was heel erg teleurgesteld. Maar aan de andere kan had ik er ook vrede mee. Nu heb ik afgelopen weekend diverse testen gedaan, de meeste testen zag ik niks. Toevallig was ik er 1 vergeten weg te gooien en ik zag in de avond dat er een licht roze streepje zichtbaar was. Ik weet dus niet of ik hier op moet rekenen of niet, zondag nogmaals een test gedaan en zag in mijn ogen weer een heel licht roze streepje. Nu twijfel ik aan me zelf, zie ik dit omdat ik het zoooo graag wil zien? Mijn partner is niet thuis zodat ik hem kan vragen wat hij ziet. Vanmiddag na het werk maar eens een digitale tester halen #spannendetijden

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Sen

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Kind van de wind

Kind van de wind
We voelen het beiden in ons lijf als er vuur in de lucht zit (onweer). Soms vraag ik me af, zal ons kind dat later ook hebben? Zal het een buitenkind zijn? Een kind van de wind?

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger
Waar ik het meeste naar uitkijk? Naar die blik van mijn vriend wanneer hij haar voor het eerst zal zien. Het moment dat hij ons kleine meisje in zijn armen kan nemen. De liefde...

ikbenZwanger bloggers

ikbenZwanger bloggers
De website ikbenZwanger.com is een onafhankelijke website voor en door vrouwen. Samen willen we de wereld van (bijna) zwangeren een beetje mooier maken. Met 10.000 bezoekers per dag.

Naar de Negenmaandenbeurs en eigenwijze pretecho blog

1   Naar de Negenmaandenbeurs en eigenwijze pretecho blog
Wat is er de afgelopen weken een hoop gebeurd. Zo zijn mijn moeder en ik naar de Negenmaandenbeurs geweest. Dit was allemaal door mijn schoonzus geregeld, echt super leuk.

De 10 musthaves voor elke zwangere

De 10 musthaves voor elke zwangere
Wat heb je echt nodig tijdens je zwangerschap? Victoria vertelt over haar 10 favoriete musthaves waar zij achterkwam tijdens haar zwangerschap zodat jij heel doelgericht kan shoppen.

Start perineum massage

Start perineum massage
Deze onschuldige melding verschijnt maandagavond in mijn telefoonscherm. Het potje staat al geruime tijd paraat. De werking van het goedje is veelbelovend.

De combinatietest 3d echo blog 13 weken

De combinatietest 3d echo blog 13 weken
Vandaag weer bij de frauenartz geweest voor de combinatie test. De nekplooi meting en bloed onderzoek. De arts heeft van alles gemeten. Armpjes, beentjes, het hoofdje en de nekplooi hee