Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Sen

Sen   vriendin


Lees de berichten van Sen

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

Beste Jerlie, Ik voel met je mee, ik heb in november een miskraam gehad en daarna had ik het gevoel + alle symptomen dat ik zwanger was maar de testen bleven negatief. Precies het zelfde als wat jij beschrijft. Echter na precies 6 weken werd ik ongesteld. Ik was ontzettend teleurgesteld. Ik heb alles op mij af laten komen en rustig aan gedaan. Nu ben ik er gisteren achtergekomen dat ik 4 weken zwanger ben, aan de ene kant super blij maar aan de andere kant ook erg onzeker. Ik wens je heel veel succes en ik hoop dat je heel snel een positieve test in je hand hebt.

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

Net een miskraam achter de rug, na de miskraam had ik sterk het gevoel weer zwanger te zijn. Alle symtomen die ik dus de eerste keer ook had. Echter 6 weken na de miskraam werdt ik weer heftig ongesteld, ik was heel erg teleurgesteld. Maar aan de andere kan had ik er ook vrede mee. Nu heb ik afgelopen weekend diverse testen gedaan, de meeste testen zag ik niks. Toevallig was ik er 1 vergeten weg te gooien en ik zag in de avond dat er een licht roze streepje zichtbaar was. Ik weet dus niet of ik hier op moet rekenen of niet, zondag nogmaals een test gedaan en zag in mijn ogen weer een heel licht roze streepje. Nu twijfel ik aan me zelf, zie ik dit omdat ik het zoooo graag wil zien? Mijn partner is niet thuis zodat ik hem kan vragen wat hij ziet. Vanmiddag na het werk maar eens een digitale tester halen #spannendetijden

Laat een berichtje achter voor Sen

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
Blog: "In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren."

Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap

1   Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap
Blog: "Deze zwangerschap maanden blijken een mooie cursus loslaten te zijn. Waar ik in de eerste weken bezig was met alle regeldingen, krijgen onzekerheden nu langzaam maar zeker de overhand."

Erkenning van ons kindje bij de gemeente Erkenning van ons kindje bij de gemeente

Erkenning van ons kindje bij de gemeente
Blog: "Wij zijn niet getrouwd en daarom moesten we bij de gemeente de erkenning van de ongeboren vrucht aanvragen. Dan gebeurt er iets waar ik zelf geen seconde over na had gedacht."

Leuk om te lezen