Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Roxanne

Roxanne   vriendin

Laatst gezien op 28-03-2018

Kinderen van Roxanne

baby

Evy dochter van Roxanne is geboren op Thursday 18 December 2014

Lees de berichten van Roxanne

Onderwerp:  Zwangerschap8 weken zwanger

Ook ik ben in april uitgeteld van ons 2de wondertje! Ben nu 6 weken.. en vind het allemaal heel erg spannend... voor dl nl 2 miskramen gehad... heb veel buikpijn en net mijn zwangerschapsbroeken van de zolder afgehaald... broeken deden al pijn aan de buik... we hebbe 11sept de 1ste echo

Onderwerp:  Zwangerschap6 weken zwanger - Zwangerschapsbroeken

Poeh heb net de zwangerschaps broeken van de zolder gehaald want mijn broeken deden pijn.. vorige keer ook met 6.5 week de broeken al aan... nog iemand hier last van?

Onderwerp:  Zwangerschap6 weken zwanger

Hier ook nu net 6 weekjes... heel erg spannend... want voor dl is het 2x niet goed gegaan... 11 sept 1ste echo! Voel me verder wel goed

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Roxanne

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen
Om half 3 valt het me op dat ik de baby nog de hele dag niet heb gevoeld. Normaal gesproken is het s ochtends al druk aan het schoppen en reageert het ook op het geluid van ons.

Alweer een update uit het verre Duitsland

Alweer een update uit het verre Duitsland
Toen we thuis kwamen en ik een steek door mijn buik voelde, voelde ik me direct schuldig en angstig. Heb ik te gek gedaan te veel gedanst? Ik kon dus ook niet wachten tot vandaag en dat

ikbenZwanger bloggers

ikbenZwanger bloggers
De website ikbenZwanger.com is een onafhankelijke website voor en door vrouwen. Samen willen we de wereld van (bijna) zwangeren een beetje mooier maken. Met 10.000 bezoekers per dag.

De zon schijnt en ik ben zwanger

De zon schijnt en ik ben zwanger
De zon schijnt weer, heerlijk! Deze zomer wordt het wel genieten met mate. Ik heb gelezen dat je niet in de volle zon mag zitten met een blote buik. En de babykamer is er!

Moedermaffia blog Victoria

Moedermaffia blog Victoria
Wacht maar, komt vanzelf. Dat hoorde ik ook toen ik nog twijfelde over het moederschap en uitte, als dertiger, geen rammelende eierstokken te hebben. De impact van de moedermaffia.

Je moet genieten van je zwangerschap

Je moet genieten van je zwangerschap
Ik was zelfs op een punt aanbeland, dat ik iedereen die maar even zei: je moet genieten van je zwangerschap, eigenhandig zijn of haar nek om wilde draaien. Ik wilde het niet meer horen.

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren.