Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Roxanne

Roxanne   vriendin


Kinderen van Roxanne

baby

Evy dochter van Roxanne is geboren op donderdag 18 december 2014

Lees de berichten van Roxanne

Onderwerp:  Zwangerschap - 8 weken zwanger

Ook ik ben in april uitgeteld van ons 2de wondertje! Ben nu 6 weken.. en vind het allemaal heel erg spannend... voor dl nl 2 miskramen gehad... heb veel buikpijn en net mijn zwangerschapsbroeken van de zolder afgehaald... broeken deden al pijn aan de buik... we hebbe 11sept de 1ste echo

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger - Zwangerschapsbroeken

Poeh heb net de zwangerschaps broeken van de zolder gehaald want mijn broeken deden pijn.. vorige keer ook met 6.5 week de broeken al aan... nog iemand hier last van?

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger

Hier ook nu net 6 weekjes... heel erg spannend... want voor dl is het 2x niet goed gegaan... 11 sept 1ste echo! Voel me verder wel goed

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Roxanne

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Eindelijk zwangerschapsverlof en dichtbij de geboorte

Eindelijk zwangerschapsverlof en dichtbij de geboorte
Inmiddels ben ik de 37 weken gepasseerd en heb ik daarbij al flink wat gedraai van binnen gevoeld en kijk ik enorm uit naar de dag dat ze geboren wordt. Het bedje is al opgemaakt.

Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen

Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen
Toen ik naar buiten keek en de 20 centimeter sneeuw zag moest ik even slikken, maar zonder te mokken volgde ik het voorbeeld van manlief en deed mijn schoenen aan en dertig extra lagen.

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren.

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht
Dit was het laatste weekend samen met mijn hoogzwangere Katie, maar toch voelde dat niet meer zo. De baby is al zo nadrukkelijk aanwezig dat we niet meer echt met zijn tweeen zijn.

De zon schijnt en ik ben zwanger

De zon schijnt en ik ben zwanger
De zon schijnt weer, heerlijk! Deze zomer wordt het wel genieten met mate. Ik heb gelezen dat je niet in de volle zon mag zitten met een blote buik. En de babykamer is er!

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen
Om half 3 valt het me op dat ik de baby nog de hele dag niet heb gevoeld. Normaal gesproken is het s ochtends al druk aan het schoppen en reageert het ook op het geluid van ons.

Carla is 8 weken zwanger

Carla is 8 weken zwanger
Volgende week dinsdag heb ik mijn eerste echo, ik vind het allemaal zo spannend. Ik ben nu ook veel meer bezig met een miskraam, dat had ik met mijn eerste zwangerschap helemaal niet.