Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Chanti

Chanti   vriendin

Laatst gezien op 11-01-2018

Hi ik ben Chantal en in verwachting van mijn eerste kindje. Ik ben 32 jaar oud en werk als zzp\'er in de grafische branche. Was eerlijk gezegd nog niet klaar voor een baby op dit moment, maar wanneer ben je dat wel :P ik voel me super gelukkig met het idee dat er een mini me op komst is. Ik hoop veel te kunnen leren op ikbenzwanger.com Groetsels!

Lees de berichten van Chanti

Onderwerp:  Zwangerschap5 weken zwanger

Hoi allemaal, ik zit nu net in mijn vijfde week en gelukkig nog geen kwaaltjes. Het zwangerschap voelt nog steeds heel onwerkelijk voor mijn vriend en ik. Elk gevoel wat nog moet komen is nieuw. Nu voel ik wel waar het vruchtje is genesteld. Voelt als een continue voorbode van een menstruatie. Hebben jullie dat ook? Na mijn vakantie over twee weken hoop ik allemaal meer te weten over mijn zwangerschap bij de verloskundige. Spannend!!!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Chanti

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

De 10 musthaves voor elke zwangere

De 10 musthaves voor elke zwangere
Wat heb je echt nodig tijdens je zwangerschap? Victoria vertelt over haar 10 favoriete musthaves waar zij achterkwam tijdens haar zwangerschap zodat jij heel doelgericht kan shoppen.

Uitgedroogd door extreme misselijkheid

Uitgedroogd door extreme misselijkheid
Ik heb Danny gesmeekt om thuis te blijven, omdat ik voelde dat het niet goed met me ging. We zijn naar de huisarts gegaan en die verwees mij door naar het ziekenhuis, ik was uitgedroogd

Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap

1   Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap
Deze zwangerschap maanden blijken een mooie cursus loslaten te zijn. Waar ik in de eerste weken bezig was met alle regeldingen, krijgen onzekerheden nu langzaam maar zeker de overhand.

Contact met je kindje blog Brenzen

Contact met je kindje blog Brenzen
Wanneer heb ik voor het laatst rustig op de bank gezeten met mijn handen op mijn buik, en mooie muziek aan, en gecommuniceerd met dat wezentje dat groeit en zich voedt met mijn lichaam?

Rust houden en ziekteverlof opnemen

Rust houden en ziekteverlof opnemen
Nu zit ik hier te typen, het is amper 10:00 uur. Ik ben 28 weken en 3 dagen, volgende week is de bruiloft en ik mag niet meer werken. Zou het nog even blijven zitten?

Mijn veranderende lichaam

Mijn veranderende lichaam
Na weken van zwangerschapskwalen ellende, is dat nu eindelijk over. Nu proberen de kilos een beetje in toom te houden, want ik moet volgende week toch echt in mijn trouwjurk passen.

Is die ene roze wolk ook voor mij

Is die ene roze wolk ook voor mij
Dat ik misselijk zou zijn, of nog meer last van mijn rug zou hebben oke, maar ik zou er zeker toch wel van genieten? Het is bijna een taboe om te zeggen: zwanger zijn is niks voor mij.