Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Chanti

Chanti   vriendin


Hi ik ben Chantal en in verwachting van mijn eerste kindje. Ik ben 32 jaar oud en werk als zzp\'er in de grafische branche. Was eerlijk gezegd nog niet klaar voor een baby op dit moment, maar wanneer ben je dat wel :P ik voel me super gelukkig met het idee dat er een mini me op komst is. Ik hoop veel te kunnen leren op ikbenzwanger.com Groetsels!

Lees de berichten van Chanti

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger

Hoi allemaal, ik zit nu net in mijn vijfde week en gelukkig nog geen kwaaltjes. Het zwangerschap voelt nog steeds heel onwerkelijk voor mijn vriend en ik. Elk gevoel wat nog moet komen is nieuw. Nu voel ik wel waar het vruchtje is genesteld. Voelt als een continue voorbode van een menstruatie. Hebben jullie dat ook? Na mijn vakantie over twee weken hoop ik allemaal meer te weten over mijn zwangerschap bij de verloskundige. Spannend!!!

Laat een berichtje achter voor Chanti

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Wat kost een baby nou? Wat kost een baby nou?

Wat kost een baby nou?
Blog: "Dat een baby al voor de geboorte flink wat kost weet elke zwangere en dat het hummeltje na de geboorte ook beslag legt op het salaris is natuurlijk niets onbekends. Een baby kost geld."

De 3B-s: bed, bank en bad De 3B-s: bed, bank en bad

De 3B-s: bed, bank en bad
Blog: "Ik had een mooi boek over de 3 B-s: bed, bank en bad. Ik maak er momenteel gretig gebruik van. Aangezien ik ziekgemeld ben, geef ik ook gewoon toe aan hoe ik me voel."

Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje

Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje
Blog: "Ja, ik ben nu 27 weken en begin nu echt wel me razend te irriteren aan het zwangerschapskwaaltje MAAGZUUR… Herkennen jullie deze zwangerschapskwalen met 27 weken?"

Leuk om te lezen