Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Chanti

Chanti   vriendin


Hi ik ben Chantal en in verwachting van mijn eerste kindje. Ik ben 32 jaar oud en werk als zzp\'er in de grafische branche. Was eerlijk gezegd nog niet klaar voor een baby op dit moment, maar wanneer ben je dat wel :P ik voel me super gelukkig met het idee dat er een mini me op komst is. Ik hoop veel te kunnen leren op ikbenzwanger.com Groetsels!

Lees de berichten van Chanti

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger

Hoi allemaal, ik zit nu net in mijn vijfde week en gelukkig nog geen kwaaltjes. Het zwangerschap voelt nog steeds heel onwerkelijk voor mijn vriend en ik. Elk gevoel wat nog moet komen is nieuw. Nu voel ik wel waar het vruchtje is genesteld. Voelt als een continue voorbode van een menstruatie. Hebben jullie dat ook? Na mijn vakantie over twee weken hoop ik allemaal meer te weten over mijn zwangerschap bij de verloskundige. Spannend!!!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Chanti

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Het eerste babypakje uitkiezen

Het eerste babypakje uitkiezen
Van mij hoeft ook echt niet alles nieuw. Maar het eerste babypakje moet dat wel zijn. Het is inmiddels een heel ding geworden, haar Eerste Pakje. Ik heb een lange eisenlijst.

Is die ene roze wolk ook voor mij

Is die ene roze wolk ook voor mij
Dat ik misselijk zou zijn, of nog meer last van mijn rug zou hebben oke, maar ik zou er zeker toch wel van genieten? Het is bijna een taboe om te zeggen: zwanger zijn is niks voor mij.

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen
Werk zo lang mogelijk door, als het even lukt tot aan die verplichte vier weken grens. Dan heb je daarna lekker veel tijd samen met je meisje. De adviezen zijn klip en klaar.

Na 9 maanden proberen opeens zwanger

Na 9 maanden proberen opeens zwanger
En toch had ik het gevoel dat ik zwanger kon zijn, zodoende heb ik de online zwangerschaps vragenlijst ingevuld en de uitslag zei: zeer grote kans! Dus daar ging ik, vol moed naar de wc

Carla is 6 weken zwanger

Carla is 6 weken zwanger
Ik ben nu 6 weken zwanger en voel me tot nu toe best goed, soms ben ik wel erg moe maar gelukkig slaapt mijn zoontje nog twee keer op een dag, dus als hij lekker naar zijn bedje gaat...

Alweer een update uit het verre Duitsland

Alweer een update uit het verre Duitsland
Toen we thuis kwamen en ik een steek door mijn buik voelde, voelde ik me direct schuldig en angstig. Heb ik te gek gedaan te veel gedanst? Ik kon dus ook niet wachten tot vandaag en dat

Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap

1   Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap
Deze zwangerschap maanden blijken een mooie cursus loslaten te zijn. Waar ik in de eerste weken bezig was met alle regeldingen, krijgen onzekerheden nu langzaam maar zeker de overhand.