Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Allinoe

Allinoe   vriendin

Laatst gezien op 06-03-2018

Lees de berichten van Allinoe

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub april 2018

Hallo dames :) Eerst en vooral aan iedereen een dikke proficiat! Ik weet sinds 14/8 dat ik zwanger ben! Ik was gestopt met de pil begin dit jaar dus baby x is van harte welkom. Helemaal door het dolle heen. Voor alle zekerheid 3 testen gedaan ondertussen (bit ashamed). Ik ben dus nu vier weken en 5 dagen ver en zit ook in mijn vijfde week zwangerschap. Hopelijk loopt alles goed, dat is toch iets waar ik een beetje -bang- van ben. Ik zou uitgerekend zijn voor 21/4/2018. Volgende week dinsdag heb ik een 1ste afspraak met m'n gyne die dan gaat checken voor toxoplasmose enzo.Op 12 weken vertellen we het aan onze omgeving. En alhoewel ik het van de daken wil schreeuwen, vind ik het stiekem ook wel leuk om een geheimpje te hebben met m'n man. ;) Nog niet misselijk of enige kwaaltjes... De eerste weken wat emo, dat wel. Maar ik heb de indruk dat dat wel over is nu. Ben eens benieuwd <3 Hoe hebben jullie het verteld aan jullie partners? Groetjes, A.

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Allinoe

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Trippel trappel trippel trap

1   Trippel trappel trippel trap
Ik zit net een paar minuutjes als ik een kleine -plop- voel in de zijkant van mijn buik, jaaa! Ik weet wat dat is! Dat was zeker weten een heel klein eerste schopje!

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg
De door mijn lijf gierende hormonen zorgen voor geheel nieuwe sensaties en reacties. Toch doen die episoden niets af aan mijn basis gevoel, in het hier en nu klopt mijn leven simpelweg.

Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal

Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal
Op een dag werden de harden buiken zo hevig dat ik dacht dat de bevalling (veel te vroeg, ik was 37 weken zwanger) begonnen was. Wij naar het ziekenhuis waar ik weeen remmers kreeg.

Zwangerschap en sporten

Zwangerschap en sporten
Mag je sporten tijdens je zwangerschap, of mag het niet? Is het echt schadelijk voor je baby? Ik heb altijd gesport, voornamelijk hardlopen. Ik ben met de pil gestopt.

De baby even niet voelen bewegen

De baby even niet voelen bewegen
Ik verander langzaam in die overgevoelige en super ongeruste moeder-kloek die ik dacht nooit te zullen zijn. Zo voelde ik de baby al vrij vroeg in de zwangerschap, rond de 14e week al.

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen
Mick! Ik voel iets in mijn onderbuik! Volgens mij is dat de baby die aan het schoppen is. Mick zegt: Meen je dat? Hoe voelt dat? Mag ik dat ook voelen?! Ik zeg: Daar moet je zwanger voo

De 10 musthaves voor elke zwangere

De 10 musthaves voor elke zwangere
Wat heb je echt nodig tijdens je zwangerschap? Victoria vertelt over haar 10 favoriete musthaves waar zij achterkwam tijdens haar zwangerschap zodat jij heel doelgericht kan shoppen.