Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Allinoe

Allinoe   vriendin


Lees de berichten van Allinoe

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub april 2018

Hallo dames :) Eerst en vooral aan iedereen een dikke proficiat! Ik weet sinds 14/8 dat ik zwanger ben! Ik was gestopt met de pil begin dit jaar dus baby x is van harte welkom. Helemaal door het dolle heen. Voor alle zekerheid 3 testen gedaan ondertussen (bit ashamed). Ik ben dus nu vier weken en 5 dagen ver en zit ook in mijn vijfde week zwangerschap. Hopelijk loopt alles goed, dat is toch iets waar ik een beetje -bang- van ben. Ik zou uitgerekend zijn voor 21/4/2018. Volgende week dinsdag heb ik een 1ste afspraak met m'n gyne die dan gaat checken voor toxoplasmose enzo.Op 12 weken vertellen we het aan onze omgeving. En alhoewel ik het van de daken wil schreeuwen, vind ik het stiekem ook wel leuk om een geheimpje te hebben met m'n man. ;) Nog niet misselijk of enige kwaaltjes... De eerste weken wat emo, dat wel. Maar ik heb de indruk dat dat wel over is nu. Ben eens benieuwd <3 Hoe hebben jullie het verteld aan jullie partners? Groetjes, A.

Laat een berichtje achter voor Allinoe

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet

Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet
Blog: "Dan opeens... raakt ze mijn buik aan, wrijft ze er overheen. Het is lief bedoeld, maar het liefst heb ik dat er niemand zomaar aan mijn zwangere buik zit."

Carla is 6 weken zwanger

Carla is 6 weken zwanger
Blog: "Ik ben nu 6 weken zwanger en voel me tot nu toe best goed, soms ben ik wel erg moe maar gelukkig slaapt mijn zoontje nog twee keer op een dag, dus als hij lekker naar zijn bedje gaat..."

27 weken zwanger en aftellen voor verlof

27 weken zwanger en aftellen voor verlof
Blog: "Ik ben nu echt aan het aftellen, nog 9 weken werken en dan lekker met zwangerschapsverlof. Merk wel dat werken zwaarder wordt. Helaas voor de uk die al rondloopt. Die wil ook aandacht."

Leuk om te lezen