Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van KQ21

KQ21   vriendin


Lees de berichten van KQ21

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub maart 2018

Joehoee .. hoe is het hier?? Ik ben nu 8 week en 1 dag, over 4 dagen de eerste echo!! Zijn er al meer die al een echo hebben gehad? Ondanks dat dit mijn 2e zwangerschap is, vind ik ook deze weer super spannend! :-) Hoe zit het met de symptomen hier? Ik ben alleen heel erg veel moe, totaal niet misselijk of geweest? Dat is wel een puntje waar ik me zorgen over maak. Groetjes

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger - Zwanger

Hallo! Ik anderhalf week geleden getest met de clearblue digital met ochtendurine, ik voelde aan me (O)(O) dat ik wellicht wel zwanger kon zijn! Dik een week tevroeg getest, maar toch zwanger!! ???? Ik ben als het goed is nu 4 week en 5 dagen, iedereen gefeliciteerd natuurlijk! Geniet er van.

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub maart 2018

Hallo! Ik ben 4 week en 5 dagen en als het goed is uitgerekend op 22 maart van ons 2e kindje. Ik wil iedereen feliciteren met de zwangerschap ????

Laat een berichtje achter voor KQ21

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Mutsje voor baby van Co en klaar voor moederschap Mutsje voor baby van Co en klaar voor moederschap

Babymutsje vlog Michelle
Blog: "Ik ga zo naar een vriendin toe, even een kadootje brengen voor die kleine. Super schattig! Niet te doen! Wil je weten waarom ik denk dat ik op een dag een uitstekende moeder ga zijn?"

Papablog - Ik ben ook zwanger - 13 Sterrenbeelden Papablog - Ik ben ook zwanger - 13 Sterrenbeelden

Papablog 13 Sterrenbeelden
Blog: "Wist je dat er eigenlijk 13 sterrenbeelden zijn? Ik heb na een turbulente periode besloten om de laatste weken voor de bevalling en de kraamtijd zo close mogelijk met haar te zijn. "

Oei, wat groeit mijn buik! Oei, wat groeit mijn buik!

Oei, wat groeit mijn buik!
Blog: "Iedere week merk ik dat mijn buik gestaag groeit. Mede doordat vrienden dit zonder enige gene uitroepen! Goh, het gaat nu wel heel hard he?! Niet alleen zie ik het aan mijn omvang, maar"

Leuk om te lezen!