Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van KQ21

KQ21   vriendin


Lees de berichten van KQ21

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub maart 2018

Joehoee .. hoe is het hier?? Ik ben nu 8 week en 1 dag, over 4 dagen de eerste echo!! Zijn er al meer die al een echo hebben gehad? Ondanks dat dit mijn 2e zwangerschap is, vind ik ook deze weer super spannend! :-) Hoe zit het met de symptomen hier? Ik ben alleen heel erg veel moe, totaal niet misselijk of geweest? Dat is wel een puntje waar ik me zorgen over maak. Groetjes

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger - Zwanger

Hallo! Ik anderhalf week geleden getest met de clearblue digital met ochtendurine, ik voelde aan me (O)(O) dat ik wellicht wel zwanger kon zijn! Dik een week tevroeg getest, maar toch zwanger!! ???? Ik ben als het goed is nu 4 week en 5 dagen, iedereen gefeliciteerd natuurlijk! Geniet er van.

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub maart 2018

Hallo! Ik ben 4 week en 5 dagen en als het goed is uitgerekend op 22 maart van ons 2e kindje. Ik wil iedereen feliciteren met de zwangerschap ????

Laat een berichtje achter voor KQ21

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes

5   Uitslag combinatietest
Blog: "De uitslag van de combinatietest is binnen en er is een zeer geringe kans dat het een kindje met het syndroom van Down wordt. Nu met een lijst van de baby uitzet inkopen doen!"

Naar de relaxte zwangerschapsyoga met ontspanningsoefeningen Naar de relaxte zwangerschapsyoga met ontspanningsoefeningen

Zwangerschapsyoga eerste les
Blog: "De les begon met een rondje waarin iedereen vertelde hoe het die week ging. Ik voelde me wel een beetje ongemakkelijk. De andere dames waren al veel verder en hadden al best een buikje."

De 10 musthaves voor elke zwangere De 10 musthaves voor elke zwangere

De 10 musthaves voor zwangeren
Blog: "Wat heb je echt nodig tijdens je zwangerschap? Victoria vertelt over haar 10 favoriete musthaves waar zij achterkwam tijdens haar zwangerschap zodat jij heel doelgericht kan shoppen."

Leuk om te lezen!