Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Jojo

Jojo   vriendin

Laatst gezien op 15-01-2018

Kinderen van Jojo

baby

Sofie dochter van Jojo is geboren op Friday 26 January 2018

Lees de berichten van Jojo

Onderwerp:  Zwangerschap5 weken zwanger

Ja hoor, maak je geen zorgen. Ik heb bij de eerste bijna nergens last van gehad. En de gevoelige borsten komen vanzelf, ik voelde dat pas bij een week of 11. Probeer te genieten dat je nog kwaalvrij zwanger bent. ;)

Onderwerp:  Zwangerschap5 weken zwanger

In gesprek met: Kimmie90

Ik herken het gevoel. Vorige maand had ik op dag dat ik ongesteld moest worden licht roze afscheiding, 2 dagen lang en daarna ook oud bloed en toen niets meer. Week erop zette het ineens door. :( \r\nNu deze maand hetzelfde, lichtroze 2 dagen en beetje bruinig 3e en volgende dagen. Durfde niet direct te testen vanwege evt teleurstelling. Maar net na ruim week over tijd toch maar getest en die geeft positief aan! Toch vertrouw ik het niet. Heb toch het idee dat het straks weer doorbreekt.

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Jojo

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht
Dit was het laatste weekend samen met mijn hoogzwangere Katie, maar toch voelde dat niet meer zo. De baby is al zo nadrukkelijk aanwezig dat we niet meer echt met zijn tweeen zijn.

Kind van de wind

Kind van de wind
We voelen het beiden in ons lijf als er vuur in de lucht zit (onweer). Soms vraag ik me af, zal ons kind dat later ook hebben? Zal het een buitenkind zijn? Een kind van de wind?

Na 9 maanden proberen opeens zwanger

Na 9 maanden proberen opeens zwanger
En toch had ik het gevoel dat ik zwanger kon zijn, zodoende heb ik de online zwangerschaps vragenlijst ingevuld en de uitslag zei: zeer grote kans! Dus daar ging ik, vol moed naar de wc

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen
Om half 3 valt het me op dat ik de baby nog de hele dag niet heb gevoeld. Normaal gesproken is het s ochtends al druk aan het schoppen en reageert het ook op het geluid van ons.

Toch nog een leuke kerst en jaarwisseling

Toch nog een leuke kerst en jaarwisseling
Dacht ik de vorige keer met 11 weken dat het langzaam beter ging, was dat helaas van korte duur. De ellende genaamd zwangerschapsmisselijkheid, ging gewoon weer verder. Na ruim 13 weken

Carla is 9 weken zwanger

Carla is 9 weken zwanger
Alweer 9 weken zwanger!! De tijd vliegt... Alleen de misselijkheid is jammer genoeg niet minder geworden. Het is zelfs zo erg dat ik zelfs moet spugen in de ochtend!

Groep-B-streptokokken en bruiloft

Groep-B-streptokokken en bruiloft
Eenmaal thuis zoek ik op internet naar GBS. Het blijkt niet zo onschuldig als ik dacht en geschrokken lees ik verder. Aan het eind van de middag haal ik de tabletten op bij de apotheek.