Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Hr

Hr   vriendin


Lees de berichten van Hr

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub maart 2018

11 weekjes zwanger nu! Erg last van misselijkheid gehad maar dat is nu over.. nog wel veel moe en nergens zin aan ???? Overmorgen weer een echo 3de alweer Vorig jaar een miskraam gehad met 8 weken :( nog wel heel onzeker over deze zwangerschap hoe zouden jullie hier mee omgaan?

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub maart 2018

11 weekjes zwanger nu! Erg last van misselijkheid gehad maar dat is nu over.. nog wel veel moe en nergens zin aan ???? Overmorgen weer een echo 3de alweer. Vorig jaar een miskraam gehad met 8 weken :( nog wel heel onzeker over deze zwangerschap hoe zouden jullie hier mee omgaan?

Laat een berichtje achter voor Hr

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

37 weken zwanger en vanaf nu is ons kindje volledig af 37 weken zwanger en vanaf nu is ons kindje volledig af

37 weken en helemaal af
Blog: "En dan is daar toch ineens de 37 weken mijlpaal! Wat een heerlijk gevoel. Vanaf nu is -volgens alle websites/boeken die ik lees- ons kindje volledig af. Hoe bijzonder is dat?"

Voel ik mijn baby voor het eerst bewegen? Voel ik mijn baby voor het eerst bewegen?

Voel baby bewegen?
Blog: "Ontspannen lig ik op mijn rug met mijn hand op mijn buik. Ik duw lichtjes en verplaatst mijn hand van links naar rechts. In mijn achterhoofd klinkt de verloskundige: Je placenta ligt..."

Uitgaan als zwangere, kan dat wel? Uitgaan als zwangere, kan dat wel?

1   Uitgaan als zwangere
Blog: "Ben ik wel een goede moeder als ik gewoon nog uitga? Is het niet te zwaar of lawaaiig? Is uitgaan eigenlijk wel leuk als iedereen lekker aan de rosé zit en ik aan mijn frisje? En ga zo "

Leuk om te lezen!