Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Ikke

Ikke   vriendin


Lees de berichten van Ikke

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting - Onzeker...

Ik heb een vraagje, ik ben nogal onzeker omdat mijn baarmoeder gevoelig is na een miskraam (En curretage) in februari. rnHierdoor vertrouw ik mijn lichaam ook wat minder en heb ik geen regelmatige cyclus.rnNu zijn dit mijn "symptomen"/bevindingen afgelopen tijd. rnrn26 april: 1e menstruatiedagrn7 mei: sochtends kramp 1 a 2 uurrn16 mei: sochtends overgegeven. Smiddags druppel bloed verloren. En lichte kramp voor 2 a 3 uur.rn18e: bijna overgegeven.rn19e bijna overgegeven.rnrnIk herken veel dingen van de vorige keer. Zoals vaak plassen, raar gevoel onder in buik, steeds misselijk of tegen misselijk aan. Erg snel rugpijn. rnrnIk weet dat het dan vroege symptomen zijn maar dat had ik vorige keer ook. Dus dat is misschien normaal bij mij. Net als dat ik met 6 weken toen mijn broek al niet meer aan kon. rnrnWat vinden jullie? Iemand herkenning?rnrnGroetjes

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Ik heb een vraagje, ik ben nogal onzeker omdat mijn baarmoeder gevoelig is na een miskraam (En curretage) in februari. Hierdoor vertrouw ik mijn lichaam ook wat minder en heb ik geen regelmatige cyclus. Nu zijn dit mijn symptomen/bevindingen afgelopen tijd. 26 april: 1e menstruatiedag 7 mei: 's ochtends kramp 1 a 2 uur 16 mei: sochtends overgegeven. 's Middags druppel bloed verloren. En lichte kramp voor 2 a 3 uur. 18e: bijna overgegeven. 19e bijna overgegeven. Ik herken veel dingen van de vorige keer. Zoals vaak plassen, raar gevoel onder in buik, steeds misselijk of tegen misselijk aan. Erg snel rugpijn. Ik weet dat het dan vroege symptomen zijn maar dat had ik vorige keer ook. Dus dat is misschien normaal bij mij? Net als dat ik met 6 weken toen mijn broek al niet meer aan kon. Wat vinden jullie? Iemand herkenning? Groetjes

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Ikke

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Is die ene roze wolk ook voor mij

Is die ene roze wolk ook voor mij
Dat ik misselijk zou zijn, of nog meer last van mijn rug zou hebben oke, maar ik zou er zeker toch wel van genieten? Het is bijna een taboe om te zeggen: zwanger zijn is niks voor mij.

Erkenning van ons kindje bij de gemeente

Erkenning van ons kindje bij de gemeente
Wij zijn niet getrouwd en daarom moesten we bij de gemeente de erkenning van de ongeboren vrucht aanvragen. Dan gebeurt er iets waar ik zelf geen seconde over na had gedacht.

Het zwangerschapsverhaal van Carla

1   Het zwangerschapsverhaal van Carla
Carla is zwanger... volg elke week hoe het met haar gaat! Zwangerschap week 6 7 8 9 10

De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie

De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie
Zwanger zijn is een hele uitdaging en dan met name wat je wel en vooral wat je niet mag eten. Had ik de vorige keer al gezegd dat het mij vies tegen valt? Hoe 4-gangen verrassingsdiner?

Trippel trappel trippel trap

1   Trippel trappel trippel trap
Ik zit net een paar minuutjes als ik een kleine -plop- voel in de zijkant van mijn buik, jaaa! Ik weet wat dat is! Dat was zeker weten een heel klein eerste schopje!

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap
Hoe heeft Dyna s moeder het ervaren dat Dyna ook zo jong moeder is geworden? Toen Dyna met 19 jaar zwanger was, was ze koppig: Ik weet wat ik doe en ik ga niet dezelfde fouten maken.

Uitgaan als zwangere, kan dat wel?

Uitgaan als zwangere, kan dat wel?
Ben ik wel een goede moeder als ik gewoon nog uitga? Is het niet te zwaar of lawaaiig? Is uitgaan eigenlijk wel leuk als iedereen lekker aan de rosé zit en ik aan mijn frisje? En ga zo