Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Ikke

Ikke   vriendin

Laatst gezien op 13-01-2018

Lees de berichten van Ikke

Onderwerp:  Zwangerschap2e week na bevruchting - Onzeker...

Ik heb een vraagje, ik ben nogal onzeker omdat mijn baarmoeder gevoelig is na een miskraam (En curretage) in februari. rnHierdoor vertrouw ik mijn lichaam ook wat minder en heb ik geen regelmatige cyclus.rnNu zijn dit mijn "symptomen"/bevindingen afgelopen tijd. rnrn26 april: 1e menstruatiedagrn7 mei: sochtends kramp 1 a 2 uurrn16 mei: sochtends overgegeven. Smiddags druppel bloed verloren. En lichte kramp voor 2 a 3 uur.rn18e: bijna overgegeven.rn19e bijna overgegeven.rnrnIk herken veel dingen van de vorige keer. Zoals vaak plassen, raar gevoel onder in buik, steeds misselijk of tegen misselijk aan. Erg snel rugpijn. rnrnIk weet dat het dan vroege symptomen zijn maar dat had ik vorige keer ook. Dus dat is misschien normaal bij mij. Net als dat ik met 6 weken toen mijn broek al niet meer aan kon. rnrnWat vinden jullie? Iemand herkenning?rnrnGroetjes

Onderwerp:  Zwangerschap2e week na bevruchting

Ik heb een vraagje, ik ben nogal onzeker omdat mijn baarmoeder gevoelig is na een miskraam (En curretage) in februari. Hierdoor vertrouw ik mijn lichaam ook wat minder en heb ik geen regelmatige cyclus. Nu zijn dit mijn symptomen/bevindingen afgelopen tijd. 26 april: 1e menstruatiedag 7 mei: 's ochtends kramp 1 a 2 uur 16 mei: sochtends overgegeven. 's Middags druppel bloed verloren. En lichte kramp voor 2 a 3 uur. 18e: bijna overgegeven. 19e bijna overgegeven. Ik herken veel dingen van de vorige keer. Zoals vaak plassen, raar gevoel onder in buik, steeds misselijk of tegen misselijk aan. Erg snel rugpijn. Ik weet dat het dan vroege symptomen zijn maar dat had ik vorige keer ook. Dus dat is misschien normaal bij mij? Net als dat ik met 6 weken toen mijn broek al niet meer aan kon. Wat vinden jullie? Iemand herkenning? Groetjes

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Ikke

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Carla is 10 weken zwanger

Carla is 10 weken zwanger
Alweer 10 weken zwanger!! We hebben afgelopen week een echo gehad, het zag er gelukkig allemaal goed uit. Het kindje bewoog al alle kanten op. Het hartje klopte als een speer!

Carla is 6 weken zwanger

Carla is 6 weken zwanger
Ik ben nu 6 weken zwanger en voel me tot nu toe best goed, soms ben ik wel erg moe maar gelukkig slaapt mijn zoontje nog twee keer op een dag, dus als hij lekker naar zijn bedje gaat...

Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes

5   Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes
De uitslag van de combinatietest is binnen en er is een zeer geringe kans dat het een kindje met het syndroom van Down wordt. Nu met een lijst van de baby uitzet inkopen doen!

Start perineum massage

Start perineum massage
Deze onschuldige melding verschijnt maandagavond in mijn telefoonscherm. Het potje staat al geruime tijd paraat. De werking van het goedje is veelbelovend.

Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen

Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen
De eenkindpolitiek ervoor gezorgd dat de Chinese vrouwen maar 1x in hun leven zwanger mochten worden. Chinese vrouwen worden geacht hun leven stop te zetten zodra ze zwanger zijn.

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft
Ik voel vocht langs mijn benen lopen. Alsof je tijdens je menstruatie staat te lekken. Ben ik dat of is het douchewater? Ik buig door mijn knieen. Een plens vruchtwater verschijnt.

Zwangerschap en sporten

Zwangerschap en sporten
Mag je sporten tijdens je zwangerschap, of mag het niet? Is het echt schadelijk voor je baby? Ik heb altijd gesport, voornamelijk hardlopen. Ik ben met de pil gestopt.