Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Ikke

Ikke   vriendin


Lees de berichten van Ikke

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting - Onzeker...

Ik heb een vraagje, ik ben nogal onzeker omdat mijn baarmoeder gevoelig is na een miskraam (En curretage) in februari. rnHierdoor vertrouw ik mijn lichaam ook wat minder en heb ik geen regelmatige cyclus.rnNu zijn dit mijn "symptomen"/bevindingen afgelopen tijd. rnrn26 april: 1e menstruatiedagrn7 mei: sochtends kramp 1 a 2 uurrn16 mei: sochtends overgegeven. Smiddags druppel bloed verloren. En lichte kramp voor 2 a 3 uur.rn18e: bijna overgegeven.rn19e bijna overgegeven.rnrnIk herken veel dingen van de vorige keer. Zoals vaak plassen, raar gevoel onder in buik, steeds misselijk of tegen misselijk aan. Erg snel rugpijn. rnrnIk weet dat het dan vroege symptomen zijn maar dat had ik vorige keer ook. Dus dat is misschien normaal bij mij. Net als dat ik met 6 weken toen mijn broek al niet meer aan kon. rnrnWat vinden jullie? Iemand herkenning?rnrnGroetjes

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Ik heb een vraagje, ik ben nogal onzeker omdat mijn baarmoeder gevoelig is na een miskraam (En curretage) in februari. Hierdoor vertrouw ik mijn lichaam ook wat minder en heb ik geen regelmatige cyclus. Nu zijn dit mijn symptomen/bevindingen afgelopen tijd. 26 april: 1e menstruatiedag 7 mei: 's ochtends kramp 1 a 2 uur 16 mei: sochtends overgegeven. 's Middags druppel bloed verloren. En lichte kramp voor 2 a 3 uur. 18e: bijna overgegeven. 19e bijna overgegeven. Ik herken veel dingen van de vorige keer. Zoals vaak plassen, raar gevoel onder in buik, steeds misselijk of tegen misselijk aan. Erg snel rugpijn. Ik weet dat het dan vroege symptomen zijn maar dat had ik vorige keer ook. Dus dat is misschien normaal bij mij? Net als dat ik met 6 weken toen mijn broek al niet meer aan kon. Wat vinden jullie? Iemand herkenning? Groetjes

Laat een berichtje achter voor Ikke

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie

De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie
Blog: "Zwanger zijn is een hele uitdaging en dan met name wat je wel en vooral wat je niet mag eten. Had ik de vorige keer al gezegd dat het mij vies tegen valt? Hoe 4-gangen verrassingsdiner?"

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie
Blog: "Het is een oneindige discussie waar geen eind aan lijkt te komen: is de term -Ik ben zwanger- correct, of is het de uitdrukking -Wij zijn zwanger- die we zouden moeten gebruiken?"

Mijn veranderende lichaam

Mijn veranderende lichaam
Blog: "Na weken van zwangerschapskwalen ellende, is dat nu eindelijk over. Nu proberen de kilos een beetje in toom te houden, want ik moet volgende week toch echt in mijn trouwjurk passen."

Leuk om te lezen