Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Tamara

Tamara   vriendin


MIjn naam is Tamara en ben als 10 jaar samen met mijn man Mark. We hebben geregistreerd partnerschap sinds februari 2015 en 25 augustus 2015 hebben wij ons prinsjes Eisa in ons leven gekregen. Na een lastige start met onze dochter ivm reflux en moeite met voedingen kunnen we nu volop genieten van onze kleine dondersteen. Eisa is een pittige tante met een sterke eigen wil, maar vindt het heerlijk om te knuffelen, kletsen en klimmen en klauteren.

Kinderen van Tamara

baby

Eisa dochter van Tamara is geboren op dinsdag 25 augustus 2015

Lees de berichten van Tamara

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger

In de wolken van ons verwachte wondertje! Buiten wat misselijkheid, krampen en vermoeidheid voel ik me goed

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Tamara

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes

Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes
De uitslag van de combinatietest, althans het bloedonderzoek, was nog niet binnen helaas. Dat is ook Curaçao: alles duurt vreselijk lang. Verder was alles prima en hebben we de hartslag

Zwanger op vakantie met peuter in Canada

Zwanger op vakantie met peuter in Canada
10 weken zwanger en onderweg naar Canada. Gelukkig geen zwangerschapskwaaltjes, dus vol goede moed het vliegtuig in. Vooral alle focus op onze kleine vent. Een vlucht van ca. 7 uur, hoe

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders
Wat voel ik me anders dan toen ik van de eerste 17 weken zwanger was. Toen kon je me opdweilen. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn man was dolblij, maar voor mij was het schrikken.

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht
40 weken duurt de gemiddelde zwangerschap. Het wachten duurt eeuwen, want je wilt je kleine wonder nu wel eens live ontmoeten! En die buik lijkt wel 3 keer zo zwaar.

Carla is 8 weken zwanger

Carla is 8 weken zwanger
Volgende week dinsdag heb ik mijn eerste echo, ik vind het allemaal zo spannend. Ik ben nu ook veel meer bezig met een miskraam, dat had ik met mijn eerste zwangerschap helemaal niet.

Chagrijnig zwanger: wil iedereen ff gewoon zijn mond houden?

Chagrijnig zwanger: wil iedereen ff gewoon zijn mond houden?
Zwanger zijn is op zich super leuk, maar ben ik nou de enige die alles en ook daadwerkelijk zoveel kleine dingen zo irritant en vervelend vindt? Niks kan hebben en ongelofelijk chagrijn

Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes

5   Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes
De uitslag van de combinatietest is binnen en er is een zeer geringe kans dat het een kindje met het syndroom van Down wordt. Nu met een lijst van de baby uitzet inkopen doen!