Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Tamara

Tamara   vriendin

Laatst gezien op 28-02-2018

MIjn naam is Tamara en ben als 10 jaar samen met mijn man Mark. We hebben geregistreerd partnerschap sinds februari 2015 en 25 augustus 2015 hebben wij ons prinsjes Eisa in ons leven gekregen. Na een lastige start met onze dochter ivm reflux en moeite met voedingen kunnen we nu volop genieten van onze kleine dondersteen. Eisa is een pittige tante met een sterke eigen wil, maar vindt het heerlijk om te knuffelen, kletsen en klimmen en klauteren.

Kinderen van Tamara

baby

Eisa dochter van Tamara is geboren op Tuesday 25 August 2015

Lees de berichten van Tamara

Onderwerp:  Zwangerschap6 weken zwanger

In de wolken van ons verwachte wondertje! Buiten wat misselijkheid, krampen en vermoeidheid voel ik me goed

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Tamara

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Onze hond reageert zo lief op de baby in mijn buik

Onze hond reageert zo lief op de baby in mijn buik
Vandaag zat onze hond op mijn schoot toen de baby in mijn buik begon te schoppen. Precies op de plek waar Rosie met haar pootje zat. En wat er toen gebeurde was zo mooi...

Moedermaffia blog Victoria

Moedermaffia blog Victoria
Wacht maar, komt vanzelf. Dat hoorde ik ook toen ik nog twijfelde over het moederschap en uitte, als dertiger, geen rammelende eierstokken te hebben. De impact van de moedermaffia.

Op buik gevallen met 25 weken zwangerschap

Op buik gevallen met 25 weken zwangerschap
Pats, boem, daar lag ik dan. Vooruit gestrekt op de vloer. Plat op mijn buik, mijn zwangere buik! En een verzameling geschrokken en bezorgde kinderen om me heen…

Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes

5   Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes
De uitslag van de combinatietest is binnen en er is een zeer geringe kans dat het een kindje met het syndroom van Down wordt. Nu met een lijst van de baby uitzet inkopen doen!

Oei, wat groeit mijn buik!

Oei, wat groeit mijn buik!
Iedere week merk ik dat mijn buik gestaag groeit. Mede doordat vrienden dit zonder enige gene uitroepen! Goh, het gaat nu wel heel hard he?! Niet alleen zie ik het aan mijn omvang, maar

Rust houden en ziekteverlof opnemen

Rust houden en ziekteverlof opnemen
Nu zit ik hier te typen, het is amper 10:00 uur. Ik ben 28 weken en 3 dagen, volgende week is de bruiloft en ik mag niet meer werken. Zou het nog even blijven zitten?

Zwanger en onzeker of het allemaal goed gaat

Zwanger en onzeker of het allemaal goed gaat
De hele week kijk ik af en toe even stiekem naar de afdruk van de echo. Hoe blij kan je met zo iets kleins zijn? Ik kan je vertellen Heel Blij! Maar jeetje wat wordt je er onzeker van.