Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Mie

Mie   vriendin


Kinderen van Mie

baby

Loes dochter van Mie is geboren op vrijdag 3 april 2015

Lees de berichten van Mie

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger

Vanavond of morgen D-day (hangt af of de fopspeen vandaag in de bus zit die ik had besteld), dan vertel ik mijn man het super nieuws :) :) :). Ik weet het sinds zondag (positieve test), dinsdag bloed laten afnemen en toen stonden mijn waarden op 560. Super nieuws dus! Ooooh, hoe dikwijls ik het niet wou uitkramen tegen mijn echtgenoot!!!! WIJ ZIJN ZWANGER!! Maar heb me al kunnen beheersen en heb vooral binnenpretjes :) met af en toe een lachje (uiterlijk) er bij. Hij snapt er soms niks van, ook al weet hij dat ik eigenlijk een beetje een zotte doos ben :). Heb vooral heel veel last van constipatie. Echt niet leuk. Ook gevoelige borsten komen er bij kijken, niet zo veel eetlust, zure oprispingen, plots heel warm krijgen, krampen, moe, niet kunnen slapen in de nacht en dan vandaag weer helemaal energiek! :) Hopelijk blijft de misselijkheid achterwege en kunnen we volop genieten van de zwangerschap en de groei van het kleine wonder in de buik! Had niet verwacht dat ik mij zo snel zou hechten aan die kleine garnaal :) :). Ik praat er zelfs al tegen - oh jee!!! Op maandag 18 augustus naar de gynaecoloog, hopelijk is alles piccobello en zien we voor het eerst, samen, het kleine mirakeltje zijn/haar hartje kloppen.

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger

1,5 week geleden naar gynaecoloog geweest voor een check-up na een voortijdig miskraam. De echo was normaal - alles zag er goed uit. Bloed werd afgenomen om alle check-ups al te doen die er maar kunnen zijn. Mocht ik dan zwanger zijn, dat we het niet meer hoefden te doen op dat moment. Nu ik er toch was :). Deze week 3 dagen heel licht en weinig bloedverlies daar waar ik normaal wel mijn menstruatie had moeten hebben. Ik heb enorm gevoelige en harde borsten & moeilijke stoelgang deze week. Deze ochtend een zwangerschapstest gedaan en .... zwanger - of toch positief!!!! :) :) Helemaal niet verwacht, zeker niet na bezoek aan gynaecoloog. Ik hou het nog eventjes stil voor de echtgenoot want had hem volgende week, graag willen verrassen :). Aangezien zijn vakantie dan begint heb ik gezegd dat ik hem meeneem op restaurant... SPANNEND!!! Ik kan er niet van over, ben vandaag al 10 keer naar de (veilig opgeborgen :) ) zwangerschapstest gaan kijken...

Laat een berichtje achter voor Mie

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Ik ben zwanger en werk in de kraamzorg Ik ben zwanger en werk in de kraamzorg

3   Zwanger in de kraamzorg
Blog: "Als kraamverzorgende weet je als geen ander wat zwangerschap en geboorte met zich mee brengt. Jarenlang heb ik kersverse ouders mogen helpen in hun eerste week met hun nieuwe baby."

Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal

Pijnlijk harde buiken
Blog: "Op een dag werden de harden buiken zo hevig dat ik dacht dat de bevalling (veel te vroeg, ik was 37 weken zwanger) begonnen was. Wij naar het ziekenhuis waar ik weeen remmers kreeg."

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger

Vlogger gezocht
Wil jij ook leren vloggen over je zwangerschap of baby? We helpen je beroemd te worden! Word jij hét gezicht van ikbenZwanger.com?

Leuk om te lezen!