Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Mie

Mie   vriendin


Kinderen van Mie

baby

Loes dochter van Mie is geboren op vrijdag 3 april 2015

Lees de berichten van Mie

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger

Vanavond of morgen D-day (hangt af of de fopspeen vandaag in de bus zit die ik had besteld), dan vertel ik mijn man het super nieuws :) :) :). Ik weet het sinds zondag (positieve test), dinsdag bloed laten afnemen en toen stonden mijn waarden op 560. Super nieuws dus! Ooooh, hoe dikwijls ik het niet wou uitkramen tegen mijn echtgenoot!!!! WIJ ZIJN ZWANGER!! Maar heb me al kunnen beheersen en heb vooral binnenpretjes :) met af en toe een lachje (uiterlijk) er bij. Hij snapt er soms niks van, ook al weet hij dat ik eigenlijk een beetje een zotte doos ben :). Heb vooral heel veel last van constipatie. Echt niet leuk. Ook gevoelige borsten komen er bij kijken, niet zo veel eetlust, zure oprispingen, plots heel warm krijgen, krampen, moe, niet kunnen slapen in de nacht en dan vandaag weer helemaal energiek! :) Hopelijk blijft de misselijkheid achterwege en kunnen we volop genieten van de zwangerschap en de groei van het kleine wonder in de buik! Had niet verwacht dat ik mij zo snel zou hechten aan die kleine garnaal :) :). Ik praat er zelfs al tegen - oh jee!!! Op maandag 18 augustus naar de gynaecoloog, hopelijk is alles piccobello en zien we voor het eerst, samen, het kleine mirakeltje zijn/haar hartje kloppen.

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger

1,5 week geleden naar gynaecoloog geweest voor een check-up na een voortijdig miskraam. De echo was normaal - alles zag er goed uit. Bloed werd afgenomen om alle check-ups al te doen die er maar kunnen zijn. Mocht ik dan zwanger zijn, dat we het niet meer hoefden te doen op dat moment. Nu ik er toch was :). Deze week 3 dagen heel licht en weinig bloedverlies daar waar ik normaal wel mijn menstruatie had moeten hebben. Ik heb enorm gevoelige en harde borsten & moeilijke stoelgang deze week. Deze ochtend een zwangerschapstest gedaan en .... zwanger - of toch positief!!!! :) :) Helemaal niet verwacht, zeker niet na bezoek aan gynaecoloog. Ik hou het nog eventjes stil voor de echtgenoot want had hem volgende week, graag willen verrassen :). Aangezien zijn vakantie dan begint heb ik gezegd dat ik hem meeneem op restaurant... SPANNEND!!! Ik kan er niet van over, ben vandaag al 10 keer naar de (veilig opgeborgen :) ) zwangerschapstest gaan kijken...

Laat een berichtje achter voor Mie

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
Blog: "In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren."

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht
Blog: "Dit was het laatste weekend samen met mijn hoogzwangere Katie, maar toch voelde dat niet meer zo. De baby is al zo nadrukkelijk aanwezig dat we niet meer echt met zijn tweeen zijn."

37 weken zwanger en vanaf nu is ons kindje volledig af 37 weken zwanger en vanaf nu is ons kindje volledig af

37 weken zwanger en vanaf nu is ons kindje volledig af
Blog: "En dan is daar toch ineens de 37 weken mijlpaal! Wat een heerlijk gevoel. Vanaf nu is -volgens alle websites/boeken die ik lees- ons kindje volledig 'af'. Hoe bijzonder is dat? Alles er"

Leuk om te lezen!