Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Mie

Mie   vriendin


Kinderen van Mie

baby

Loes dochter van Mie is geboren op vrijdag 3 april 2015

Lees de berichten van Mie

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger

Vanavond of morgen D-day (hangt af of de fopspeen vandaag in de bus zit die ik had besteld), dan vertel ik mijn man het super nieuws :) :) :). Ik weet het sinds zondag (positieve test), dinsdag bloed laten afnemen en toen stonden mijn waarden op 560. Super nieuws dus! Ooooh, hoe dikwijls ik het niet wou uitkramen tegen mijn echtgenoot!!!! WIJ ZIJN ZWANGER!! Maar heb me al kunnen beheersen en heb vooral binnenpretjes :) met af en toe een lachje (uiterlijk) er bij. Hij snapt er soms niks van, ook al weet hij dat ik eigenlijk een beetje een zotte doos ben :). Heb vooral heel veel last van constipatie. Echt niet leuk. Ook gevoelige borsten komen er bij kijken, niet zo veel eetlust, zure oprispingen, plots heel warm krijgen, krampen, moe, niet kunnen slapen in de nacht en dan vandaag weer helemaal energiek! :) Hopelijk blijft de misselijkheid achterwege en kunnen we volop genieten van de zwangerschap en de groei van het kleine wonder in de buik! Had niet verwacht dat ik mij zo snel zou hechten aan die kleine garnaal :) :). Ik praat er zelfs al tegen - oh jee!!! Op maandag 18 augustus naar de gynaecoloog, hopelijk is alles piccobello en zien we voor het eerst, samen, het kleine mirakeltje zijn/haar hartje kloppen.

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger

1,5 week geleden naar gynaecoloog geweest voor een check-up na een voortijdig miskraam. De echo was normaal - alles zag er goed uit. Bloed werd afgenomen om alle check-ups al te doen die er maar kunnen zijn. Mocht ik dan zwanger zijn, dat we het niet meer hoefden te doen op dat moment. Nu ik er toch was :). Deze week 3 dagen heel licht en weinig bloedverlies daar waar ik normaal wel mijn menstruatie had moeten hebben. Ik heb enorm gevoelige en harde borsten & moeilijke stoelgang deze week. Deze ochtend een zwangerschapstest gedaan en .... zwanger - of toch positief!!!! :) :) Helemaal niet verwacht, zeker niet na bezoek aan gynaecoloog. Ik hou het nog eventjes stil voor de echtgenoot want had hem volgende week, graag willen verrassen :). Aangezien zijn vakantie dan begint heb ik gezegd dat ik hem meeneem op restaurant... SPANNEND!!! Ik kan er niet van over, ben vandaag al 10 keer naar de (veilig opgeborgen :) ) zwangerschapstest gaan kijken...

Laat een berichtje achter voor Mie

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Erkenning van ons kindje bij de gemeente Erkenning van ons kindje bij de gemeente

Erkenning van ons kindje bij de gemeente
Blog: "Wij zijn niet getrouwd en daarom moesten we bij de gemeente de erkenning van de ongeboren vrucht aanvragen. Dan gebeurt er iets waar ik zelf geen seconde over na had gedacht."

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18? Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?
Blog: "Hier ben ik weer, nu in de 18e week! Allereerst nog even de uitslag van het bloedonderzoek van de eerste trimester screening. De arts belde en zei dat op mijn leeftijd 37..."

Blog Roosje 12 weken zwanger Blog Roosje 12 weken zwanger

Blog Roosje 12 weken zwanger
Blog: "Wist niet dat je zo moe kon zijn de eerste periode van je zwangerschap. Als het bedtijd was voor de kleine ging ik ook languit op de bank en daarna door naar bed."

Leuk om te lezen!