GeboorteClubs en MamaClubs

   Club    Forum zwangerschap    GeboorteClubs

Geboorteclub juni 2017

Forum Club Geboorteclub juni 2017
Club om te praten met je (zwangere) vriendinnen.

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub juni 2017 - door Cher
  Hallo ik ben ook 26weken en kan niet wachten om baby te zien
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub juni 2017 - door Laila
  Ik ben nu 26 weken zwanger ben zo zenuwachtig en ongeduldig ik kan niet wachten tot de baby er is
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub juni 2017 - door Misskreeft
  Hallo, ook ik ben zwanger voor half juni... na lang twijfelen om al dan niet voor een derde te gaan, nu zwanger van nummer 3 EN 4...
     

 • forum zwanger profiel

  Geboorteclub juni 2017 Kraamzorg vragen - door Marijke-HKZB
  Hallo lieve dames, Wat goed te lezen dat jullie allemaal zwanger zijn :) Gefeliciteerd! Ik zit zelf in de 33e week op dit moment.. Mochten jullie vragen rondom kraamzorg hebben, of natuurlijk rond zwangerschap/geboorte e.d. dan mag je me altijd een berichtje sturen. Ook als je misschien niet zo'n roze wolk hebt als je zou willen.. Ik werk als kraamverzorgster en schrijf regelmatig een blog hier. Liefs, Marijke.
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub juni 2017 - door LaRuRe
  Hej vrouwen, Ik ben nieuw hier. Vandaag mijn 1e echo. Ik ben 9 weken en 4 dagen zwanger, als ik het goed heb. Super spannend. Leuk om te delen en jullie berichten te lezen!
  1   

 • forum zwanger profiel

  Geboorteclub juni 2017 - door Thaisain
  Hoi Roos, heel herkenbaar, bij mij hielp het heel erg om af en toe wat druiven te eten en noten. Wat je ook nog kunt proberen zijn Sea Bands, deze kun je bij de Hema kopen en die zijn voor wagenziekte maar kunnen ook tegen ochtend/dag misselijkheid helpen. Het zit niet super prettig, maar mij heeft het echt heel erg geholpen, alles beter dan misselijk zijn, zullen we maar zeggen. De eerste 3 dagen heb ik ze de hele dag om gehad, behalve snachts en nu alleen wanneer ik voel opkomen. Groetjes
  1   

 • forum zwanger profiel

  Geboorteclub juni 2017 Ben ik nu 6 weken of 8 weken? - door Thaisain
  Hoi Nina, Gefeliciteerd met je zwangerschap. Soms komt het voor dat ze denken dat je minder ver bent dan dat jij denkt. Heb ik ook, volgens mijn berekening ben ik nu bijna 9 weken en volgens de verloskundige net 7 weken. We hopen met de volgende echo meer duidelijkheid te krijgen, was nu erg lasting te zien. Wat je bloed verlies, het kan nog van het innestelen zijn, maar je kunt altijd de verloskundige bellen, zij kunnen beter inschatten of jij je zorgen moet maken. wat betreft je niet misselijk zijn, wees blij is echt geen pretje. Kortom geniet ervan.
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub juni 2017 Ben ik nu 6 weken of 8 weken? - door Nina
  HOI iedereen, Ik ben een beetje in de war. Ik ben voor het eerst zwanger. Ik ben volgens de huisarts 6 weken zwanger, maar volgens deze site 7 -8 weken. Mijn laatste menstruatie begon op 20 september. Ook zit ik met het volgende. ik heb nergens last van, enkel veel zin in zoetigheid en vooral gwn eten. En ook zijn mijn borsten heel gevoelig. Maar dat is het, voor de rest geen misselijkheid of wat dan ook. Vorige week donderdag had ik een paar druppels bruin bloedverlies, vrijdag avond was het 1x na het plassen lichtrozig bloed en de dag erna weer heel licht bruin. Maar voelde me verder prima. Moet ik me zorgen maken? Ik heb pas 23ste november een afspraak bij de gynaecoloog. Vroeger gaat niet, want ze is volgeboekt.
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub juni 2017 - door Marte Roos
  Hey Iedereen,rnIk ben nieuw hier en voor het eerst zwanger. Ik ben nu 7 weken en 3 dagen zwanger en opzich gaat het wel goed. Ik ben wat moe, heb gevoelige borsten maar kamp vooral met de misselijkheid. Deze houdt in onder controle door appelpartjes en rijstwafels te eten. Het jammere is alleen dat het na de ochtend niet meer wegebt dus ik de hele dag moet letten op wat ik eet, en ik merk dat ik door de misselijkheid niet echt ergens zin meer in heb. Brood smaakt niet, pasta met kaas wat de vorige 2 weken goed ging smaakt niet meer en ik loop hierin een beetje vast.rnHebben jullie tips met wat jullie eten op een dag?rnrnDankje wel! rn~ Marte :)
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub juni 2017 - door Natass33
  Ik ben zwanger van mijn vierde kindje en heb ook nergens last van Met de tweede en derde ben ik vanaf de bevruchting ontzettend ziek geweest.
     

Forum Club Geboorteclub juni 2017

Reageer

Reageer op het onderwerp: Club - Geboorteclub juni 2017

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen Zwangerschapsverlof jezelf verwennen

Zwangerschapsverlof verwen
Blog: "Werk zo lang mogelijk door, als het even lukt tot aan die verplichte vier weken grens. Dan heb je daarna lekker veel tijd samen met je meisje. De adviezen zijn klip en klaar."

Zwangerschapsyoga niets voor mij Zwangerschapsyoga niets voor mij

2   Zwangerschapyoga niet voor mij
Blog: "De groep reageert verschrikt. Clarisse gaat - naar eigen zeggen - door een hele zware periode. En daar wil zij het bij laten. Een enkeling fluistert haar snel iets toe."

Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen Zwanger in China: Wat je allemaal niet meer mag doen

1   Zwanger in China
Blog: "De eenkindpolitiek ervoor gezorgd dat de Chinese vrouwen maar 1x in hun leven zwanger mochten worden. Chinese vrouwen worden geacht hun leven stop te zetten zodra ze zwanger zijn."

De 10 musthaves voor elke zwangere De 10 musthaves voor elke zwangere

De 10 musthaves voor zwangeren
Blog: "Wat heb je echt nodig tijdens je zwangerschap? Victoria vertelt over haar 10 favoriete musthaves waar zij achterkwam tijdens haar zwangerschap zodat jij heel doelgericht kan shoppen."

Blog 37 weken zwanger, de laatste loodjes Blog 37 weken zwanger, de laatste loodjes

Blog 37 weken zwanger
Blog: "37 weken zwanger al weer, wat vliegt de tijd zeg. Alles is geregeld en als het goed is hebben we alle babyspulletjes in huis. Nu kan ik extra goed genieten van die laatste weken."

Ik blijf maar naar je kijken, onze lieve kleine Calimero Ik blijf maar naar je kijken, onze lieve kleine Calimero

Ik blijf maar naar je kijken
Blog: "Deze week hadden we de termijnecho! We konden onze kleine Calimero zien via een buikecho. Calimero lag er heerlijk knus bij in een hoekje. Het hoofdje, neusje en kaak kon je goed zien."

Erkenning van ons kindje bij de gemeente Erkenning van ons kindje bij de gemeente

Erkenning van ons kindje
Blog: "Wij zijn niet getrouwd en daarom moesten we bij de gemeente de erkenning van de ongeboren vrucht aanvragen. Dan gebeurt er iets waar ik zelf geen seconde over na had gedacht."

Leuk om te lezen!