GeboorteClubs en MamaClubs

   Club    Forum zwangerschap    GeboorteClubs

Forum Club
Club om te praten met je (zwangere) vriendinnen.

 • forum zwanger vriendin

  - door Selina
  Hi allemaal, Wat leuk dat ik hierop kom door gewoon door te klikken. Van harte gefeliciteerd! Ik ben na bijna een jaar zwanger voor de 2e x, nu 4 weken zwanger moet vaak plassen op een dag en heb flinke borsten! Verder nog geen kwaaltjes. Leuk om op zo ‘n forum te zitten. Liefs Selina
     

 • forum zwanger vriendin

  - door Leonie
  Hi ladies :) kan iemand me zeggen of je verder moet doen met foliumzuurtabletjes slikken als je met die Omnibiona zwangerschapsvitaminen start? Want in die laatste zit er foliumzuur. Thanx! Leonie
     

 • forum zwanger vriendin

  - door Donna
  Heel herkenbaar hoor! Zit nu in de 6e week en gelukkig nog geen spoor van misselijkheid. Die krampen en steken wel maar schijnt heel normaal te zijn! Verder voelen mijn borsten alsof ze op ontploffen staan. Verder gelukkig geen last van nare kwaaltjes..nog niet althans!
     

 • forum zwanger vriendin

  - door Soreev
  Hoi allemaal, Ik ben 5 weken zwanger! Heel blij, maar besef het nog niet helemaal. Wat mij wel onzeker maakt is dat ik de ene dag veel meer lat heb van krampjes, misselijkheid dan de andere. Heb wel al gelezen dat dit erbij hoort en elke dag weer anders is! Ik ga ook vaak plassen op een dag, vaak ook om gewoon te controleren of alles nog goed is (geen bloedverlies etc). De 20e hebben we de eerste echo, heel spannend! Ik kan echt niet wachten. Hoe voelen jullie je? Groetjes!
     

 • forum zwanger profiel

  - door
  Sterkte met de laatste loodjes
     

 • forum zwanger vriendin

  - door Mamam 2
  Ik ben uitgerekend voor 4 februari maar mijn gynaecoloog denkt dat het voor 31.01 2017 wordt. Ik heb alles klaar, want je weet nooit he. ik voel me echt heel moe en heb zin en niks.
     

 • forum zwanger vriendin

  - door Myrande
  Hallo, ik ben 38 en uitgerekend in februari 2017. Eindelijk zwanger. Ik heb hierom wel een nekplooi meting gedaan. Dat moest ik wel zelf betalen maar ik had t er graag voor over.
     

 • forum zwanger vriendin

  - door Charlotte - voelt zich normaal
  Mijn kleintje is morgen 5 weken. En drinkt 120+4ml om de 3uren. Een kleintje van 5 weken moet hij normaal niet om de 4ureb drinken? Hoe deden jullie dit om te kunnen overdchakkelen? Want hij klaagt achter zijn 3uren een melkje.. En meer wil hij niet drinken hij laat altijd iets kleins in zijn flesje.
     gemeld!

 • forum zwanger vriendin

  - door Lizamee - voelt zich goed
  Goed
     

 • forum zwanger vriendin

  - door Eva
  Slapen doet wonderen!
         

Forum Club

Reageer

Reageer op het onderwerp: Club

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

Win 1 jaar Pampers luiers + kinderbed
Win 1 jaar Pampers luiers + kinderbed
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
De Roze Doos
De Roze Doos

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan