GeboorteClubs en MamaClubs

   Club    Forum zwangerschap    GeboorteClubs

Geboorteclub augustus 2018 7 weken

Forum Club Geboorteclub augustus 2018 7 weken

Club om te praten met je (zwangere) vriendinnen.

forum zwanger vriendin

Geboorteclub augustus 2018 7 weken - door MoederGanz
Hoi! Gefeliciteerd met je zwangerschap. Meestal is je eerste controle rond de 8 a 9 weken en de echo rond de 11 weken. Wij proberen het ook nog even geheim te houden. Met 9 weken gaan we het ongeveer vertellen omdat we dan de hele familie bij elkaar hebben. (Goeie gelegenheid) en met een beetje pech verloopt m'n zwangerschap hetzelfde als bij ons zoontje en ben ik rond de 10-11 weken ziek. Dan eerst maar vertellen. Maar denk dat er heel veel vermoedens zijn straks na de kerst. Dat ik geen alcohol drink valt niet zo op, maar geen tiramisu en carpacio...
       

forum zwanger vriendin

Geboorteclub augustus 2018 7 weken - door Mel
Hoi allemaal, rnrnIk heb afgelopen donderdag voor t eerst getest en positief! Durfde niet te vroeg te testen maar ben volgens de berekening 7 weken zwanger. Moet nog wel een verloskundige bellen voor een afspraak maar dat is volgens mij pas bij 12 weken toch? Na de echo gaan we het pas aan de familie vertellen.
    1   

Forum Club Geboorteclub augustus 2018

Reageer

Je reactie op het onderwerp: Club - Geboorteclub augustus 2018

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Moedermaffia blog Victoria Moedermaffia blog Victoria

Moedermaffia blog Victoria
Blog: "Wacht maar, komt vanzelf. Dat hoorde ik ook toen ik nog twijfelde over het moederschap en uitte, als dertiger, geen rammelende eierstokken te hebben. De impact van de moedermaffia."

Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen

Wandelingetje door de sneeuw
Blog: "Toen ik naar buiten keek en de 20 centimeter sneeuw zag moest ik even slikken, maar zonder te mokken volgde ik het voorbeeld van manlief en deed mijn schoenen aan en dertig extra lagen."

ikbenZwanger bloggers ikbenZwanger bloggers

ikbenZwanger bloggers
De website ikbenZwanger.com is een onafhankelijke website voor en door vrouwen. Samen willen we de wereld van (bijna) zwangeren een beetje mooier maken. Met 10.000 bezoekers per dag.

Leuk om te lezen!