Berichten op het Forum van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum berichten

8 weken zwanger

Forum ikbenZwanger 8 weken zwanger
Forum voor vragen en praten bij ikbenZwanger.com.

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Nele
  Hallo allemaal, ik ben nu 8,5 week zwanger. Vrijdag was ik 8 weken en stopte de misselijkheid plots. Sinds dan heb ik pijn in mijn onderbuik. Niet constant maar wel veel en vooral steken bij het recht staan na zitten, uit bed komen, ... Hebben jullie hier ook last van?
     

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Mikkie
  Ja, ik!! Voel mij ook verschrikkelijk, echt bizar bijna niet vol te houden, dus voel je gesteund. Ik ben ook 8 weken zwanger. Heel erg misselijk en bizar moe!! Van huisarts pillen tegen misselijkheid gekregen, maar helpen maar zozo. Kijk uit naar de drie/vier maanden dan wordt het hopelijk beter! Sterkte!
     

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Mikkie
  Nee, hoor. Voel je gesteund, ik ben ook echt bizar ziek! Het is echt bijna niet vol te houden. Zo verschrikkelijk misselijk de hele dag en nacht en moe! Herken mijzelf niet terug. Is echt afzien en ook nog spannend of het blijft zitten. Kijk echt uit naar de derde/vierde maand dan schijnt het beter te worden! Daar hopen wij dan maar op:-) sterkte en kop op, gaat vast beter worden, slechter kan bijna niet;-)
     

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Helloworld
  Heej meiden, Ik ben rond de 7/8 weken zwanger en heb sinds maandag wat bloedverlies. Vandaag moest ik zelfs een maandverbandje verwisselen. Gelukkig geen stolsels of weefsels gevonden maar wat is dit spannend zeg???? ik heb al eerder een miskraam gehad in de 5de week en dit viel allemaal reuze mee beetje bloedverlies en dat was het wel. Maar hebben jullie hier ervaring mee?? Ik lees op internet dat bloedverlies rond deze week ook wel normaal is maar wat is normaal en wat niet????
  1   

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Kaatje7
  Ik ben de trotse mama van een tweeling, twee dochters van net geen twee jaar oud, en ik ben acht weken zwanger van een derde kindje. Behoorlijk hectisch soms met 2 peuters in huis. Meteen toen ik wist dat ik weer zwanger was heb ik besloten het wat rustiger aan te doen en ik werk nu maar 2 dagen per week meer. Tijd genoeg dus om lekker te kletsen en ervaringen uit te wisselen met andere mama’s.
     

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Xchrissy - voelt zich zeer slecht
  Na eerst al elke dag 1 of 2 keer te moeten braken hou ik vandaag helemaal niks binnen. Terwijl de afgelopen 2 dagen zo goed ging. Maakte mij daar juist zorgen over. En nu dit weer. Beetje de andere uiterste. Op zich voel ik mij niet ziek. Vooral zwak. Het eten en vooral drinken is een probleem. Maar continu misselijk en telkens moeten overgeven. Echt drama. Maar je krijgt er straks veel voor terug. Zegt men... Had toch gedacht blijer te zullen zijn met de zwangerschap. Ben er voor nu al wel weer even klaar mee. Maakt dit mij een slechte toekomstige moeder?
  2   

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger Eindelijk zwanger!! Wat voelt - door Kathleen - voelt zich slecht
  Na jaren geprobeerd te hebben is het nu endelijk gelukt.mijn lichaam hield me vaak voor de gek de laatste tijden (schijnzwanger ) waardoor ik dit keer na een maand mijn regels niet gehad te hebben niet teste (bang dat het weer neg. Zou zijn) maar ik voelde me misselijk, beroerd,wist niet hoe te liggen op bed, pijnlijke voeten na lang zitten, pijnlijke borsten, geen smaak in m mond. Dus maar toch een kans genomen om naar de arts te gaan en een preg test te laten doen en na een dag wachten kreeg ik mijn resultaat POSITIEF. Ik was ff stil maar van binnen zoo blijrn
  3   

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Suzie
  Ik had het bij mijn eerste zwangerschap ook heel erg niks bleef binnen. ik ben in de eerste 3 maanden 40 kg afgevallen. gelukkig bij de 2e alleen misselijk van etensgeuren en nu ben ik 7 weken zwanger en alleen in de ochtend wat misselijk. ik lag 5keer in het ziekenhuis vanwege uitdroging bij mijn eerste zwangerschap. Sterkte!
         

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Zwangerdepanger
  Je zou kunnen vragen of je eerder een echo kunt krijgen. Vaak kan dat best, helemaal als je eerder nare ervaringen hebt gehad. Sinds mijn eerste missed abortion heb ik steeds rond de 7 weken al een echo mogen hebben.
      1   

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Juf - voelt zich zeer slecht
  Gefeliciteerd allemaal!! Na een aantal weken in onzekerheid vorige week de eerste echo gehad. En ja er was een hartje te zien!! Het is dus echt waar. De zwangerschapskwaaltjes liegen er ook niet om... Ik ben momenteel echt ziek! Mijn vriend denkt dat ik buikgriep heb, maar dan zou ik toch ook diaree moeten hebben? Ik ben alleen maar kots-kots misselijk en kan bijna niets binnen houden. Iemand ervaring mee? Ik ben trouwen 8weken, 5dagen.
      1   

Forum ikbenZwanger 8 weken zwanger

Reageer

Je reactie op het onderwerp: ikbenZwanger - 8 weken zwanger

Artikel gelezen en nu?

 1. Word vriendin! Meld je aan
 2. Geef je reactie op dit artikel
 3. Deel via Facebook of Whatsapp
 4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Belangrijkste beslissingen tijdens je zwangerschap Belangrijkste beslissingen tijdens je zwangerschap

Belangrijkste beslissingen tijdens je zwangerschap
Blog: "In deze blog ga ik het hebben over wat voor mij de belangrijkste beslissingen waren in mijn zwangerschap tot nu toe en waarom die beslissingen voor mij zo belangrijk waren."

Kind van de wind Kind van de wind

Kind van de wind
Blog: "We voelen het beiden in ons lijf als er vuur in de lucht zit (onweer). Soms vraag ik me af, zal ons kind dat later ook hebben? Zal het een buitenkind zijn? Een kind van de wind?"

Erkenning van ons kindje bij de gemeente Erkenning van ons kindje bij de gemeente

Erkenning van ons kindje bij de gemeente
Blog: "Wij zijn niet getrouwd en daarom moesten we bij de gemeente de erkenning van de ongeboren vrucht aanvragen. Dan gebeurt er iets waar ik zelf geen seconde over na had gedacht."

Leuk om te lezen!