Berichten op het Forum van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum berichten

8 weken zwanger

Forum ikbenZwanger 8 weken zwanger
Forum voor vragen en praten bij ikbenZwanger.com.

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Nele
  Hallo allemaal, ik ben nu 8,5 week zwanger. Vrijdag was ik 8 weken en stopte de misselijkheid plots. Sinds dan heb ik pijn in mijn onderbuik. Niet constant maar wel veel en vooral steken bij het recht staan na zitten, uit bed komen, ... Hebben jullie hier ook last van?
     

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Mikkie
  Ja, ik!! Voel mij ook verschrikkelijk, echt bizar bijna niet vol te houden, dus voel je gesteund. Ik ben ook 8 weken zwanger. Heel erg misselijk en bizar moe!! Van huisarts pillen tegen misselijkheid gekregen, maar helpen maar zozo. Kijk uit naar de drie/vier maanden dan wordt het hopelijk beter! Sterkte!
     

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Mikkie
  Nee, hoor. Voel je gesteund, ik ben ook echt bizar ziek! Het is echt bijna niet vol te houden. Zo verschrikkelijk misselijk de hele dag en nacht en moe! Herken mijzelf niet terug. Is echt afzien en ook nog spannend of het blijft zitten. Kijk echt uit naar de derde/vierde maand dan schijnt het beter te worden! Daar hopen wij dan maar op:-) sterkte en kop op, gaat vast beter worden, slechter kan bijna niet;-)
     

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Helloworld
  Heej meiden, Ik ben rond de 7/8 weken zwanger en heb sinds maandag wat bloedverlies. Vandaag moest ik zelfs een maandverbandje verwisselen. Gelukkig geen stolsels of weefsels gevonden maar wat is dit spannend zeg???? ik heb al eerder een miskraam gehad in de 5de week en dit viel allemaal reuze mee beetje bloedverlies en dat was het wel. Maar hebben jullie hier ervaring mee?? Ik lees op internet dat bloedverlies rond deze week ook wel normaal is maar wat is normaal en wat niet????
  1   

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Kaatje7
  Ik ben de trotse mama van een tweeling, twee dochters van net geen twee jaar oud, en ik ben acht weken zwanger van een derde kindje. Behoorlijk hectisch soms met 2 peuters in huis. Meteen toen ik wist dat ik weer zwanger was heb ik besloten het wat rustiger aan te doen en ik werk nu maar 2 dagen per week meer. Tijd genoeg dus om lekker te kletsen en ervaringen uit te wisselen met andere mama’s.
     

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Xchrissy - voelt zich zeer slecht
  Na eerst al elke dag 1 of 2 keer te moeten braken hou ik vandaag helemaal niks binnen. Terwijl de afgelopen 2 dagen zo goed ging. Maakte mij daar juist zorgen over. En nu dit weer. Beetje de andere uiterste. Op zich voel ik mij niet ziek. Vooral zwak. Het eten en vooral drinken is een probleem. Maar continu misselijk en telkens moeten overgeven. Echt drama. Maar je krijgt er straks veel voor terug. Zegt men... Had toch gedacht blijer te zullen zijn met de zwangerschap. Ben er voor nu al wel weer even klaar mee. Maakt dit mij een slechte toekomstige moeder?
  2   

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger Eindelijk zwanger!! Wat voelt - door Kathleen - voelt zich slecht
  Na jaren geprobeerd te hebben is het nu endelijk gelukt.mijn lichaam hield me vaak voor de gek de laatste tijden (schijnzwanger ) waardoor ik dit keer na een maand mijn regels niet gehad te hebben niet teste (bang dat het weer neg. Zou zijn) maar ik voelde me misselijk, beroerd,wist niet hoe te liggen op bed, pijnlijke voeten na lang zitten, pijnlijke borsten, geen smaak in m mond. Dus maar toch een kans genomen om naar de arts te gaan en een preg test te laten doen en na een dag wachten kreeg ik mijn resultaat POSITIEF. Ik was ff stil maar van binnen zoo blijrn
  3   

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Suzie
  Ik had het bij mijn eerste zwangerschap ook heel erg niks bleef binnen. ik ben in de eerste 3 maanden 40 kg afgevallen. gelukkig bij de 2e alleen misselijk van etensgeuren en nu ben ik 7 weken zwanger en alleen in de ochtend wat misselijk. ik lag 5keer in het ziekenhuis vanwege uitdroging bij mijn eerste zwangerschap. Sterkte!
         

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Zwangerdepanger
  Je zou kunnen vragen of je eerder een echo kunt krijgen. Vaak kan dat best, helemaal als je eerder nare ervaringen hebt gehad. Sinds mijn eerste missed abortion heb ik steeds rond de 7 weken al een echo mogen hebben.
      1   

 • forum zwanger vriendin

  8 weken zwanger - door Juf - voelt zich zeer slecht
  Gefeliciteerd allemaal!! Na een aantal weken in onzekerheid vorige week de eerste echo gehad. En ja er was een hartje te zien!! Het is dus echt waar. De zwangerschapskwaaltjes liegen er ook niet om... Ik ben momenteel echt ziek! Mijn vriend denkt dat ik buikgriep heb, maar dan zou ik toch ook diaree moeten hebben? Ik ben alleen maar kots-kots misselijk en kan bijna niets binnen houden. Iemand ervaring mee? Ik ben trouwen 8weken, 5dagen.
      1   

Forum ikbenZwanger 8 weken zwanger

Reageer

Je reactie op het onderwerp: ikbenZwanger - 8 weken zwanger

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht

Papablog Sterke geslacht
Blog: "Dit was het laatste weekend samen met mijn hoogzwangere Katie, maar toch voelde dat niet meer zo. De baby is al zo nadrukkelijk aanwezig dat we niet meer echt met zijn tweeen zijn."

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders

Tweede zwangerschap
Blog: "Wat voel ik me anders dan toen ik van de eerste 17 weken zwanger was. Toen kon je me opdweilen. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn man was dolblij, maar voor mij was het schrikken."

Mama bloggers gezocht over zwangerschap en baby Mama bloggers gezocht over zwangerschap en baby

2   Bloggers gezocht
Ben je van plan een blog te schrijven over zwangerschap en moederschap? Dan zoeken we jou!

Leuk om te lezen!