Meld je aan bij ikbenZwanger.com

   Club    Aanmelden    Registreer en win

Hoe werkt het?

Meld je aan voor de zwangerschapsupdate en ontvang wekelijks een e-mail met informatie over de week van jouw zwangerschap. Wetenswaardigheden over de groei van je kindje, de bevalling, borstvoeding en andere nuttige én leuke informatie zoals de maandelijkse winactie.

Klik op de winactie in de e-mail als je wilt meedingen voor de prijs.

Gratis aanmelden bij ikbenZwanger.com

Je e-mailadres wordt bewaard om weer in te kunnen loggen en de zwangerschapsupdate te kunnen ontvangen (kan je elk moment weer voor uitschrijven). Je persoonlijke gegevens worden aan niemand verstrekt!

Advertentie

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger.com

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Leuk om te lezen

Blogs over zwangerschap

Ik ben zwanger en werk in de kraamzorg

3   Ik ben zwanger en werk in de kraamzorg
Als kraamverzorgende weet je als geen ander wat zwangerschap en geboorte met zich mee brengt. Jarenlang heb ik kersverse ouders mogen helpen in hun eerste week met hun nieuwe baby.

Nesteldrang shoppen en schoonmaken

Nesteldrang shoppen en schoonmaken
Het bleek het begin van een ongekende nesteldrang waar ik inmiddels schaamteloos aan toegeef. Rompertjes schuiven van rechts naar links, shirtjes liggen op kleur en het mandje met luier

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht
40 weken duurt de gemiddelde zwangerschap. Het wachten duurt eeuwen, want je wilt je kleine wonder nu wel eens live ontmoeten! En die buik lijkt wel 3 keer zo zwaar.

Je reactie op Registreer en win

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.