Meld je aan bij ikbenZwanger.com

   Club    Aanmelden    Registreer en win

Hoe werkt het?

Meld je aan voor de zwangerschapsupdate en ontvang wekelijks een e-mail met informatie over de week van jouw zwangerschap. Wetenswaardigheden over de groei van je kindje, de bevalling, borstvoeding en andere nuttige én leuke informatie zoals de maandelijkse winactie.

Klik op de winactie in de e-mail als je wilt meedingen voor de prijs.

Gratis aanmelden bij ikbenZwanger.com

Je e-mailadres wordt bewaard om weer in te kunnen loggen en de zwangerschapsupdate te kunnen ontvangen (kan je elk moment weer voor uitschrijven). Je persoonlijke gegevens worden aan niemand verstrekt!

Advertentie

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Deel dit artikel    

Leuk om te lezen

Blogs over zwangerschap

Hoe vertel je dat je zwanger bent? Je zwangerschap aankondig

Hoe vertel je dat je zwanger bent? Je zwangerschap aankondig
Ben je in verwachting en op zoek naar leuke manieren om te vertellen dat je zwanger bent? Genoeg inspiratie ideeën voor de bekendmaking van je zwangerschap! Originele aankondiging.

Werken tijdens je zwangerschap

1   Werken tijdens je zwangerschap
Je bent zwanger en wil het aan iedereen vertellen, maar je werkgever moet nog op de hoogte worden gesteld. Wanneer vertel je op je werk dat je zwanger bent?

Steun zo belangrijk tijdens de zwangerschap

Steun zo belangrijk tijdens de zwangerschap
Mijn moeder zei: "Vertel het nu je papa ook maar". Dat was best even een moeilijk moment. Ik wist totaal niet hoe die ging reageren, dus ik barstte in tranen uit en met een brok

Je reactie op Registreer en win

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.