Meld je aan bij ikbenZwanger.com

   Club    Aanmelden    Registreer en win

Hoe werkt het?

Meld je aan voor de zwangerschapsupdate en ontvang wekelijks een e-mail met informatie over de week van jouw zwangerschap. Wetenswaardigheden over de groei van je kindje, de bevalling, borstvoeding en andere nuttige én leuke informatie zoals de maandelijkse winactie.

Klik op de winactie in de e-mail als je wilt meedingen voor de prijs.

Gratis aanmelden bij ikbenZwanger.com

Je e-mailadres wordt bewaard om weer in te kunnen loggen en de zwangerschapsupdate te kunnen ontvangen (kan je elk moment weer voor uitschrijven). Je persoonlijke gegevens worden aan niemand verstrekt!

Advertentie

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger.com

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Leuk om te lezen

Blogs over zwangerschap

Zwanger en onzeker of het allemaal goed gaat

Zwanger en onzeker of het allemaal goed gaat
De hele week kijk ik af en toe even stiekem naar de afdruk van de echo. Hoe blij kan je met zo iets kleins zijn? Ik kan je vertellen Heel Blij! Maar jeetje wat wordt je er onzeker van.

Zwanger met een hoofdletter Z

Zwanger met een hoofdletter Z
In een klap ben ik me bewust van een nieuwe fase: ik ben Zwanger met een hoofdletter Z. Het is wel even wennen nu zo echt zichtbaar zwanger te zijn.

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen
Om half 3 valt het me op dat ik de baby nog de hele dag niet heb gevoeld. Normaal gesproken is het s ochtends al druk aan het schoppen en reageert het ook op het geluid van ons.

Je reactie op Registreer en win

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.