Genieten tijdens je zwangerschap

   Shopgids    Tijd voor jezelf : zwanger    Lekker genieten!

Gelukkig ben je niet alleen maar bezig met je vragen en je onzekerheden. De negen maanden van je zwangerschap ben je een groot deel aan het fantaseren en genieten van het wonder dat in je groeit. Want wat een wonder is het toch, dat er in jou buik een nieuw mensje groeit. Als vrouw kun je je heel bijzonder en speciaal voelen tijdens je zwangerschap. Je bent je heel bewust van wat jouw lichaam allemaal kan en doet. Deze maanden zijn heel bijzonder. Je bent maar een paar keer in je leven zwanger. Probeer dus zo bewust mogelijk te genieten van deze tijd.

Esmeralda: "Ik wist gewoon zeker dat ik zwanger was. Ik weet precies op welke dag mijn kindje is verwerkt. Toen de test dan ook positief was, ben ik 9 maanden lang aan het genieten geweest van dat bijzondere gevoel een kindje in je buik te kunnen laten groeien. Alhoewel de halve wereldbevolking in staat is kinderen te krijgen, voelde ik me zo bevoorrecht en speciaal. Ik ben nog nooit zo blij geweest een vrouw te zijn."

Advertentie

Lekker genieten van het wonder in je buik

Geniet met volle teugen van deze bijzondere periode in je leven. Wat is er leuker dan lekker shoppen naar babykleertjes, knuffels en hebbedingetjes. Inspireer jezelf door alvast te fantaseren welke kleur de babykamer krijgt, een ontwerp voor die speciale kamer te maken en je te laten verwennen door je partner of vriendin. Samen met je partner fantaseren en op pad gaan voor de jullie baby brengt jullie nog dichter bij elkaar.

En ben je te moe of te misselijk om daadwerkelijk op pad te gaan. Een middagje surfen op het net brengt je langs vele leuke internetwinkels. Geniet ze!

Advertentie

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger.com

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Leuk om te lezen

Anderen lezen nu ook

Heerlijk genieten van mijn zwangerschap

Heerlijk genieten van mijn zwangerschap
Zwanger zijn vond ik heerlijk. Het verliep ook allemaal perfect, ik voelde me fit, mooi en gelukkig met mijn perfecte buikje. Eén keer per week ging ik naar een yogales.

Ademhalingsoefeningen voor je bevalling en ontspannings

Ademhalingsoefeningen voor je bevalling en ontspannings
Ademhalingsoefeningen voor je bevalling en ontspanningsoefeningen

Verwenmomentjes, gun jezelf Me-time

Verwenmomentjes, gun jezelf Me-time
Ik raad het iedereen aan, me-time. Als moeder ontkom je er vaak niet aan om jezelf weg te cijferen. Hoeft ook niet. Meestal doe je het automatisch en vol liefde, zonder te klagen.

Je reactie op Lekker genieten!

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.